Waarom shortlease?

Shortlease kan interessant zijn voor ondernemers die niet vast willen zitten aan langlopende contracten. Dit zijn voornamelijk startende ondernemers, zzp’ers en eenmanszaken. Maar waarom is shortlease precies interessant voor deze ondernemers? U leest het hieronder.

Flexibiliteit

Een kort leasecontract is biedt flexibiliteit voor ondernemers, want vaak is het contract op korte termijn gemakkelijk op te zeggen. Dit ligt echter wel aan de leasemaatschappij, maar vaak is dit per dag, week of maand. Vooral in tijden van crisis is het prettig om niet vast te zitten aan langlopende contracten. Daarnaast is shortlease interessant voor organisaties met medewerkers met een contract voor bepaalde tijd. Is de medewerker niet meer werkzaam? Dan kan het contract op korte termijn opgezegd worden en loop je niet het risico hier nog een lange periode aan vast te zitten.

Interessant voor tijdelijke klussen

Voor tijdelijke klussen is shortlease ook interessant. Vaak wordt er gedacht aan het huren van een auto, maar dit is het meest voordelig voor een aantal dagen. Heeft u een tijdelijke klus van ongeveer een maand? Dan is shortlease voor uw organisatie het meest interessant. 

Weet u nog niet welke auto geschikt voor u is? Door middel van een kort leasecontract kunt u een auto voor een korte periode uitproberen, zodat dat u hier meteen aan vast zit. Bevalt de auto goed? Dan kan het voordeliger zijn om een leasecontract af te sluiten voor een langere periode.

Shortlease Drenthe

Zoekt u een leasemaatschappij in de provincie Drenthe? Dan kan shortlease Emmen of shortlease Assen interessant zijn voor u. We hebben het voor het gemak voor u opgesomd wanneer shortlease voor u geschikt is:

  • Wanneer uw verkeersbehoefte wisselend is
  • Wanneer u niet veel financiële risico’s wil lopen
  • Wanneer u spoedig een verloopauto nodig heeft
  • Wanneer u zelfstandig ondernemer bent of starter zonder jaarrekening

Bij Pouw Rent geniet u altijd van uitstekende service en voordelige prijzen. Is er in uw situatie sprake van een of meerdere van bovenstaande punten? Dan is een shortlease contract zeker interessant voor u.

Overig

Hoe Wordt De Waarde Van Je Huis Bepaald? Een Diepgaande Blik Op Woningtaxatie

Het bepalen van de waarde van je huis is een cruciale stap, of je nu van plan bent om te verkopen, te herfinancieren of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van je bezit. Een van de meest nauwkeurige manieren om dit te doen, is door middel van een woningtaxatie. Maar hoe wordt deze waarde eigenlijk […]

Read More
Overig

Informatiebeveiliging voor je blog; zo doe je dat!

Stel je voor: je hebt net je blog opgezet, de inkt van je eerste post is nog niet droog of je denkt al na over hoe je je digitale kindje kunt beschermen tegen de boze buitenwereld. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Het is minder ingewikkeld dan het lijkt. Laten we samen een duik […]

Read More
Overig

Bokalen: van praktische beker tot hoogste eerbetoon

Niet iedereen zal de term direct herkennen maar bokalen zijn de meest luxe en vaak grootste sportbekers die worden uitgereikt. Ze worden dan ook vooral uitgereikt tijdens de meest prestigieuze en grootse evenementen aan teams of individuen die uitblinken in hun vakgebied. We kennen bokalen vooral van de sport maar ook in de kunst, de […]

Read More