Waarom jij tapijttegels nodig hebt

Stille floors

Wanneer je houdt van een comfortabele vloer die weinig onderhoud nodig heeft, is het aanschaffen van tapijttegels een slimme zet. Tapijttegels gaan een lange tijd mee en zien er jarenlang uit alsof ze net nieuw zijn. Let er wel op dat de kwaliteit van de tapijttegels goed is, maar als je eenmaal goede tapijttegels in huis hebt wil je er nooit meer vanaf! Benieuwd waarom jij moet toegeven aan het leggen van tapijttegels? Je leest het hier!

Praktisch en modulair 

Tapijttegels zijn erg veelzijdig, waardoor je er echt alle kanten mee op kunt. Door het formaat van de tegels kun je alle gewenste patronen en vormen leggen. De modulaire tegels zorgen ervoor dat je verschillende kleuren en moderne vormen kunt maken. Op die manier kun je bovendien de tegels telkens op een andere manier gebruiken. Perfect voor de interieurliefhebber die regelmatig nieuwe dingen uitprobeert! 

Comfortabel en sfeervol 

Het belangrijkste voordeel is het comfort van de tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals velours. Dit is erg zacht aan de voeten en biedt warmte. Bovendien kun je met tapijttegels een warme en gezellige sfeer creëren in huis. Combineer de tapijttegels bijvoorbeeld met een bijpassend bouclé of stijlvolle pvc-vloer. 

Makkelijk te leggen  

Door het gebruik van tapijttegels hoef je geen zware rollen tapijt te leggen. Je tilt de tegels gemakkelijk in delen naar binnen en hebt geen zwaar tilwerk meer. De tegels leg je eenvoudig één voor één. Een kind kan de was doen!

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer met tapijttegels is gemakkelijk te onderhouden en blijft jarenlang mooi. Met tegels van goede kwaliteit heb je weinig omkijken naar je vloer. Je hebt jarenlang plezier van je vloer als je de onderhoudsvoorschriften volgt! 

Te gebruiken als vloerkleed

Omdat je de tegels naar wens kunt leggen, kun je er ook voor kiezen om de tegels te gebruiken als vloerkleed. Leg de modulaire tegels in een rechthoek onder de salontafel en je hebt een nieuw vloerkleed in een handomdraai! 

Tapijttegels van de hoogste kwaliteit  

Tapijttegels kopen doe je bij Stile Floors! Hier krijg je het beste advies en de mooiste tapijttegels met de beste kwaliteit. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen. Zo heb jij gegarandeerd een vloer die bij jouw interieur past!

Huis & Tuin

Wandtegels als sfeerbepalers 

Wandtegels zijn meer dan een bouwmateriaal, namelijk vormen ze een essentieel onderdeel van het interieurdesign, met een grote invloed op de algehele uitstraling van een ruimte. Of het nu gaat om een verbouwing in de keuken of een vernieuwing van de badkamer, de juiste keuze van wandtegels kan een verbluffend effect hebben op de sfeer […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

De psychologie van kleuren in de slaapkamer

De inrichting van je slaapkamer, inclusief de kleuren, speelt een belangrijke rol in je slaapkwaliteit. We brengen gemiddeld een derde van ons leven in de slaapkamer door, dus het is goed om aandacht te besteden aan de inrichting van deze ruimte. In dit artikel wordt dieper ingegaan op de psychologie van kleuren in de slaapkamer […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

De Sta-op Stoel: Comfort en Functionaliteit in één

Het vinden van de perfecte stoel kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar comfort, gemak en ondersteuning. Een sta-op stoel, ook wel een opstastoel genoemd, is een innovatieve oplossing die steeds populairder wordt bij mensen van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar meer comfort in je dagelijks leven […]

Read More