Waarom shortlease?

Shortlease kan interessant zijn voor ondernemers die niet vast willen zitten aan langlopende contracten. Dit zijn voornamelijk startende ondernemers, zzp’ers en eenmanszaken. Maar waarom is shortlease precies interessant voor deze ondernemers? U leest het hieronder.

Flexibiliteit

Een kort leasecontract is biedt flexibiliteit voor ondernemers, want vaak is het contract op korte termijn gemakkelijk op te zeggen. Dit ligt echter wel aan de leasemaatschappij, maar vaak is dit per dag, week of maand. Vooral in tijden van crisis is het prettig om niet vast te zitten aan langlopende contracten. Daarnaast is shortlease interessant voor organisaties met medewerkers met een contract voor bepaalde tijd. Is de medewerker niet meer werkzaam? Dan kan het contract op korte termijn opgezegd worden en loop je niet het risico hier nog een lange periode aan vast te zitten.

Interessant voor tijdelijke klussen

Voor tijdelijke klussen is shortlease ook interessant. Vaak wordt er gedacht aan het huren van een auto, maar dit is het meest voordelig voor een aantal dagen. Heeft u een tijdelijke klus van ongeveer een maand? Dan is shortlease voor uw organisatie het meest interessant. 

Weet u nog niet welke auto geschikt voor u is? Door middel van een kort leasecontract kunt u een auto voor een korte periode uitproberen, zodat dat u hier meteen aan vast zit. Bevalt de auto goed? Dan kan het voordeliger zijn om een leasecontract af te sluiten voor een langere periode.

Shortlease Drenthe

Zoekt u een leasemaatschappij in de provincie Drenthe? Dan kan shortlease Emmen of shortlease Assen interessant zijn voor u. We hebben het voor het gemak voor u opgesomd wanneer shortlease voor u geschikt is:

  • Wanneer uw verkeersbehoefte wisselend is
  • Wanneer u niet veel financiële risico’s wil lopen
  • Wanneer u spoedig een verloopauto nodig heeft
  • Wanneer u zelfstandig ondernemer bent of starter zonder jaarrekening

Bij Pouw Rent geniet u altijd van uitstekende service en voordelige prijzen. Is er in uw situatie sprake van een of meerdere van bovenstaande punten? Dan is een shortlease contract zeker interessant voor u.

Overig

Elektrische handschoenen, maar wat is de juiste keuze?

De elektrische handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen en voor verschillende activiteiten. Denk aan skiën, snowboarden, fietsen, wandelingen en motorrijden. Al deze bezigheden doe je in de koude wintertijd of kan je blijven doen in de koude wintertijd. Zo zijn er handschoenen en wanten. Single Heating en Dual Heating. Er zijn fietshandschoenen, deze zijn Dual […]

Read More
Overig

Oprijplaten aanhanger

Oprijplaten voor een aanhanger zijn draagbare hellingen die aan de achterkant van een aanhanger worden bevestigd. Oprijplaten, zoals aluminium oprijplaten, worden gebruikt om het laden en lossen van zware voorwerpen of voertuigen, zoals auto’s, motorfietsen of machines, gemakkelijker te maken. Met behulp van oprijplaten kan je voertuigen of voorwerpen gemakkelijk de aanhanger oprijden, zonder dat […]

Read More
Overig

Tips bij het kiezen van een prepaid simkaart voor je telefoon

Wil je meer dan alleen via WiFi internetten met je smartphone, dan zul je al snel een simkaart nodig hebben. Bij het aanschaffen van een prepaid simkaart komen een aantal zaken kijken. Denk hierbij onder andere aan prijzen en verschillen tussen providers. In dit artikel lees je drie tips die je helpen bij het kiezen […]

Read More