Waar let je op als je een website laat maken?

Je bent al een tijdje ondernemer en je wil graag een website laten maken. In deze digitale wereld zoeken mensen alles online op, dus een website kan zeker niet missen. Of misschien heb je als ondernemer al heel lang dezelfde website en is het nu tijd voor iets nieuws. Je weet zelf niet goed waar te beginnen en besluit daarom een website te laten maken. Waar let je op als je een website laat maken? 

Ontwerp

Als eerste let je natuurlijk op het ontwerp. Een website bouwer kan nog zo goed zijn in zijn of haar werk, maar als het ontwerp niet aansluit bij wat je in gedachte had dan is dat niet goed. Toch gaat het niet alleen om de vormgeving bij het ontwerp. Het is heel belangrijk dat je goed oplet of het ontwerp ook gebruiksvriendelijk is. Is het ontwerp responsive? Dat wil je natuurlijk wel, want je wil graag dat je nieuwe website op zowel desktop als mobiel prima te zien is. 

Conversie

Ook let je op de conversieoptimalisatie. Dit houdt in dat je oplet of je makkelijk je producten kunt verkopen via de site. Je wil namelijk zoveel mogelijk leads genereren en ook nog eens zoveel mogelijk producten verkopen. Het is dan wel handig dat je makkelijk je producten in de winkelwagen kan stoppen, zonder dat dit onlogisch werkt of dat de website heel erg langzaam is. 

Onderhoud

Ook let je meteen goed op het onderhoud. Een website laten maken in Maastricht of ergens anders in het land is leuk, maar als de website niet goed onderhouden kan worden heb je er weinig aan. Kijk daarom goed met de websitebouwer wie de website beheert, wie let op de hosting en wie ervoor zorgt dat de website veilig is. Let er ook op dat de website geüpdatet kan worden. Als de website niet geüpdatet kan worden dan verouderd deze snel en dat is wel het laatste wat je wil. 

Content

Als laatste let je op de content. Je bent deels zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de content, maar ook de websitebouwer heeft hier een aandeel in. Goede content zorgt ervoor dat je sneller bovenaan komt in Google. Dit heeft te maken met zoekmachineoptimalisatie waar je websitebouwer als het goed is alles van af weet. Je kan dit samen checken door ernaar te vragen en te zorgen dat de websitebouwer je dit in WordPress laat zien.

Overig

Bokalen: van praktische beker tot hoogste eerbetoon

Niet iedereen zal de term direct herkennen maar bokalen zijn de meest luxe en vaak grootste sportbekers die worden uitgereikt. Ze worden dan ook vooral uitgereikt tijdens de meest prestigieuze en grootse evenementen aan teams of individuen die uitblinken in hun vakgebied. We kennen bokalen vooral van de sport maar ook in de kunst, de […]

Read More
Overig

Wat is een backlink?

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is er één term die voortdurend opduikt: backlinks. Deze kleine, maar krachtige elementen spelen een cruciale rol bij het bepalen van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google. Of je nu een doorgewinterde online marketeer bent of pas begint met het begrijpen van de basisprincipes […]

Read More
Overig

De voordelen van tijdregistratie software en timesheet software

Tijdregistratie software en timesheet software spelen een essentiële rol in moderne bedrijfsomgevingen. Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om nauwkeurig en efficiënt de tijd bij te houden die werknemers besteden aan verschillende taken en projecten. Deze softwareoplossingen hebben veel voordelen en kunnen de productiviteit verhogen, de loonadministratie vereenvoudigen en inzicht verschaffen in de werkefficiëntie. In dit […]

Read More