Waar let je op als je een website laat maken?

Je bent al een tijdje ondernemer en je wil graag een website laten maken. In deze digitale wereld zoeken mensen alles online op, dus een website kan zeker niet missen. Of misschien heb je als ondernemer al heel lang dezelfde website en is het nu tijd voor iets nieuws. Je weet zelf niet goed waar te beginnen en besluit daarom een website te laten maken. Waar let je op als je een website laat maken? 

Ontwerp

Als eerste let je natuurlijk op het ontwerp. Een website bouwer kan nog zo goed zijn in zijn of haar werk, maar als het ontwerp niet aansluit bij wat je in gedachte had dan is dat niet goed. Toch gaat het niet alleen om de vormgeving bij het ontwerp. Het is heel belangrijk dat je goed oplet of het ontwerp ook gebruiksvriendelijk is. Is het ontwerp responsive? Dat wil je natuurlijk wel, want je wil graag dat je nieuwe website op zowel desktop als mobiel prima te zien is. 

Conversie

Ook let je op de conversieoptimalisatie. Dit houdt in dat je oplet of je makkelijk je producten kunt verkopen via de site. Je wil namelijk zoveel mogelijk leads genereren en ook nog eens zoveel mogelijk producten verkopen. Het is dan wel handig dat je makkelijk je producten in de winkelwagen kan stoppen, zonder dat dit onlogisch werkt of dat de website heel erg langzaam is. 

Onderhoud

Ook let je meteen goed op het onderhoud. Een website laten maken in Maastricht of ergens anders in het land is leuk, maar als de website niet goed onderhouden kan worden heb je er weinig aan. Kijk daarom goed met de websitebouwer wie de website beheert, wie let op de hosting en wie ervoor zorgt dat de website veilig is. Let er ook op dat de website geüpdatet kan worden. Als de website niet geüpdatet kan worden dan verouderd deze snel en dat is wel het laatste wat je wil. 

Content

Als laatste let je op de content. Je bent deels zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de content, maar ook de websitebouwer heeft hier een aandeel in. Goede content zorgt ervoor dat je sneller bovenaan komt in Google. Dit heeft te maken met zoekmachineoptimalisatie waar je websitebouwer als het goed is alles van af weet. Je kan dit samen checken door ernaar te vragen en te zorgen dat de websitebouwer je dit in WordPress laat zien.

Blogs

Hoe optimaliseer je het verbruik van je CV ketel per uur?

Het verbruik van je CV ketel per uur is een belangrijk aspect van je energieverbruik en kan een aanzienlijke impact hebben op je maandelijkse energierekening. Door te begrijpen hoe je CV ketel werkt en wat de oorzaken zijn van hoog verbruik, kun je stappen ondernemen om dit te optimaliseren. In dit artikel duiken we dieper […]

Read More
Blogs

Duurzaamheid en kracht: een blik op Duracell batterijen

Duracell is al decennialang een leidend merk in de productie van batterijen, bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Dit artikel biedt een diepgaande blik op de verscheidenheid van Duracell batterijen, de technologieën achter hun producten, en hun toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Geschiedenis van duracell De geschiedenis van Duracell begon in de vroege jaren […]

Read More
Overig

Hoe Wordt De Waarde Van Je Huis Bepaald? Een Diepgaande Blik Op Woningtaxatie

Het bepalen van de waarde van je huis is een cruciale stap, of je nu van plan bent om te verkopen, te herfinancieren of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van je bezit. Een van de meest nauwkeurige manieren om dit te doen, is door middel van een woningtaxatie. Maar hoe wordt deze waarde eigenlijk […]

Read More