Wat is een BDR behandeling?

Een BDR behandeling is een innovatieve peeling waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd. Na de eerste behandeling zie je al gedurende meerdere weken verbetering. De BDR behandeling maakt je huid jonger en levert snel resultaat op.

Waarvoor kan een BDR behandeling de oplossing zijn?

  • Littekens
  • Rimpels 
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken
  • Ruwe en droge huid
  • Vergrote poriën
  • Acne

Natuurlijk biedt een BDR behandeling, net zoals alle andere behandelingen waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd, geen garantie op het gewenste resultaat. Maar de kans is groot dat het resultaat naar tevredenheid is.

Hoe gaat de BDR behandeling in z’n werk?

Allereerst wordt je huid intensief gereinigd, waarna er een peeling wordt uitgevoerd met natuurlijke fruitzuren. Vervolgens wordt micro peeling toegepast om de dode huidlaag te verwijderen. Daarna worden de bovenste huidlagen met micronaaldjes behandeld en wordt de huidstructuur met behulp van een concentraat verbeterd.

Om de huid weer te kalmeren, wordt er een kalmerend gelmasker aangebracht en zorgt een blauwlichtlamp dat de huid verder kalmeert. Vervolgens wordt er een hightech product op het gezicht aangebracht waarmee de huid extra voeding krijgt.

De behandeling levert direct resultaat op en is niet pijnlijk. Sterker nog, vaak wordt de behandeling als ontspannend ervaren.

Na de behandeling

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk profiteert van de resultaten van de BDR behandeling is het van belang dat je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. Met name producten waarmee de huid gereinigd wordt zijn van belang. Bij de schoonheidssalon waar je de BDR behandeling hebt laten uitvoeren kun je in de meeste gevallen deze producten aanschaffen.

Meer weten over BDR?

Bezoek dan een schoonheidssalon waar BDR behandelingen worden gegeven. Op internet is ook veel informatie over BDR te vinden.

Wat kun je verder doen om je huid gezond te houden?

  • Zorg ervoor dat je huid voldoende gehydrateerd wordt. Het houdt je huid soepel en strak. Naast het gebruik van verzorgingsproducten is het belangrijk om voldoende water te drinken.
  • Smeer je altijd in als je in de zon gaat liggen.
  • Scrub je huid zo nu en dan om dode huidcellen te verwijderen

Uncategorized

Het perfecte rouwstuk: een gids voor een waardig afscheid

Het kiezen van het perfecte rouwstuk voor een geliefde kan een emotioneel en betekenisvol proces zijn. Een rouwstuk biedt niet alleen troost aan degenen die afscheid nemen, maar het is ook een eerbetoon aan het leven van de overledene. Hier is een uitgebreide gids om u te helpen bij het selecteren van een rouwstuk dat […]

Read More
Alles wat je moet weten over isoleren voor een duurzame toekomst
Uncategorized

Alles wat je moet weten over isoleren voor een duurzame toekomst

Denk je na over hoe je jouw huis duurzamer kunt maken? Dan is isoleren een essentiële stap. Isolatie verbetert niet alleen de energie-efficiëntie van je woning, maar draagt ook bij aan een lagere energierekening en een comfortabeler leefklimaat. In dit artikel duiken we in de wereld van isolatie en ontdekken we hoe deze bijdraagt aan […]

Read More
Budgetvriendelijk een nieuwe keuken creëren
Uncategorized

Budgetvriendelijk een nieuwe keuken creëren

Ziet je keuken er nog te goed uit om te vervangen maar ben je wel de stijl/uitstraling zat? Dan wil je uiteraard de keuken op een budgetvriendelijke manier aanpakken. Alleen wat is nou budgetvriendelijk en ook nog eens mooi? Vaak wordt er dan direct gedacht aan verf. Het nadeel aan verf is dat het een […]

Read More