Waarvoor gebruik je een loopbrug?

In de bouwsector, de industrie en soortgelijke economische sectoren zijn bij de meeste werknemers en zeker werkgevers wel bekend: het fenomeen loopbrug. Een loopbrug kopen – rolsteiger.net is voor veel bouwbedrijven en ondernemers noodzakelijk om hun werk goed uit te kunnen voeren. Maar waar gebruiken ondernemingen die een loopbrug kopen op rolsteiger.net de betreffende loopbrug(gen) voor? Waarvoor worden deze accessoires zoal gebruikt? En welke voordelen heeft een betrouwbare loopbrug voor de gebruiker(s). In dit artikel vind je antwoorden, of beter gezegd: dé antwoorden, op deze vragen.

Wat is dat nu eigenlijk, een loopbrug?

Loopbruggen zijn speciale verbindingsstukken in de vorm van loopplatforms, die aangebracht kunnen worden tussen twee steigers om snel van plek A naar plek B te kunnen lopen op een grote of wat kleinere hoogte. Ook kunnen ze veilig geplaatst worden op plekken die je wilt verbinden en die zich op grote hoogte bevinden. Hierdoor kun je op hoogte een plek overbruggen, zonder dat je naar beneden hoeft te klimmen.

Toepassingen & voordelen van loopbruggen

Loopbruggen worden met name veel gebruikt bij grotere bouwprojecten, verfklussen of onderhoudswerkzaamheden aan hoge en brede panden. Ze garanderen optimale veiligheid voor bouwvakkers, omdat ze rotsvast en strak gemonteerd kunnen worden. Loopbruggen kunnen met valbeveiliging worden geleverd, maar ook los met de optie om zelf valbeveiliging (vanaf 2 meter hoogte is dit verplicht) toe te voegen.

Naast dit voordeel is het een groot pluspunt van loopbruggen het feit dat ze in allerlei lengtes, breedtes en maten verkrijgbaar zijn. Voor elk soort klus of project is dan ook wel een loopbrug beschikbaar die past bij jouw wensen.

Ten slotte nog een voordelen: loopbruggen zijn, onder meer door het grote aanbod, aantrekkelijk geprijsd als je op zoek bent naar een loopbrug om voor jouw bedrijf aan te schaffen. Naast aankoop is het ook mogelijk om loopbruggen te huren. Maar in veel gevallen – zeker voor bedrijven – is het een stuk voordeliger om zelf een of meer loopbruggen aan te schaffen dan deze te huren.

Ook een loopbrug kopen? Ga dan voor kwaliteit!

Heb je ook plannen voor een loopbrug kopen – rolsteiger.net? Dan is het belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare aanbieder die echte, betrouwbare kwaliteit levert voor een marktconforme prijs. Kijk nu via internet het aanbod van een ervaren specialist en koop jouw favoriete loopbrug online!

projectmatig efficienter werken
Blogs Klussen

Vier tips om projectmatig efficiënter te werken

Loopt een project bij jou niet altijd op rolletjes zoals je wel zou willen of komt er binnenkort een groot project aan? Voor zowel de verloop als de uitkomst van het project is het belangrijk dat er efficiënt gewerkt wordt. Hoe je dat het beste doet, lees je hier. Planning Elk project begint natuurlijk met […]

Read More
Blogs Klussen

Koning Winter is in aantocht!

Gelukkig heb jij niks om te vrezen, behalve de kou zelf. Thuis zitten met de deuren dicht wil nog niet zeggen dat jij veilig bent voor de lage temperaturen. Zolang je woning maar in perfecte staat is. En is die dat? Dat hoop je natuurlijk wel en op het eerste ook zal dat ook vast […]

Read More
Blogs Klussen

Wat zijn entresolvloeren en wanneer maakt men er gebruik van?

Entresolvloeren zijn verhoogde vrijstaande constructiestalen platforms. Ze worden onafhankelijk van de hoofdconstructie van het gebouw geplaatst en worden versterkt door stalen kolommen. Een voordeel van een tussenvloer is dat het een kosteneffectieve manier is om het vloeroppervlak binnen de huidige afmetingen van een gebouw te vergroten. Wat zijn echter tussenvloeren (entresolvloeren) en wanneer worden ze […]

Read More