Zo word je een beautyblogger!

beautyblogger

Een beautyblog maken kan erg plezierig zijn en er zitten ook nog eens leuke voordelen aan. Bijvoorbeeld het gratis verkrijgen van beauty producten van allerlei aansprekende merken. Zodat je deze merken eens uit kunt proberen om er vervolgens een leuk stuk over kunt schrijven.

Als je het goed aanpakt en een beetje geluk hebt, is het zelfs mogelijk om een leuk inkomen te verdienen. Wil je dit bereiken moet je wel bereid zijn om er met toewijding aan te werken en veel tijd in te investeren. Maar hoe pak je dit goed aan en waar kun je het beste op letten?

De basis

Iedere blog begint met de basis. Het belangrijkste is een pakkende naam, zonder streepjes of rare tekens. De naam is het liefst niet te lang en beschrijft waar je over schrijft. Wanneer je een naam bedacht hebt, registreer je die als domein. Met WordPress kun je prima gratis beginnen om te ontdekken of het bloggen je ligt. Stel dat het bloggen je ligt kun je altijd naar een betaalde site overstappen.

Waarover kun je schrijven?

De teksten die je gaat schrijven moeten boeiend zijn om te lezen. Het leukste voor jezelf is om een blog te schrijven over een onderwerp waarover je gepassioneerd kunt schrijven. Dit enthousiasme slaat over op je lezers en dat is de sleutel tot succes. 

Hieronder een paar voorbeelden die je in een beautyblog zou kunnen zetten:

Reviews

Over een aansprekend product een review schrijven werkt goed. Pak je favoriete make-up erbij en beschrijf waarom dit jouw favoriet met eventuele minpunten.

Tutorial

Ben je goed in het opmaken op een mooie of speciale manier. Laat het zien met foto’s en vertel je lezers hoe je het hebt gedaan.

Koopjes

Je wilt het liefst niet veel geld uitgeven, maar er wel goed uitzien. Vertel je lezers waar ze tegen aantrekkelijke prijzen, goede kwaliteit producten kunnen kopen. 

Apparatuur dat nodig is

Je hebt helemaal niet veel nodig. Een laptop of pc en internetverbinding is eigenlijk het enige. Als je kiest om veel met foto’s te gaan werken dan is een goede camera ook handig. Op internet zijn gratis sites waar je de foto’s kunt bewerken.

Succes met je beautyblog!

Vrije tijd

Haal Het Maximale Uit Je Erfgoed Door Slim Antieke Sieraden te Verkopen!

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een schat aan antieke sieraden geërfd, en nu vraag je je af hoe je het beste uit deze fonkelende erfstukken kunt halen. Geen zorgen, want in deze blog geven we je een stapsgewijze handleiding over hoe je antieke sieraden kunt verkopen en het meeste kunt verdienen. Ontdek de Verborgen Schatten: Antieke […]

Read More
Vrije tijd

Hoe organiseer je een pooltoernooi met vrienden?

Poolen is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Het is een leuke en spannende activiteit die kan leiden tot geweldige herinneringen. Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een pooltoernooi met vrienden, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het tot een succes […]

Read More
Blogs Vrije tijd

De leukste vlaggenlijnen en wat je ermee kunt

Tegenwoordig zijn vlaggen aan een lijn niet meer weg te denken wanneer het gaat om feestjes of andere gezellige bijeenkomsten. De verschillende typen vlaggetjes en kleurtjes kunnen elke ruimte omtoveren tot een mooi, feestelijk geheel. Of je nu kiest voor bedrukte, driehoekige of vierkante vlaggen, voor elke gelegenheid is er een gepaste vlaggenlijn. Ook wat […]

Read More