Zwembadaccessoires die je niet wilt missen

Zwembad

Ook al laat momenteel het warme weer nog op zich wachten, het is de perfecte tijd om een keuze te maken uit al die zwembaden en een bestelling te plaatsen. Heb je dit gedaan? Dan kun je nu kijken naar de accessoires waarmee je optimaal gebruik kan maken van je nieuwe zwembad.

Verwarming

Water doet er altijd wat langer over om op te warmen dan de lucht. Hoewel een sprong in het zwembad verkoelend moet zijn, is het wel fijn dat de temperatuur aangenaam genoeg is om ook echt in het water te springen. Je kunt kiezen voor zwembadverwarming op zonne-energie, wat een goede duurzame keuze is. Maar als je zwembad niet altijd in de zon staat, is een warmtepomp waarschijnlijk een betere keuze voor je zwembad. Een verwarming is hoe dan ook een goede toevoeging aan je zwembad.

Zwembadpomp

Een zwembadpomp zal je helpen bij het schoon houden van het water. Het water wordt door de pomp gecirculeerd en gezuiverd. Je gebruikt een zwembadpomp in combinatie met chloor of een zoutwatersysteem. Zo kun je de hele zomer genieten van fris zwemwater.

Opblaasbaar speelgoed

Om de kinderen lekker bezig te houden kun je enkele opblaasbare speelgoederen kopen. Een stoel om in te zitten of een luchtbed zijn opties waar je zelf ook van kunt genieten met een boek of een drankje in je hand.

Afdekzeil 

Met een afdekzeil houd je vuil zoals bladeren uit je zwembad. Gebruik het zeil altijd als je het zwemdag niet gebruikt. Zorgt er ook voor dat de temperatuur van het water niet zo snel daalt.

Zoutwatersysteem 

In plaats van chloor kun je ook kiezen om een zoutwatersysteem te installeren. Hiermee is het toevoegen van chloor overbodig. Door een zoutwatersysteem te gebruiken zul je aanzienlijk minder last hebben van irritatie in de ogen. Met een laag zoutgehalte blijft het water zacht en helder zonder dat je zout ruikt of proeft. Het is een natuurlijke manier om bacteriën en algen te bestrijden.

Draai de wereld groen: Hoe jouw tweedehands fiets een verschil maakt
Uncategorized

Draai de wereld groen: Hoe jouw tweedehands fiets een verschil maakt

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kan het kiezen voor een tweedehands fiets een kleine, maar machtige stap zijn in de goede richting. Misschien denk je: “Hoe kan mijn keuze voor een tweedehands fiets nou echt impact hebben?” Nou, bereid je voor op een verrassing! Deze blog duikt in de wondere wereld van […]

Read More
Apple Watch reparatie: Fix die glitch zonder switch!
Uncategorized

Apple Watch reparatie: Fix die glitch zonder switch!

Heb jij ook zo’n liefde-haat verhouding met je Apple Watch? Aan de ene kant is het je sportmaatje, je gezondheid guru, en je notificaties koning. Aan de andere kant… tja, laten we zeggen dat het soms meer voelt alsof je een klein, koppig kind om je pols hebt. Maar geen zorgen! Vandaag duiken we in […]

Read More
Een goede boekhouder is onmisbaar
Uncategorized

Een goede boekhouder is onmisbaar

In de wereld van ondernemerschap en bedrijfsvoering is er één essentieel onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een cruciale rol speelt bij het succes van een onderneming: de boekhouder. Een goede boekhouder is niet alleen iemand die cijfers invoert en belastingaangiften doet; ze zijn de stille kracht achter de financiële gezondheid en […]

Read More