Zwembadaccessoires die je niet wilt missen

Zwembad

Ook al laat momenteel het warme weer nog op zich wachten, het is de perfecte tijd om een keuze te maken uit al die zwembaden en een bestelling te plaatsen. Heb je dit gedaan? Dan kun je nu kijken naar de accessoires waarmee je optimaal gebruik kan maken van je nieuwe zwembad.

Verwarming

Water doet er altijd wat langer over om op te warmen dan de lucht. Hoewel een sprong in het zwembad verkoelend moet zijn, is het wel fijn dat de temperatuur aangenaam genoeg is om ook echt in het water te springen. Je kunt kiezen voor zwembadverwarming op zonne-energie, wat een goede duurzame keuze is. Maar als je zwembad niet altijd in de zon staat, is een warmtepomp waarschijnlijk een betere keuze voor je zwembad. Een verwarming is hoe dan ook een goede toevoeging aan je zwembad.

Zwembadpomp

Een zwembadpomp zal je helpen bij het schoon houden van het water. Het water wordt door de pomp gecirculeerd en gezuiverd. Je gebruikt een zwembadpomp in combinatie met chloor of een zoutwatersysteem. Zo kun je de hele zomer genieten van fris zwemwater.

Opblaasbaar speelgoed

Om de kinderen lekker bezig te houden kun je enkele opblaasbare speelgoederen kopen. Een stoel om in te zitten of een luchtbed zijn opties waar je zelf ook van kunt genieten met een boek of een drankje in je hand.

Afdekzeil 

Met een afdekzeil houd je vuil zoals bladeren uit je zwembad. Gebruik het zeil altijd als je het zwemdag niet gebruikt. Zorgt er ook voor dat de temperatuur van het water niet zo snel daalt.

Zoutwatersysteem 

In plaats van chloor kun je ook kiezen om een zoutwatersysteem te installeren. Hiermee is het toevoegen van chloor overbodig. Door een zoutwatersysteem te gebruiken zul je aanzienlijk minder last hebben van irritatie in de ogen. Met een laag zoutgehalte blijft het water zacht en helder zonder dat je zout ruikt of proeft. Het is een natuurlijke manier om bacteriën en algen te bestrijden.

Zo worden sokken met een logo bedrukt
Uncategorized

Zo worden sokken met een logo bedrukt

Sokken zijn niet langer alleen maar een praktisch kledingstuk om je voeten warm te houden. Tegenwoordig zijn sokken een mode-item en worden ze vaak gebruikt als middel om je outfit net dat beetje extra te geven. Daarnaast worden sokken ook vaak bedrukt met een logo om bijvoorbeeld een merk of bedrijf te promoten. Maar hoe […]

Read More
Tips voor het perfect onderhouden van je mountainbike
Uncategorized

Tips voor het perfect onderhouden van je mountainbike

Mountainbiken is een een geliefde en avontuurlijke hobby voor velen onder ons, maar wie het op een veilige manier wil doen moet hun mountainbike goed verzorgen! Het onderhouden van een mountainbike is belangrijk voor de prestaties en de veiligheid van de fiets. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen […]

Read More
Uncategorized

Wat is een BDR behandeling?

Een BDR behandeling is een innovatieve peeling waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd. Na de eerste behandeling zie je al gedurende meerdere weken verbetering. De BDR behandeling maakt je huid jonger en levert snel resultaat op. Waarvoor kan een BDR behandeling de oplossing zijn? Littekens Rimpels  Ouderdomsvlekken Pigmentvlekken Ruwe en droge huid Vergrote poriën Acne Natuurlijk […]

Read More