Zwembadaccessoires die je niet wilt missen

Zwembad

Ook al laat momenteel het warme weer nog op zich wachten, het is de perfecte tijd om een keuze te maken uit al die zwembaden en een bestelling te plaatsen. Heb je dit gedaan? Dan kun je nu kijken naar de accessoires waarmee je optimaal gebruik kan maken van je nieuwe zwembad.

Verwarming

Water doet er altijd wat langer over om op te warmen dan de lucht. Hoewel een sprong in het zwembad verkoelend moet zijn, is het wel fijn dat de temperatuur aangenaam genoeg is om ook echt in het water te springen. Je kunt kiezen voor zwembadverwarming op zonne-energie, wat een goede duurzame keuze is. Maar als je zwembad niet altijd in de zon staat, is een warmtepomp waarschijnlijk een betere keuze voor je zwembad. Een verwarming is hoe dan ook een goede toevoeging aan je zwembad.

Zwembadpomp

Een zwembadpomp zal je helpen bij het schoon houden van het water. Het water wordt door de pomp gecirculeerd en gezuiverd. Je gebruikt een zwembadpomp in combinatie met chloor of een zoutwatersysteem. Zo kun je de hele zomer genieten van fris zwemwater.

Opblaasbaar speelgoed

Om de kinderen lekker bezig te houden kun je enkele opblaasbare speelgoederen kopen. Een stoel om in te zitten of een luchtbed zijn opties waar je zelf ook van kunt genieten met een boek of een drankje in je hand.

Afdekzeil 

Met een afdekzeil houd je vuil zoals bladeren uit je zwembad. Gebruik het zeil altijd als je het zwemdag niet gebruikt. Zorgt er ook voor dat de temperatuur van het water niet zo snel daalt.

Zoutwatersysteem 

In plaats van chloor kun je ook kiezen om een zoutwatersysteem te installeren. Hiermee is het toevoegen van chloor overbodig. Door een zoutwatersysteem te gebruiken zul je aanzienlijk minder last hebben van irritatie in de ogen. Met een laag zoutgehalte blijft het water zacht en helder zonder dat je zout ruikt of proeft. Het is een natuurlijke manier om bacteriën en algen te bestrijden.

Online Marketing helpt je gevonden worden
Uncategorized

Online Marketing helpt je gevonden worden

Bij een rondvraag tijdens de businesslunch van de lokale afdeling van ondernemers in de horeca, kwam de vraag naar voren hoe goed men vindbaar was op Google. Jan van Schijndel vertelde dat hij een fijn online marketing bedrijf in de hand had genomen en via hen hoger in Google was te vinden.  Hoger in Google […]

Read More
ergotherapie
Uncategorized

Alles over ergotherapie

De meesten van ons zijn vast wel bekend met een fysiotherapeut of een osteopaat. Toch zijn er ontzettend veel mensen die ook naar een ergotherapeut gaan. De kans dat je waarschijnlijk niet exact weet wat het exact is en wat zo’n ergotherapeut nu exact doet is vrij groot. Omdat het een best belangrijk aspect is, […]

Read More
Bloggen-inside wijn
Uncategorized

Nog niet zo’n liefhebber van wijn? Probeer dit eens!

Ooit wel eens een glas wijn geprobeerd, en niet meteen een fan? Wel eens een glas wijn op een receptie of in een restaurant gekregen waar je niet echt van hebt genoten? Dan zal je jezelf nog niet bepaald een liefhebber van wijn noemen. Misschien heb je zelfs besloten dat je wijn niks vindt, niks […]

Read More