Waarom jij tapijttegels nodig hebt

Stille floors

Wanneer je houdt van een comfortabele vloer die weinig onderhoud nodig heeft, is het aanschaffen van tapijttegels een slimme zet. Tapijttegels gaan een lange tijd mee en zien er jarenlang uit alsof ze net nieuw zijn. Let er wel op dat de kwaliteit van de tapijttegels goed is, maar als je eenmaal goede tapijttegels in huis hebt wil je er nooit meer vanaf! Benieuwd waarom jij moet toegeven aan het leggen van tapijttegels? Je leest het hier!

Praktisch en modulair 

Tapijttegels zijn erg veelzijdig, waardoor je er echt alle kanten mee op kunt. Door het formaat van de tegels kun je alle gewenste patronen en vormen leggen. De modulaire tegels zorgen ervoor dat je verschillende kleuren en moderne vormen kunt maken. Op die manier kun je bovendien de tegels telkens op een andere manier gebruiken. Perfect voor de interieurliefhebber die regelmatig nieuwe dingen uitprobeert! 

Comfortabel en sfeervol 

Het belangrijkste voordeel is het comfort van de tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals velours. Dit is erg zacht aan de voeten en biedt warmte. Bovendien kun je met tapijttegels een warme en gezellige sfeer creëren in huis. Combineer de tapijttegels bijvoorbeeld met een bijpassend bouclé of stijlvolle pvc-vloer. 

Makkelijk te leggen  

Door het gebruik van tapijttegels hoef je geen zware rollen tapijt te leggen. Je tilt de tegels gemakkelijk in delen naar binnen en hebt geen zwaar tilwerk meer. De tegels leg je eenvoudig één voor één. Een kind kan de was doen!

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer met tapijttegels is gemakkelijk te onderhouden en blijft jarenlang mooi. Met tegels van goede kwaliteit heb je weinig omkijken naar je vloer. Je hebt jarenlang plezier van je vloer als je de onderhoudsvoorschriften volgt! 

Te gebruiken als vloerkleed

Omdat je de tegels naar wens kunt leggen, kun je er ook voor kiezen om de tegels te gebruiken als vloerkleed. Leg de modulaire tegels in een rechthoek onder de salontafel en je hebt een nieuw vloerkleed in een handomdraai! 

Tapijttegels van de hoogste kwaliteit  

Tapijttegels kopen doe je bij Stile Floors! Hier krijg je het beste advies en de mooiste tapijttegels met de beste kwaliteit. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen. Zo heb jij gegarandeerd een vloer die bij jouw interieur past!

elektra aanleggen
Huis & Tuin

Tips voor het aanleggen van elektra

Elektra aanleggen is niet per se iets wat je gewoonweg even wilt uitproberen. Toch elektriciteit is een groot element in elke woning. Of je het wilt aanleggen of dat er een probleem mee is er zijn toch mensen nodig die hier de nodige kennis over hebben. Hierdoor zijn het aantal gewonden ook lager uiteraard. Hoe […]

Read More
minigraver
Huis & Tuin

Mogelijkheden van een minigraver

Een minigraver is een ontzettend handig apparaat, maar is tegelijkertijd ook een flinke investering. Daarom is het nodig om goed over deze investering na te denken. Kijk hierbij ook naar eigenschappen als de gewichtsklasse, de mogelijkheden en de duurzaamheid. Wil je meer weten over de voordelen een minigraver? Hieronder zetten wij deze overzichtelijk voor je […]

Read More
afval
Huis & Tuin

Dit moet je weten over perscontainers

Heb je weleens gelezen over een perscontainer? Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat al het restafval in één container terecht kan. Een perscontainer maakt namelijk gebruik van een mechanisme waarbij het verzamelde grofvuil wordt samengeperst, indien deze container vol lijkt te raken. Een perscontainer is dus een manier waarop het afval […]

Read More