Waarom shortlease?

Shortlease kan interessant zijn voor ondernemers die niet vast willen zitten aan langlopende contracten. Dit zijn voornamelijk startende ondernemers, zzp’ers en eenmanszaken. Maar waarom is shortlease precies interessant voor deze ondernemers? U leest het hieronder.

Flexibiliteit

Een kort leasecontract is biedt flexibiliteit voor ondernemers, want vaak is het contract op korte termijn gemakkelijk op te zeggen. Dit ligt echter wel aan de leasemaatschappij, maar vaak is dit per dag, week of maand. Vooral in tijden van crisis is het prettig om niet vast te zitten aan langlopende contracten. Daarnaast is shortlease interessant voor organisaties met medewerkers met een contract voor bepaalde tijd. Is de medewerker niet meer werkzaam? Dan kan het contract op korte termijn opgezegd worden en loop je niet het risico hier nog een lange periode aan vast te zitten.

Interessant voor tijdelijke klussen

Voor tijdelijke klussen is shortlease ook interessant. Vaak wordt er gedacht aan het huren van een auto, maar dit is het meest voordelig voor een aantal dagen. Heeft u een tijdelijke klus van ongeveer een maand? Dan is shortlease voor uw organisatie het meest interessant. 

Weet u nog niet welke auto geschikt voor u is? Door middel van een kort leasecontract kunt u een auto voor een korte periode uitproberen, zodat dat u hier meteen aan vast zit. Bevalt de auto goed? Dan kan het voordeliger zijn om een leasecontract af te sluiten voor een langere periode.

Shortlease Drenthe

Zoekt u een leasemaatschappij in de provincie Drenthe? Dan kan shortlease Emmen of shortlease Assen interessant zijn voor u. We hebben het voor het gemak voor u opgesomd wanneer shortlease voor u geschikt is:

  • Wanneer uw verkeersbehoefte wisselend is
  • Wanneer u niet veel financiële risico’s wil lopen
  • Wanneer u spoedig een verloopauto nodig heeft
  • Wanneer u zelfstandig ondernemer bent of starter zonder jaarrekening

Bij Pouw Rent geniet u altijd van uitstekende service en voordelige prijzen. Is er in uw situatie sprake van een of meerdere van bovenstaande punten? Dan is een shortlease contract zeker interessant voor u.

Crypto op mobiel
Overig

Van hersenloos scrollen op je telefoon naar geld verdienen

De gemiddelde tijd dat wij met z’n allen op onze telefoon spenderen is schrikwekkend gestegen de afgelopen paar jaar. Gemiddeld heeft een Nederlander zo’n 5,5 uur per dag schermtijd. Wereldwijd is dit zelfs 7 uur per dag. De tijd vliegt voorbij en zonder dat je er erg in hebt ben je na het openen van […]

Read More
laadperron
Overig

Welke soorten dock shelters zijn er?

Ben jij op zoek naar dock shelters? Bij deze zoektocht wens je natuurlijk uit te komen bij dockshelters die goed, hygiënisch en volledig gesloten zijn. Als je op zoek bent naar kwalitatieve dockshelters dan is het mogelijk om het assortiment te bekijken en vervolgens op basis van je eigen criteria een keuze te maken. Je […]

Read More
bloggen-inside.nl
Overig

Waar u op moet letten bij het verzekeren van een elektrische auto

De toekomst van auto’s is hoogstwaarschijnlijk elektrisch en dat is in Nederland goed te zien. Jaarlijks blijft het aantal elektrische auto’s – of stekkerauto’s – sterk groeien, ook in tijden dat de algemene verkoop van auto’s juist terugloopt. Met steeds meer merken die zich wagen aan elektrische en hybride auto’s en de toenemende urgentie van […]

Read More