Waar let je op als je een website laat maken?

Je bent al een tijdje ondernemer en je wil graag een website laten maken. In deze digitale wereld zoeken mensen alles online op, dus een website kan zeker niet missen. Of misschien heb je als ondernemer al heel lang dezelfde website en is het nu tijd voor iets nieuws. Je weet zelf niet goed waar te beginnen en besluit daarom een website te laten maken. Waar let je op als je een website laat maken? 

Ontwerp

Als eerste let je natuurlijk op het ontwerp. Een website bouwer kan nog zo goed zijn in zijn of haar werk, maar als het ontwerp niet aansluit bij wat je in gedachte had dan is dat niet goed. Toch gaat het niet alleen om de vormgeving bij het ontwerp. Het is heel belangrijk dat je goed oplet of het ontwerp ook gebruiksvriendelijk is. Is het ontwerp responsive? Dat wil je natuurlijk wel, want je wil graag dat je nieuwe website op zowel desktop als mobiel prima te zien is. 

Conversie

Ook let je op de conversieoptimalisatie. Dit houdt in dat je oplet of je makkelijk je producten kunt verkopen via de site. Je wil namelijk zoveel mogelijk leads genereren en ook nog eens zoveel mogelijk producten verkopen. Het is dan wel handig dat je makkelijk je producten in de winkelwagen kan stoppen, zonder dat dit onlogisch werkt of dat de website heel erg langzaam is. 

Onderhoud

Ook let je meteen goed op het onderhoud. Een website laten maken in Maastricht of ergens anders in het land is leuk, maar als de website niet goed onderhouden kan worden heb je er weinig aan. Kijk daarom goed met de websitebouwer wie de website beheert, wie let op de hosting en wie ervoor zorgt dat de website veilig is. Let er ook op dat de website geüpdatet kan worden. Als de website niet geüpdatet kan worden dan verouderd deze snel en dat is wel het laatste wat je wil. 

Content

Als laatste let je op de content. Je bent deels zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de content, maar ook de websitebouwer heeft hier een aandeel in. Goede content zorgt ervoor dat je sneller bovenaan komt in Google. Dit heeft te maken met zoekmachineoptimalisatie waar je websitebouwer als het goed is alles van af weet. Je kan dit samen checken door ernaar te vragen en te zorgen dat de websitebouwer je dit in WordPress laat zien.

Overig

Elektrische handschoenen, maar wat is de juiste keuze?

De elektrische handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen en voor verschillende activiteiten. Denk aan skiën, snowboarden, fietsen, wandelingen en motorrijden. Al deze bezigheden doe je in de koude wintertijd of kan je blijven doen in de koude wintertijd. Zo zijn er handschoenen en wanten. Single Heating en Dual Heating. Er zijn fietshandschoenen, deze zijn Dual […]

Read More
Overig

Oprijplaten aanhanger

Oprijplaten voor een aanhanger zijn draagbare hellingen die aan de achterkant van een aanhanger worden bevestigd. Oprijplaten, zoals aluminium oprijplaten, worden gebruikt om het laden en lossen van zware voorwerpen of voertuigen, zoals auto’s, motorfietsen of machines, gemakkelijker te maken. Met behulp van oprijplaten kan je voertuigen of voorwerpen gemakkelijk de aanhanger oprijden, zonder dat […]

Read More
Overig

Tips bij het kiezen van een prepaid simkaart voor je telefoon

Wil je meer dan alleen via WiFi internetten met je smartphone, dan zul je al snel een simkaart nodig hebben. Bij het aanschaffen van een prepaid simkaart komen een aantal zaken kijken. Denk hierbij onder andere aan prijzen en verschillen tussen providers. In dit artikel lees je drie tips die je helpen bij het kiezen […]

Read More