Zo word je een beautyblogger!

beautyblogger

Een beautyblog maken kan erg plezierig zijn en er zitten ook nog eens leuke voordelen aan. Bijvoorbeeld het gratis verkrijgen van beauty producten van allerlei aansprekende merken. Zodat je deze merken eens uit kunt proberen om er vervolgens een leuk stuk over kunt schrijven.

Als je het goed aanpakt en een beetje geluk hebt, is het zelfs mogelijk om een leuk inkomen te verdienen. Wil je dit bereiken moet je wel bereid zijn om er met toewijding aan te werken en veel tijd in te investeren. Maar hoe pak je dit goed aan en waar kun je het beste op letten?

De basis

Iedere blog begint met de basis. Het belangrijkste is een pakkende naam, zonder streepjes of rare tekens. De naam is het liefst niet te lang en beschrijft waar je over schrijft. Wanneer je een naam bedacht hebt, registreer je die als domein. Met WordPress kun je prima gratis beginnen om te ontdekken of het bloggen je ligt. Stel dat het bloggen je ligt kun je altijd naar een betaalde site overstappen.

Waarover kun je schrijven?

De teksten die je gaat schrijven moeten boeiend zijn om te lezen. Het leukste voor jezelf is om een blog te schrijven over een onderwerp waarover je gepassioneerd kunt schrijven. Dit enthousiasme slaat over op je lezers en dat is de sleutel tot succes. 

Hieronder een paar voorbeelden die je in een beautyblog zou kunnen zetten:

Reviews

Over een aansprekend product een review schrijven werkt goed. Pak je favoriete make-up erbij en beschrijf waarom dit jouw favoriet met eventuele minpunten.

Tutorial

Ben je goed in het opmaken op een mooie of speciale manier. Laat het zien met foto’s en vertel je lezers hoe je het hebt gedaan.

Koopjes

Je wilt het liefst niet veel geld uitgeven, maar er wel goed uitzien. Vertel je lezers waar ze tegen aantrekkelijke prijzen, goede kwaliteit producten kunnen kopen. 

Apparatuur dat nodig is

Je hebt helemaal niet veel nodig. Een laptop of pc en internetverbinding is eigenlijk het enige. Als je kiest om veel met foto’s te gaan werken dan is een goede camera ook handig. Op internet zijn gratis sites waar je de foto’s kunt bewerken.

Succes met je beautyblog!

Vrije tijd

Hoe kies ik het best een nieuw kapsel

Wanneer je op straat kijkt, zie je ongelofelijk veel verschillende stijlen. En daarmee bedoel ik niet enkel kleren of outfit gewijs. Uiteraard gebruiken zeer veel mensen kleren, schoenen en accessoires om hun stijl mee te tonen aan de rest van de wereld. Dit zegt namelijk ook veel over hun persoonlijkheid en zo tonen ze dit. […]

Read More
Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen
Vrije tijd

Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen

Veel bedrijven gaan failliet vanwege financiële problemen. De meest voorkomende financiële problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, zijn een beperkte cashflow en te veel schulden. Als je geldproblemen hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt van een financieel adviseur. Ook kan het handig zijn om juridische hulp in te schakelen. Om de juiste oplossing […]

Read More
Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier
Vrije tijd

Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier

Als je bij de overheid werkt, dan kun je je kennis bijspijkeren door deel te nemen aan opleidingen rijksoverheid. Dit vakgebied biedt veel nieuwe uitdagingen. Dit komt omdat de regelgeving van de overheid continu verandert. Net als bij andere bedrijfssectoren is de operatie in de overheidsorganisaties afhankelijk van verschillende afdelingen zoals HR, ICT en financiën. […]

Read More