Waarom shortlease?

Shortlease kan interessant zijn voor ondernemers die niet vast willen zitten aan langlopende contracten. Dit zijn voornamelijk startende ondernemers, zzp’ers en eenmanszaken. Maar waarom is shortlease precies interessant voor deze ondernemers? U leest het hieronder.

Flexibiliteit

Een kort leasecontract is biedt flexibiliteit voor ondernemers, want vaak is het contract op korte termijn gemakkelijk op te zeggen. Dit ligt echter wel aan de leasemaatschappij, maar vaak is dit per dag, week of maand. Vooral in tijden van crisis is het prettig om niet vast te zitten aan langlopende contracten. Daarnaast is shortlease interessant voor organisaties met medewerkers met een contract voor bepaalde tijd. Is de medewerker niet meer werkzaam? Dan kan het contract op korte termijn opgezegd worden en loop je niet het risico hier nog een lange periode aan vast te zitten.

Interessant voor tijdelijke klussen

Voor tijdelijke klussen is shortlease ook interessant. Vaak wordt er gedacht aan het huren van een auto, maar dit is het meest voordelig voor een aantal dagen. Heeft u een tijdelijke klus van ongeveer een maand? Dan is shortlease voor uw organisatie het meest interessant. 

Weet u nog niet welke auto geschikt voor u is? Door middel van een kort leasecontract kunt u een auto voor een korte periode uitproberen, zodat dat u hier meteen aan vast zit. Bevalt de auto goed? Dan kan het voordeliger zijn om een leasecontract af te sluiten voor een langere periode.

Shortlease Drenthe

Zoekt u een leasemaatschappij in de provincie Drenthe? Dan kan shortlease Emmen of shortlease Assen interessant zijn voor u. We hebben het voor het gemak voor u opgesomd wanneer shortlease voor u geschikt is:

  • Wanneer uw verkeersbehoefte wisselend is
  • Wanneer u niet veel financiële risico’s wil lopen
  • Wanneer u spoedig een verloopauto nodig heeft
  • Wanneer u zelfstandig ondernemer bent of starter zonder jaarrekening

Bij Pouw Rent geniet u altijd van uitstekende service en voordelige prijzen. Is er in uw situatie sprake van een of meerdere van bovenstaande punten? Dan is een shortlease contract zeker interessant voor u.

Overig

Bokalen: van praktische beker tot hoogste eerbetoon

Niet iedereen zal de term direct herkennen maar bokalen zijn de meest luxe en vaak grootste sportbekers die worden uitgereikt. Ze worden dan ook vooral uitgereikt tijdens de meest prestigieuze en grootse evenementen aan teams of individuen die uitblinken in hun vakgebied. We kennen bokalen vooral van de sport maar ook in de kunst, de […]

Read More
Overig

Wat is een backlink?

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is er één term die voortdurend opduikt: backlinks. Deze kleine, maar krachtige elementen spelen een cruciale rol bij het bepalen van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google. Of je nu een doorgewinterde online marketeer bent of pas begint met het begrijpen van de basisprincipes […]

Read More
Overig

De voordelen van tijdregistratie software en timesheet software

Tijdregistratie software en timesheet software spelen een essentiële rol in moderne bedrijfsomgevingen. Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om nauwkeurig en efficiënt de tijd bij te houden die werknemers besteden aan verschillende taken en projecten. Deze softwareoplossingen hebben veel voordelen en kunnen de productiviteit verhogen, de loonadministratie vereenvoudigen en inzicht verschaffen in de werkefficiëntie. In dit […]

Read More