Zwembadaccessoires die je niet wilt missen

Zwembad

Ook al laat momenteel het warme weer nog op zich wachten, het is de perfecte tijd om een keuze te maken uit al die zwembaden en een bestelling te plaatsen. Heb je dit gedaan? Dan kun je nu kijken naar de accessoires waarmee je optimaal gebruik kan maken van je nieuwe zwembad.

Verwarming

Water doet er altijd wat langer over om op te warmen dan de lucht. Hoewel een sprong in het zwembad verkoelend moet zijn, is het wel fijn dat de temperatuur aangenaam genoeg is om ook echt in het water te springen. Je kunt kiezen voor zwembadverwarming op zonne-energie, wat een goede duurzame keuze is. Maar als je zwembad niet altijd in de zon staat, is een warmtepomp waarschijnlijk een betere keuze voor je zwembad. Een verwarming is hoe dan ook een goede toevoeging aan je zwembad.

Zwembadpomp

Een zwembadpomp zal je helpen bij het schoon houden van het water. Het water wordt door de pomp gecirculeerd en gezuiverd. Je gebruikt een zwembadpomp in combinatie met chloor of een zoutwatersysteem. Zo kun je de hele zomer genieten van fris zwemwater.

Opblaasbaar speelgoed

Om de kinderen lekker bezig te houden kun je enkele opblaasbare speelgoederen kopen. Een stoel om in te zitten of een luchtbed zijn opties waar je zelf ook van kunt genieten met een boek of een drankje in je hand.

Afdekzeil 

Met een afdekzeil houd je vuil zoals bladeren uit je zwembad. Gebruik het zeil altijd als je het zwemdag niet gebruikt. Zorgt er ook voor dat de temperatuur van het water niet zo snel daalt.

Zoutwatersysteem 

In plaats van chloor kun je ook kiezen om een zoutwatersysteem te installeren. Hiermee is het toevoegen van chloor overbodig. Door een zoutwatersysteem te gebruiken zul je aanzienlijk minder last hebben van irritatie in de ogen. Met een laag zoutgehalte blijft het water zacht en helder zonder dat je zout ruikt of proeft. Het is een natuurlijke manier om bacteriën en algen te bestrijden.

Voetbal
Uncategorized

Meer sportmogelijkheden in de woonwijk

Om het huizentekort aan te pakken worden er steeds meer nieuwe huizen gebouwd. In deze nieuwe wijken worden meestal ook openbare ruimtes ingedeeld. Er zijn verschillende doelen voor deze openbare ruimten. Dit zijn een aantal ideeën voor een goede invulling van een openbare ruimte. Sportveld Er bestaan allerlei verschillende soorten sportvelden, denk bijvoorbeeld aan voetbalvelden, […]

Read More
Fruitmand
Uncategorized

Laat iemand weten dat hij of zij er toe doet

Het zou niet moeilijk moeten zijn om aardig tegen anderen te zijn. Sterker nog, met een klein gebaar of een vriendelijke glimlach kun je iemands dag positief beïnvloeden. Elke goede daad is het waard, als is de daad nog zo klein. Alles personaliseren Zorg er voor dat het altijd naar diegene gericht is, wat je […]

Read More
Binnendeurkozijn
Uncategorized

Zo plaats je een binnendeurkozijn!

In een woning zijn deuren onmisbaar. Dankzij deze deuren kun je elke kamer in je huis afsluiten. De meeste binnendeuren kunnen natuurlijk niet op zichzelf hangen. Hiervoor heb je een binnendeurkozijn nodig en scharnieren waar de deur aan kan hangen. Je kunt deurkozijnen als bouwpakket kopen die je eenvoudig zelf op maat maakt en plaatst. […]

Read More