Verantwoord transporteren en opslaan? Snel naar Bigbagstore.nl!

De houdbaarheid van je goederen wil je natuurlijk zo groot mogelijk hebben. Daarom maak je voor grote hoeveelheden al snel gebruik van veelzijdige Big Bags!

Gevoeligheid voor licht, warmte en/of luchtvochtigheid. Het zijn slechts enkele zaken die invloed hebben op de staat van jouw goederen en grondstoffen. Je kunt ze daarom ook niet allemaal op dezelfde manier bewaren en vervoeren. De kwetsbaarheid van je producten is dan ook iets om te allen tijde rekening mee te houden. Zo niet, dan krijg je allemaal ontevreden afnemers achter je aan.

Maar met vierkante Big Bags heb je daar absoluut geen last van! Er bestaan diverse soorten voor elk type grondstof, zodat alles in perfecte staat wordt overgebracht of in een loods achtergelaten.

Diverse toepassingen

Ieder type Big Bag bestaat uit een unieke samenstelling. De ene laat juist licht en lucht door, terwijl de ander op deze gebieden juist volledig afgesloten is. Dat is uiteraard afhankelijk van de inhoud. Kijk op Bigbagstore.nl om te zien waar de Big Bags aan moeten voldoen waarin je jouw producten wilt bewaren.

Hoog draagvermogen

Kenmerkend voor een Big Bag is het hoge draagvermogen. Dit is te danken aan het type kunststof waarmee die is samengesteld. Dat betekent dan ook dat Big Bags ontzettend lang meegaan en, mits onbeschadigd en onaangetast door schadelijke stoffen, gemakkelijk opnieuw gebruikt kunnen worden! Hun eigen gewicht is zeer gering, wat verplaatsen en opslaan heel eenvoudig maakt. Ze nemen dan ook nauwelijks ruimte in beslag.

Service op maat

Het kan natuurlijk voorkomen dat je op onze site niet de Big Bag tegenkomt die qua hoogte en breedte precies aan jouw wensen voldoet. Geef ons daarom jouw specifieke afmetingen door, zodat we service op maat kunnen leveren! Wil je bovendien schadelijke stoffen kunnen vervoeren en verwerken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze asbestzakken staat bovendien duidelijk aangegeven dat met de inhoud voorzichtig omgegaan dient te worden.

Klussen

Maak van je zolder een energiezuinige ruimte

Heb je ooit stilgestaan bij de gedachte hoe dat kleine, onopvallende stukje onder het dak – ja, ik heb het over je zolder – een mega-impact kan hebben op jouw energierekening? Laat me je meenemen op een reis waar zolderisolatie niet alleen jouw portemonnee blij maakt, maar ook een high five geeft aan de natuur. […]

Read More
Laptop problemen oplossen
Klussen

Hoe veel voorkomende laptop problemen op te lossen

Of je je laptop nu gebruikt voor werk, school of vrije tijd, het is onvermijdelijk dat je op een bepaald moment een probleem tegenkomt. Gelukkig zijn er voor veel voorkomende laptop problemen relatief eenvoudige oplossingen. In deze blogpost bespreken we enkele van de laptop reparatie mogelijkheden op de meest voorkomende problemen. Probleem #1: Traag opstarten/afsluiten […]

Read More
oud ijzer
Klussen

Alles over oud ijzer recyclen

Heb je een hoop oud ijzer op een hoop liggen? Kijk dan eens of er een mogelijkheid bestaat om dit oud ijzer in te leveren en te laten recyclen. Doordat er zoveel vraag is naar bouwmateriaal, is de prijs voor het inleveren van oud ijzer ook gigantisch gestegen. Zo wordt er namelijk de kans geboden […]

Read More