Wat is een BDR behandeling?

Een BDR behandeling is een innovatieve peeling waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd. Na de eerste behandeling zie je al gedurende meerdere weken verbetering. De BDR behandeling maakt je huid jonger en levert snel resultaat op.

Waarvoor kan een BDR behandeling de oplossing zijn?

  • Littekens
  • Rimpels 
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken
  • Ruwe en droge huid
  • Vergrote poriën
  • Acne

Natuurlijk biedt een BDR behandeling, net zoals alle andere behandelingen waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd, geen garantie op het gewenste resultaat. Maar de kans is groot dat het resultaat naar tevredenheid is.

Hoe gaat de BDR behandeling in z’n werk?

Allereerst wordt je huid intensief gereinigd, waarna er een peeling wordt uitgevoerd met natuurlijke fruitzuren. Vervolgens wordt micro peeling toegepast om de dode huidlaag te verwijderen. Daarna worden de bovenste huidlagen met micronaaldjes behandeld en wordt de huidstructuur met behulp van een concentraat verbeterd.

Om de huid weer te kalmeren, wordt er een kalmerend gelmasker aangebracht en zorgt een blauwlichtlamp dat de huid verder kalmeert. Vervolgens wordt er een hightech product op het gezicht aangebracht waarmee de huid extra voeding krijgt.

De behandeling levert direct resultaat op en is niet pijnlijk. Sterker nog, vaak wordt de behandeling als ontspannend ervaren.

Na de behandeling

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk profiteert van de resultaten van de BDR behandeling is het van belang dat je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. Met name producten waarmee de huid gereinigd wordt zijn van belang. Bij de schoonheidssalon waar je de BDR behandeling hebt laten uitvoeren kun je in de meeste gevallen deze producten aanschaffen.

Meer weten over BDR?

Bezoek dan een schoonheidssalon waar BDR behandelingen worden gegeven. Op internet is ook veel informatie over BDR te vinden.

Wat kun je verder doen om je huid gezond te houden?

  • Zorg ervoor dat je huid voldoende gehydrateerd wordt. Het houdt je huid soepel en strak. Naast het gebruik van verzorgingsproducten is het belangrijk om voldoende water te drinken.
  • Smeer je altijd in als je in de zon gaat liggen.
  • Scrub je huid zo nu en dan om dode huidcellen te verwijderen

https://unsplash.com/photos/P_NeMPSS4ww
Uncategorized

Kan ik zelf kunstgras leggen?

Ja, je kunt zelf kunstgras leggen, maar het vereist enige voorbereiding en nauwkeurigheid. Hier zijn de basisstappen om kunstgras zelf te leggen, zodat je dit makkelijk zelf kunt doen. 1. Grondvoorbereiding: Verwijder eerst de bestaande grasmat en onkruid. Graaf het gebied uit tot een diepte van ongeveer 5-10 cm, afhankelijk van de hoogte van het […]

Read More
Uncategorized

Waarom een kredietwaardigheidscheck zo belangrijk is voor ondernemers

Als ondernemer is het van groot belang om te weten met wie je zaken doet. Wanneer je zaken doet met een klant die niet kredietwaardig blijkt te zijn, kan dit nare gevolgen hebben voor jouw onderneming. Het is daarom belangrijk om een kredietwaardigheidscheck uit te voeren voordat je met een klant in zee gaat. Financiële […]

Read More
Uncategorized

5 originele verjaardagscadeaus

Een verjaardag is een bijzondere gelegenheid om iemand te verrassen met een origineel cadeau. Maar soms kan het lastig zijn om een cadeau te vinden dat echt past bij de persoonlijkheid en interesses van de jarige. Daarom hebben wij vijf originele verjaardagscadeaus op een rijtje gezet, die voor bijna iedereen geschikt zijn. Een unieke ervaring […]

Read More