Waarom jij tapijttegels nodig hebt

Stille floors

Wanneer je houdt van een comfortabele vloer die weinig onderhoud nodig heeft, is het aanschaffen van tapijttegels een slimme zet. Tapijttegels gaan een lange tijd mee en zien er jarenlang uit alsof ze net nieuw zijn. Let er wel op dat de kwaliteit van de tapijttegels goed is, maar als je eenmaal goede tapijttegels in huis hebt wil je er nooit meer vanaf! Benieuwd waarom jij moet toegeven aan het leggen van tapijttegels? Je leest het hier!

Praktisch en modulair 

Tapijttegels zijn erg veelzijdig, waardoor je er echt alle kanten mee op kunt. Door het formaat van de tegels kun je alle gewenste patronen en vormen leggen. De modulaire tegels zorgen ervoor dat je verschillende kleuren en moderne vormen kunt maken. Op die manier kun je bovendien de tegels telkens op een andere manier gebruiken. Perfect voor de interieurliefhebber die regelmatig nieuwe dingen uitprobeert! 

Comfortabel en sfeervol 

Het belangrijkste voordeel is het comfort van de tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals velours. Dit is erg zacht aan de voeten en biedt warmte. Bovendien kun je met tapijttegels een warme en gezellige sfeer creëren in huis. Combineer de tapijttegels bijvoorbeeld met een bijpassend bouclé of stijlvolle pvc-vloer. 

Makkelijk te leggen  

Door het gebruik van tapijttegels hoef je geen zware rollen tapijt te leggen. Je tilt de tegels gemakkelijk in delen naar binnen en hebt geen zwaar tilwerk meer. De tegels leg je eenvoudig één voor één. Een kind kan de was doen!

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer met tapijttegels is gemakkelijk te onderhouden en blijft jarenlang mooi. Met tegels van goede kwaliteit heb je weinig omkijken naar je vloer. Je hebt jarenlang plezier van je vloer als je de onderhoudsvoorschriften volgt! 

Te gebruiken als vloerkleed

Omdat je de tegels naar wens kunt leggen, kun je er ook voor kiezen om de tegels te gebruiken als vloerkleed. Leg de modulaire tegels in een rechthoek onder de salontafel en je hebt een nieuw vloerkleed in een handomdraai! 

Tapijttegels van de hoogste kwaliteit  

Tapijttegels kopen doe je bij Stile Floors! Hier krijg je het beste advies en de mooiste tapijttegels met de beste kwaliteit. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen. Zo heb jij gegarandeerd een vloer die bij jouw interieur past!

Huis & Tuin

De voordelen van een kookeiland

Als je op een redelijk korte termijn een keuken gaat renoveren of gaat verbouwen, dan is de kans erg groot dat je op dit moment sterk aan het overwegen bent om een kookeiland in huis te halen. Dit omdat je hierdoor veel ruimte hebt om de mooiste gerechten klaar te maken en een eiland oogt […]

Read More
Huis & Tuin

Nieuwbouwhuis gekocht? Hoe begin je met inrichten?

Een nieuwbouwhuis kopen is een van de beste investeringen die je maar kunt doen. Je verhuist naar een woning met een lage energierekening, de woning is tot in detail strak afgewerkt en is ook nog eens gelegen in een gezellige en mooie woonwijk. Heb je onlangs een nieuwbouwhuis gekocht? En wil je deze graag in […]

Read More
groepenkast uitbreiden
Huis & Tuin

Groepenkast uitbreiden: wanneer is dit nodig?

Wanneer jij in een wat ouder huis woont, dan kan het heel goed zijn dat jouw groepenkast niet voldoende is om alle apparaten die jij gebruikt, te kunnen voorzien van stroom. De kans dat er dan kortsluiting ontstaat op het moment dat je de wasmachine en droger tegelijk aanzet is dan vrij groot. Om er […]

Read More