Waar let je op als je een website laat maken?

Je bent al een tijdje ondernemer en je wil graag een website laten maken. In deze digitale wereld zoeken mensen alles online op, dus een website kan zeker niet missen. Of misschien heb je als ondernemer al heel lang dezelfde website en is het nu tijd voor iets nieuws. Je weet zelf niet goed waar te beginnen en besluit daarom een website te laten maken. Waar let je op als je een website laat maken? 

Ontwerp

Als eerste let je natuurlijk op het ontwerp. Een website bouwer kan nog zo goed zijn in zijn of haar werk, maar als het ontwerp niet aansluit bij wat je in gedachte had dan is dat niet goed. Toch gaat het niet alleen om de vormgeving bij het ontwerp. Het is heel belangrijk dat je goed oplet of het ontwerp ook gebruiksvriendelijk is. Is het ontwerp responsive? Dat wil je natuurlijk wel, want je wil graag dat je nieuwe website op zowel desktop als mobiel prima te zien is. 

Conversie

Ook let je op de conversieoptimalisatie. Dit houdt in dat je oplet of je makkelijk je producten kunt verkopen via de site. Je wil namelijk zoveel mogelijk leads genereren en ook nog eens zoveel mogelijk producten verkopen. Het is dan wel handig dat je makkelijk je producten in de winkelwagen kan stoppen, zonder dat dit onlogisch werkt of dat de website heel erg langzaam is. 

Onderhoud

Ook let je meteen goed op het onderhoud. Een website laten maken in Maastricht of ergens anders in het land is leuk, maar als de website niet goed onderhouden kan worden heb je er weinig aan. Kijk daarom goed met de websitebouwer wie de website beheert, wie let op de hosting en wie ervoor zorgt dat de website veilig is. Let er ook op dat de website geüpdatet kan worden. Als de website niet geüpdatet kan worden dan verouderd deze snel en dat is wel het laatste wat je wil. 

Content

Als laatste let je op de content. Je bent deels zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de content, maar ook de websitebouwer heeft hier een aandeel in. Goede content zorgt ervoor dat je sneller bovenaan komt in Google. Dit heeft te maken met zoekmachineoptimalisatie waar je websitebouwer als het goed is alles van af weet. Je kan dit samen checken door ernaar te vragen en te zorgen dat de websitebouwer je dit in WordPress laat zien.

Raamfolie
Overig

Hoe zorg je voor meer privacy in je eigen huis?

Heb jij er ook zo’n hekel aan als mensen vaak en/of lang naar binnen kijken? Wanneer je in een huis woont met grote ramen heeft dit veel voordelen. Voldoende daglicht zorgt namelijk voor een ruimtelijk effect. Ook hoef je hierdoor minder lampen in te zetten om genoeg licht in huis te hebben. Maar deze ramen […]

Read More
Blogs

Wat zijn de voordelen van een reclamebureau in Nijmegen?

Waarom zou je voor een plaatselijke samenwerking gaan? In deze blog gaan wij jou als echte nijmegenaren vertellen wat de voordelen zijn van het werken met ons reclamebureau, wat we voor jou zouden kunnen betekenen en waarom je voor een lokale samenwerking gaat. Sneller schakelen door een reclamebureau Door de meetbaarheid van reclamecampagnes en online […]

Read More
Overig

Kan je lopers makkelijk schoonmaken? En nog 5 andere weetjes over lopers

Lopers zijn een geweldige manier om een vleugje stijl en comfort aan je huis toe te voegen. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, patronen en materialen, zodat je de perfecte kunt vinden die bij je inrichting past. Maar wist je dat er bij lopers meer komt kijken dan je op het eerste […]

Read More