Waarom jij tapijttegels nodig hebt

Stille floors

Wanneer je houdt van een comfortabele vloer die weinig onderhoud nodig heeft, is het aanschaffen van tapijttegels een slimme zet. Tapijttegels gaan een lange tijd mee en zien er jarenlang uit alsof ze net nieuw zijn. Let er wel op dat de kwaliteit van de tapijttegels goed is, maar als je eenmaal goede tapijttegels in huis hebt wil je er nooit meer vanaf! Benieuwd waarom jij moet toegeven aan het leggen van tapijttegels? Je leest het hier!

Praktisch en modulair 

Tapijttegels zijn erg veelzijdig, waardoor je er echt alle kanten mee op kunt. Door het formaat van de tegels kun je alle gewenste patronen en vormen leggen. De modulaire tegels zorgen ervoor dat je verschillende kleuren en moderne vormen kunt maken. Op die manier kun je bovendien de tegels telkens op een andere manier gebruiken. Perfect voor de interieurliefhebber die regelmatig nieuwe dingen uitprobeert! 

Comfortabel en sfeervol 

Het belangrijkste voordeel is het comfort van de tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals velours. Dit is erg zacht aan de voeten en biedt warmte. Bovendien kun je met tapijttegels een warme en gezellige sfeer creëren in huis. Combineer de tapijttegels bijvoorbeeld met een bijpassend bouclé of stijlvolle pvc-vloer. 

Makkelijk te leggen  

Door het gebruik van tapijttegels hoef je geen zware rollen tapijt te leggen. Je tilt de tegels gemakkelijk in delen naar binnen en hebt geen zwaar tilwerk meer. De tegels leg je eenvoudig één voor één. Een kind kan de was doen!

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer met tapijttegels is gemakkelijk te onderhouden en blijft jarenlang mooi. Met tegels van goede kwaliteit heb je weinig omkijken naar je vloer. Je hebt jarenlang plezier van je vloer als je de onderhoudsvoorschriften volgt! 

Te gebruiken als vloerkleed

Omdat je de tegels naar wens kunt leggen, kun je er ook voor kiezen om de tegels te gebruiken als vloerkleed. Leg de modulaire tegels in een rechthoek onder de salontafel en je hebt een nieuw vloerkleed in een handomdraai! 

Tapijttegels van de hoogste kwaliteit  

Tapijttegels kopen doe je bij Stile Floors! Hier krijg je het beste advies en de mooiste tapijttegels met de beste kwaliteit. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen. Zo heb jij gegarandeerd een vloer die bij jouw interieur past!

Huis & Tuin

Grofvuil container huren: waar moet je op letten?

Ga je binnenkort verbouwen of renoveren? Houd er dan rekening mee dat er een hoop afval vrij zal komen. Het is belangrijk dat dit afval snel en veilig afgevoerd kan worden. Het is een onmogelijke opgave om dit zelf weg te rijden naar een vuilstort. Dat neemt alleen maar heel veel tijd in beslag. Het […]

Read More
Huis & Tuin

De juiste PVC vloer kiezen voor jouw interieur

Bij het renoveren of inrichten van je huis is de keuze van vloer materiaal van cruciaal belang. PVC-vloeren winnen snel aan populariteit vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Maar hoe kies je de juiste PVC vloer voor jouw interieur? In deze gids nemen we je mee door de belangrijkste overwegingen. Een van de eerste […]

Read More
Huis & Tuin

Tapijt vs PVC vloer: Welke vloer past het best bij jouw behoeften?

Bij het kiezen van nieuwe vloerbedekking voor je huis zijn er verschillende opties om uit te kiezen, waaronder tapijt en PVC vloeren. Beide opties hebben hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, maar welke is het meest geschikt voor jouw behoeften? Laten we eens een diepgaande vergelijking maken tussen tapijt en PVC vloeren. Comfort en warmte […]

Read More