Zo word je een beautyblogger!

beautyblogger

Een beautyblog maken kan erg plezierig zijn en er zitten ook nog eens leuke voordelen aan. Bijvoorbeeld het gratis verkrijgen van beauty producten van allerlei aansprekende merken. Zodat je deze merken eens uit kunt proberen om er vervolgens een leuk stuk over kunt schrijven.

Als je het goed aanpakt en een beetje geluk hebt, is het zelfs mogelijk om een leuk inkomen te verdienen. Wil je dit bereiken moet je wel bereid zijn om er met toewijding aan te werken en veel tijd in te investeren. Maar hoe pak je dit goed aan en waar kun je het beste op letten?

De basis

Iedere blog begint met de basis. Het belangrijkste is een pakkende naam, zonder streepjes of rare tekens. De naam is het liefst niet te lang en beschrijft waar je over schrijft. Wanneer je een naam bedacht hebt, registreer je die als domein. Met WordPress kun je prima gratis beginnen om te ontdekken of het bloggen je ligt. Stel dat het bloggen je ligt kun je altijd naar een betaalde site overstappen.

Waarover kun je schrijven?

De teksten die je gaat schrijven moeten boeiend zijn om te lezen. Het leukste voor jezelf is om een blog te schrijven over een onderwerp waarover je gepassioneerd kunt schrijven. Dit enthousiasme slaat over op je lezers en dat is de sleutel tot succes. 

Hieronder een paar voorbeelden die je in een beautyblog zou kunnen zetten:

Reviews

Over een aansprekend product een review schrijven werkt goed. Pak je favoriete make-up erbij en beschrijf waarom dit jouw favoriet met eventuele minpunten.

Tutorial

Ben je goed in het opmaken op een mooie of speciale manier. Laat het zien met foto’s en vertel je lezers hoe je het hebt gedaan.

Koopjes

Je wilt het liefst niet veel geld uitgeven, maar er wel goed uitzien. Vertel je lezers waar ze tegen aantrekkelijke prijzen, goede kwaliteit producten kunnen kopen. 

Apparatuur dat nodig is

Je hebt helemaal niet veel nodig. Een laptop of pc en internetverbinding is eigenlijk het enige. Als je kiest om veel met foto’s te gaan werken dan is een goede camera ook handig. Op internet zijn gratis sites waar je de foto’s kunt bewerken.

Succes met je beautyblog!

Vrije tijd

Zeldzame voetbalshirts die veel geld waard zijn

Al jaren verzamelen mensen voetbalshirts. Sommige mensen verzamelen ze misschien omdat ze fan zijn van het team, terwijl anderen ze misschien verzamelen omdat ze zeldzaam of uniek zijn. Er zijn ook mensen die als hobby voetbalshirts verzamelen. Sommige mensen hebben misschien maar een paar voetbalshirts, terwijl anderen er honderden of zelfs duizenden hebben. Zeldzame voetbalshirts […]

Read More
Vrije tijd

Laat je creatieve zelf los

Vandaag de dag leven we in een gehaaste maatschappij. Naast werken of studeren, moet je ook nog voldoende tijd vrij maken voor je familie en vrienden én ook een huishouden runnen. Daarom is het belangrijk om af en toe eens tot rust te komen door wat me-time in te plannen en dingen te doen waar […]

Read More
Vrije tijd

Kerstcadeau inspiratie voor jongens van 8 tot 10 jaar

Kerstcadeaus voor jongens kunnen behoorlijk lastig te vinden zijn. Ze zijn te jong voor puber gadgets en te groot voor het kleine kinderspeelgoed. Daarnaast moet je een jongen uitdagen met speelgoed. We keken voor je naar leuke kerstcadeaus waarmee een jongen de hele vakantie zoet is. Een Duplo trein is immers iets waar jouw kind […]

Read More