Wat is een BDR behandeling?

Een BDR behandeling is een innovatieve peeling waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd. Na de eerste behandeling zie je al gedurende meerdere weken verbetering. De BDR behandeling maakt je huid jonger en levert snel resultaat op.

Waarvoor kan een BDR behandeling de oplossing zijn?

  • Littekens
  • Rimpels 
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken
  • Ruwe en droge huid
  • Vergrote poriën
  • Acne

Natuurlijk biedt een BDR behandeling, net zoals alle andere behandelingen waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd, geen garantie op het gewenste resultaat. Maar de kans is groot dat het resultaat naar tevredenheid is.

Hoe gaat de BDR behandeling in z’n werk?

Allereerst wordt je huid intensief gereinigd, waarna er een peeling wordt uitgevoerd met natuurlijke fruitzuren. Vervolgens wordt micro peeling toegepast om de dode huidlaag te verwijderen. Daarna worden de bovenste huidlagen met micronaaldjes behandeld en wordt de huidstructuur met behulp van een concentraat verbeterd.

Om de huid weer te kalmeren, wordt er een kalmerend gelmasker aangebracht en zorgt een blauwlichtlamp dat de huid verder kalmeert. Vervolgens wordt er een hightech product op het gezicht aangebracht waarmee de huid extra voeding krijgt.

De behandeling levert direct resultaat op en is niet pijnlijk. Sterker nog, vaak wordt de behandeling als ontspannend ervaren.

Na de behandeling

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk profiteert van de resultaten van de BDR behandeling is het van belang dat je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. Met name producten waarmee de huid gereinigd wordt zijn van belang. Bij de schoonheidssalon waar je de BDR behandeling hebt laten uitvoeren kun je in de meeste gevallen deze producten aanschaffen.

Meer weten over BDR?

Bezoek dan een schoonheidssalon waar BDR behandelingen worden gegeven. Op internet is ook veel informatie over BDR te vinden.

Wat kun je verder doen om je huid gezond te houden?

  • Zorg ervoor dat je huid voldoende gehydrateerd wordt. Het houdt je huid soepel en strak. Naast het gebruik van verzorgingsproducten is het belangrijk om voldoende water te drinken.
  • Smeer je altijd in als je in de zon gaat liggen.
  • Scrub je huid zo nu en dan om dode huidcellen te verwijderen

Uncategorized

Zonnepanelen in Flevoland, een stralende toekomst

In het hart van Nederland ligt Flevoland, een provincie die bekend staat om haar innovatieve aanpak en pioniersgeest. Als de jongste provincie van het land, is Flevoland een symbool van vooruitgang en vernieuwing, wat ook blijkt uit haar benadering van duurzame energie. Met een gemiddelde van 1550 zonuren per jaar, is het niet verrassend dat […]

Read More
Uncategorized

De Voordelen en Kosten van Vloerverwarming per Vierkante Meter

Vloerverwarming is een luxe die steeds meer huiseigenaren zich permitteren. Het biedt niet alleen comfort en een gelijkmatige warmteverdeling, maar kan ook bijdragen aan een verlaging van de energiekosten. Dit type verwarming kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, waaronder de populaire methode van Vloerverwarming op krimpnetten. Wat Zijn de Voordelen van Vloerverwarming? Vloerverwarming heeft meerdere […]

Read More
Uncategorized

De Gouden Standaard: Hoogste Kwaliteit Houtpellets en ENplus A1 Certificering

Inleiding: De Kracht van Kwaliteit In de zoektocht naar duurzame en efficiënte verwarmingsoplossingen, hebben houtpellets een prominente plaats ingenomen. Maar niet alle houtpellets zijn gelijk gecreëerd. De hoogste kwaliteit houtpellets bieden niet alleen een superieure verbrandingsefficiëntie, maar dragen ook bij aan de levensduur van uw pelletkachel en het milieu. Wat Maakt ENplus A1 Pellets Superieur? […]

Read More