Wat is een BDR behandeling?

Een BDR behandeling is een innovatieve peeling waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd. Na de eerste behandeling zie je al gedurende meerdere weken verbetering. De BDR behandeling maakt je huid jonger en levert snel resultaat op.

Waarvoor kan een BDR behandeling de oplossing zijn?

  • Littekens
  • Rimpels 
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken
  • Ruwe en droge huid
  • Vergrote poriën
  • Acne

Natuurlijk biedt een BDR behandeling, net zoals alle andere behandelingen waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd, geen garantie op het gewenste resultaat. Maar de kans is groot dat het resultaat naar tevredenheid is.

Hoe gaat de BDR behandeling in z’n werk?

Allereerst wordt je huid intensief gereinigd, waarna er een peeling wordt uitgevoerd met natuurlijke fruitzuren. Vervolgens wordt micro peeling toegepast om de dode huidlaag te verwijderen. Daarna worden de bovenste huidlagen met micronaaldjes behandeld en wordt de huidstructuur met behulp van een concentraat verbeterd.

Om de huid weer te kalmeren, wordt er een kalmerend gelmasker aangebracht en zorgt een blauwlichtlamp dat de huid verder kalmeert. Vervolgens wordt er een hightech product op het gezicht aangebracht waarmee de huid extra voeding krijgt.

De behandeling levert direct resultaat op en is niet pijnlijk. Sterker nog, vaak wordt de behandeling als ontspannend ervaren.

Na de behandeling

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk profiteert van de resultaten van de BDR behandeling is het van belang dat je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. Met name producten waarmee de huid gereinigd wordt zijn van belang. Bij de schoonheidssalon waar je de BDR behandeling hebt laten uitvoeren kun je in de meeste gevallen deze producten aanschaffen.

Meer weten over BDR?

Bezoek dan een schoonheidssalon waar BDR behandelingen worden gegeven. Op internet is ook veel informatie over BDR te vinden.

Wat kun je verder doen om je huid gezond te houden?

  • Zorg ervoor dat je huid voldoende gehydrateerd wordt. Het houdt je huid soepel en strak. Naast het gebruik van verzorgingsproducten is het belangrijk om voldoende water te drinken.
  • Smeer je altijd in als je in de zon gaat liggen.
  • Scrub je huid zo nu en dan om dode huidcellen te verwijderen

Uncategorized

Schrijven? Bewerk en polijst je werk voordat je het publiceert

Je zou je artikelen of essays niet moeten publiceren zonder ze eerst te bewerken, vooral als je ze online publiceert (eunewsmedia). Maar je moet er ook voor zorgen dat je je artikelen of essays in een geschikt formaat publiceert voordat je ze publiceert. Het lijkt in eerste instantie misschien een beetje obsessief, maar het helpt […]

Read More
Online Marketing helpt je gevonden worden
Uncategorized

Online Marketing helpt je gevonden worden

Bij een rondvraag tijdens de businesslunch van de lokale afdeling van ondernemers in de horeca, kwam de vraag naar voren hoe goed men vindbaar was op Google. Jan van Schijndel vertelde dat hij een fijn online marketing bedrijf in de hand had genomen en via hen hoger in Google was te vinden.  Hoger in Google […]

Read More
ergotherapie
Uncategorized

Alles over ergotherapie

De meesten van ons zijn vast wel bekend met een fysiotherapeut of een osteopaat. Toch zijn er ontzettend veel mensen die ook naar een ergotherapeut gaan. De kans dat je waarschijnlijk niet exact weet wat het exact is en wat zo’n ergotherapeut nu exact doet is vrij groot. Omdat het een best belangrijk aspect is, […]

Read More