Top 5 beste motorkleding merken

beste motorkleding merken

Van plan om nieuwe motorkleding te bestellen, maar weet je niet welke motorkleding merken bekend staan om hoge kwaliteit? Er is tegenwoordig zo ontzettend veel keuze als het gaat om motorkleding en de vele verschillende merken dat het lastig is om door de bomen het bos te zien. Wil je zeker weten dat je motorkleding koopt van een goed merk? Kies dan voor een van onderstaande beste vijf motorkleding merken van dit moment!

1. Alpinestars

Al jaren is Alpinestars een van de populairste motorkleding merken. Vooral de racepakken van leer zijn absolute uitblinkers in vergelijking met andere motorkleding merken. Alpinestars is een Italiaans merk dat bekend staan om de prachtige designs en de hoge kwaliteit materialen. Het assortiment motorkleding van Alpinestars bestaat uit motorpakken, motorjassen, motorjeans, motorhelmen, motorhandschoenen en nog veel meer.

2. REV’IT!

Bij het kopen van motorkleding is REV’IT! een van de merken die regelmatig voorbij komen. Dit Nederlandse merk is opgericht in 1995 en staat bekend om een brede collectie voor allerlei motorrijders. De collectie varieert van Kevlar jeans tot casual leren motorkleding. Voor elke motorrijder heeft REV’IT! wel de juiste motorkleding in hun collectie. Bij Motorkledingstore.nl hebben ze een gigantisch breed assortiment van dit merk.

3. Dainese

De meeste mensen denken bij dit Italiaanse merk direct aan Valentino Rossi die verbonden is met dit populaire motorkleding merk. De kwaliteit van Dainese is ontzettend hoog, terwijl ook het design erg stijlvol is. Alle motorkleding van dit merk is getest voor gebruik op straat én op het circuit. Vind je veiligheid een belangrijk punt bij het kopen van motorkleding? Dan is de keuze voor Dainese verstandig.

4. Berling

Dit Franse motorkleding merk bestaat al sinds 1951. Van oorsprong richtte dit bedrijf zich op visserijkleding voor zeevissers. Niet voor niets staat de motorkleding van Berling bekend om warme en robuuste motorkleding.

5. Macna

De laatste in dit lijstje is het Nederlandse merk Macna. Macna is een relatieve nieuwkomer in de markt van motorkleding, maar is de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren. Macna motorkleding steeds bekend om de stijlvolle en moderne uitstraling.

Vrije tijd

Hoe kies ik het best een nieuw kapsel

Wanneer je op straat kijkt, zie je ongelofelijk veel verschillende stijlen. En daarmee bedoel ik niet enkel kleren of outfit gewijs. Uiteraard gebruiken zeer veel mensen kleren, schoenen en accessoires om hun stijl mee te tonen aan de rest van de wereld. Dit zegt namelijk ook veel over hun persoonlijkheid en zo tonen ze dit. […]

Read More
Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen
Vrije tijd

Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen

Veel bedrijven gaan failliet vanwege financiële problemen. De meest voorkomende financiële problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, zijn een beperkte cashflow en te veel schulden. Als je geldproblemen hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt van een financieel adviseur. Ook kan het handig zijn om juridische hulp in te schakelen. Om de juiste oplossing […]

Read More
Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier
Vrije tijd

Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier

Als je bij de overheid werkt, dan kun je je kennis bijspijkeren door deel te nemen aan opleidingen rijksoverheid. Dit vakgebied biedt veel nieuwe uitdagingen. Dit komt omdat de regelgeving van de overheid continu verandert. Net als bij andere bedrijfssectoren is de operatie in de overheidsorganisaties afhankelijk van verschillende afdelingen zoals HR, ICT en financiën. […]

Read More