Trailrunning: deze sportproducten heb je nodig!

Geen drie rugzakken vol of een extra aanhangwagen huren, nee, bij trailrunning draait het om eenvoud en heb je slechts een beperkt aantal sportproducten nodig.  Het belangrijkste? Een paar goede trailrunning schoenen. Daarom vertellen we welke schoenen geschikt zijn voor trailrunning en wat je nog meer nodig hebt.

Trailrunning schoenen

Met een paar hardloopschoenen  kan je prima lopen op harde geasfalteerde wegen en vlakke paden. Maar als je een echte trailrunner wilt worden, zijn trailrunning schoenen van groot belang. Door de rotsachtige, gladde wegen en scherpe bochten heb je meer nodig dan een eenvoudige hardloopschoen. Voor trailrunning ben je opzoek maar extreem veel grip en bescherming. Naast dat de sportschoenen deze eigenschappen moeten bevatten, zijn ze ook te herkennen aan de gegolfde tongen zodat kiezelstenen weg blijven, de nokken om modder mee af te weren, waterbestendigheid en de teenbumbers.

Trailrunning kleding

Naast schoenen is ook kleding een belangrijk product voor trailrunning. Of je nu kiest voor producten van Nike of van een ander sportmerk, het draait er vooral om dat je lichaam goed beschermd is. Kies in het geval van trailrunning liever voor synthetische sneldrogende stoffen dan voor 100% katoen. Let ook op dat als je een tanktop draagt én een looprugzak  dat dit niet gaat schuren. In dat geval kan je beter kiezen voor een shirt.

Goede loopsokken zijn minstens net zo belangrijk. Onder trailrunners zijn sportsokken van Merino wol of synthetische hardloopsokken de favoriet. Ga het liefst voor een donkere kleur als zwart, grijs of blauw, bij witte sokken zal je alle vieze modderspetters zien.

Trailrunning accessoires

Tijdens je parcours is het handig om een fles water mee te nemen. Het vervelende is alleen dat je die natuurlijk niet in je handen wilt houden. Gebruik daarom een speciale heupriem of een handwaterkruik. Ben je van plan een lange afstand te gaan rennen, dan biedt een hydratatievest meer mogelijkheden.

Vrije tijd

Hoe kies ik het best een nieuw kapsel

Wanneer je op straat kijkt, zie je ongelofelijk veel verschillende stijlen. En daarmee bedoel ik niet enkel kleren of outfit gewijs. Uiteraard gebruiken zeer veel mensen kleren, schoenen en accessoires om hun stijl mee te tonen aan de rest van de wereld. Dit zegt namelijk ook veel over hun persoonlijkheid en zo tonen ze dit. […]

Read More
Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen
Vrije tijd

Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen

Veel bedrijven gaan failliet vanwege financiële problemen. De meest voorkomende financiële problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, zijn een beperkte cashflow en te veel schulden. Als je geldproblemen hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt van een financieel adviseur. Ook kan het handig zijn om juridische hulp in te schakelen. Om de juiste oplossing […]

Read More
Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier
Vrije tijd

Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier

Als je bij de overheid werkt, dan kun je je kennis bijspijkeren door deel te nemen aan opleidingen rijksoverheid. Dit vakgebied biedt veel nieuwe uitdagingen. Dit komt omdat de regelgeving van de overheid continu verandert. Net als bij andere bedrijfssectoren is de operatie in de overheidsorganisaties afhankelijk van verschillende afdelingen zoals HR, ICT en financiën. […]

Read More