Wijnglazen tentoonstellen in je interieur

Wijnglazen zijn niet alleen mooi om uit te drinken, maar ook om te showen in bijvoorbeeld je vitrinekast. Zeker als de glazen opvallen door hun sierlijke vorm. Wijnglazen hebben van nature een hele mooie, vloeiende vorm. Maar er zijn ook meer originele varianten verkrijgbaar, die bijvoorbeeld hoekig zijn of een zeer grote kelk hebben. En wat dacht je van zwarte wijnglazen? Officieel zijn dit proefglazen, maar wat een statement in je interieur!

Wijnglazen in de keuken

Naast showen in een vitrinekast kun je wijnglazen ook ophangen aan de muur in je keuken. Wees hier creatief mee, hang de glazen bijvoorbeeld aan de kop van een hark of houten plank met inkepingen. De wijnglazen hangen op de kop, wel te verstaan. Zo voorkom je gelijk dat er stof in de kelk van de glazen terecht komt. De optie van wijnglazen aan je muur is er wel één die vooral geschikt is als je de glazen vaak gebruikt, omdat ze anders snel stoffig worden. Drink je niet zo vaak wijn? Dan is een vitrinekast een slimmere keuze. 

Een vrolijke lente met wijnglazen

Wijnglazen, maar ook andere glazen, kun je goed gebruiken om een klein plantje of bloemetje in te plaatsen. Zeker als je graag plantjes kweekt, is dit erg handig. En een wijnglas met een plantje of bloemetje erin is een stuk origineler dan de normale glazen vaas.

Creëer een kerstsfeer met wijnglazen

Is de winter in aantocht, ga je het huis versieren en ben je nog op zoek naar originele ideeën? Wat dacht je van kerstversiering met wijnglazen? Dit is hoe het werkt: je zet de glazen op de kop en in de kelk komen kerstaccessoires, zoals kerstballen of een kerstboompje. Vervolgens kun je op de voetstukken van de wijnglazen stompkaarsen plaatsen. Zet ze aan en geniet van een perfecte kerstsfeer in je woning! De versiering is erg origineel en zal zeker opvallen bij je gasten. Of wat dacht je van kerstballen van Alessi?

Wijnglazen van Schott Zwiesel

Waar vind je nu die mooie en originele wijnglazen om te showen in je interieur? Bij Woldring natuurlijk! In deze webshop hebben ze glazen van Schott Zwiesel, die opvallen door hun bijzondere vormen. Alles van grote en hoekig gevormde kelken tot zwarte wijnglazen vind je hier. Na bestelling worden de glazen veilig verpakt en snel geleverd. Zo kun je snel genieten van de mooiste wijnglazen in je interieur. Maar ze zijn ook erg handig voor het drinken van een wijntje natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eten & drinken

De afvalberg van plastic rietjes: tijd voor verandering met duurzame alternatieven

Hoe vaak gebruik jij een rietje per dag? En hoe vaak doe jij dat tijdens je vakantie of tijdens een dagje uit? Als je net als de gemiddelde persoon bent, gebruik je waarschijnlijk een paar rietjes per week. Maar als je dat op jaarbasis uitrekent, kom je al snel op honderden rietjes per persoon. En […]

Read More
Eten & drinken

De gezondheidsvoordelen van thee

Dat het drinken van thee gezondheidsvoordelen heeft, is alom bekend. Thee, maar dan zonder suiker, staat niet voor niets op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Maar welke zijn de voordelen precies? Hier gaan we op die vraag in. Maar eerst komt voor de volledigheid de vraag aan de orde wat thee is. Wat […]

Read More
Eten & drinken

Russian Imperial stout in de zomer? Ja zeker!

Waar de meesten in de zomer graag een lekker fris wit biertje drinken, zijn er ook ontzettend veel mensen die gewoon een Russian Imperial stout bestellen. In principe is dat natuurlijk ook helemaal niet vreemd, want in de basis is het allebei heerlijk koel en verfrissend. Echter zal je je kunnen voorstellen, dat de frisse […]

Read More