Waarom jij tapijttegels nodig hebt

Stille floors

Wanneer je houdt van een comfortabele vloer die weinig onderhoud nodig heeft, is het aanschaffen van tapijttegels een slimme zet. Tapijttegels gaan een lange tijd mee en zien er jarenlang uit alsof ze net nieuw zijn. Let er wel op dat de kwaliteit van de tapijttegels goed is, maar als je eenmaal goede tapijttegels in huis hebt wil je er nooit meer vanaf! Benieuwd waarom jij moet toegeven aan het leggen van tapijttegels? Je leest het hier!

Praktisch en modulair 

Tapijttegels zijn erg veelzijdig, waardoor je er echt alle kanten mee op kunt. Door het formaat van de tegels kun je alle gewenste patronen en vormen leggen. De modulaire tegels zorgen ervoor dat je verschillende kleuren en moderne vormen kunt maken. Op die manier kun je bovendien de tegels telkens op een andere manier gebruiken. Perfect voor de interieurliefhebber die regelmatig nieuwe dingen uitprobeert! 

Comfortabel en sfeervol 

Het belangrijkste voordeel is het comfort van de tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals velours. Dit is erg zacht aan de voeten en biedt warmte. Bovendien kun je met tapijttegels een warme en gezellige sfeer creëren in huis. Combineer de tapijttegels bijvoorbeeld met een bijpassend bouclé of stijlvolle pvc-vloer. 

Makkelijk te leggen  

Door het gebruik van tapijttegels hoef je geen zware rollen tapijt te leggen. Je tilt de tegels gemakkelijk in delen naar binnen en hebt geen zwaar tilwerk meer. De tegels leg je eenvoudig één voor één. Een kind kan de was doen!

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer met tapijttegels is gemakkelijk te onderhouden en blijft jarenlang mooi. Met tegels van goede kwaliteit heb je weinig omkijken naar je vloer. Je hebt jarenlang plezier van je vloer als je de onderhoudsvoorschriften volgt! 

Te gebruiken als vloerkleed

Omdat je de tegels naar wens kunt leggen, kun je er ook voor kiezen om de tegels te gebruiken als vloerkleed. Leg de modulaire tegels in een rechthoek onder de salontafel en je hebt een nieuw vloerkleed in een handomdraai! 

Tapijttegels van de hoogste kwaliteit  

Tapijttegels kopen doe je bij Stile Floors! Hier krijg je het beste advies en de mooiste tapijttegels met de beste kwaliteit. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen. Zo heb jij gegarandeerd een vloer die bij jouw interieur past!

douche
Huis & Tuin

De voordelen van een mobiele douchecabine bij verbouwen

Het is misschien wel tijd geworden om de badkamer te verbouwen. Misschien omdat deze verouderd is, of misschien omdat je hem niet meer mooi vindt. Het is dan ook goed om te weten dat er altijd het nodige werk bij zal komen kijken. Het is dan ook belangrijk om voor een goede voorbereiding te zorgen. […]

Read More
Huis & Tuin

Hoe vind je de beste koffiemachine?

Nederlanders zijn van nature koffiedrinkers. Gemiddeld drinken we zo’n 2,4 koppen koffie per dag. Er even van uitgaande dat niet alle Nederlanders koffie drinken, maakt dat de koffiedrinkers onder ons dit echt wel zeer frequent doen. Dat maakt Nederlanders tevens tot één van de grootste koffieleuten ter wereld. Bizar! Het is dan ook niet zo […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

Welke print past bij mijn interieur?

Wanneer je bezig bent met het inrichten of decoreren van je woning loop je vaak meerdere keren tegen de vraag aan; welke print past bij mijn huis? Of nou gaat om behang, de gordijnstof of een nieuw tafelzeil voor op tafel, iedere keer weer kom je voor de keuze te staan. Sommigen weten precies welke […]

Read More