Tips voor het dragen van een korte broek

korte broek

De zomerperiode komt eraan en dan wil je natuur een korte broek dragen. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je een korte broek kunt dragen voor het creëren van de juiste gewenste uitstraling, die elk afhangen per lichaamsbouw. Door verder te gaan met lezen tref je een aantal handige tips voor het dragen van een korte broek.

Is het lekker weer en vraag jij je af “kan de korte broek aan”? Dan is het goed om te letten op de temperatuur. Vanaf de 20 graden is het tijd om de korte broek aan te trekken.

Tip 1: Kort met lang combineren

Hoe lang de korte broek precies is zal een grote rol spelen bij de look die je uitstraalt. Het is echter belangrijk dat de short niet té kort is. Het is verstandig om kort met lang te combineren, waarbij je kunt kiezen voor het voor een blouse of shirt met lange mouwen. In de zomer kan je de mouwen opstropen en je kunt je outfit helemaal compleet maken met een spijkerjasje, een colbertjasje of een linnen jasje. Elke vrouw of man kan de korte broek aan, als je deze maar goed weet te combineren.

Tip 2: Let op het contrast

Ook op het contrast dien je te letten als je een korte broek draagt. Door voor de juiste kleurcontrasten te kiezen kan je jezelf namelijk optisch langer maken of juist zorgen dat je er korter uitziet. Kies je voor een korte short met een shirt in kleuren die dicht bij elkaar liggen, dan zie je er langer uit terwijl je optisch korter lijkt met een hoog kleurcontrast tussen de korte broek en het bovenstuk. Zoek jij een stijlvolle en stevige korte broek? Bekijk dan de spijkerbroeken collectie van BroekenBinkie.

Tip 3: Een korte short voor een maatje meer

Het is bij personen met een maatje extra wel slim om voor een korte short te kiezen waarbij de zoom net iets boven het dikste deel van de benen eindigt zodat je optisch smallere benen hebt. Het is daarnaast slim om een korte short met plooien te kopen en om te kiezen voor een korte short die niet té strak zit, waardoor stretch de ideale keuze is. Zowel de man als de vrouw met een maatje meer kan de korte broek aan, maar combineer wel met de juiste accessoires om de outfit helemaal af te maken.

Beauty & Health Blogs

Het vinden van een kwalitatieve tandartspraktijk in Hilversum

Het kan moeilijk zijn om in elk gebied kwaliteitszorg diensten te vinden, maar het kan vooral een uitdaging zijn wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare tandartspraktijk. Als je in de buurt van Hilversum woont, zul je blij zijn te weten dat er verschillende uitstekende tandartsen en tandartspraktijken in Hilversum beschikbaar zijn. Dit is […]

Read More
Sieraden trends voor vrouwen in 2023
Beauty & Health

Sieraden trends voor vrouwen in 2023

De wereld van sieraden is continu in beweging en elk jaar zien we nieuwe trends opduiken. Voor 2023 verwachten we een aantal opvallende trends op het gebied van dames sieraden. In dit artikel zetten we de belangrijkste trends op een rijtje. Hebben we volgens jou een belangrijke trend gemist? Laat het ons dan vooral weten! […]

Read More
sieraden voor dames
Beauty & Health

Sieraden cadeau geven: zo bega je geen miskoop

Sieraden behoren tot de absolute favorieten om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Nu de gezellige decembermaand weer van start is gegaan, zullen dan ook veel mensen op zoek gaan naar de juiste sieraden. Maar de zoektocht naar de juiste armband, ketting, horloge of ring kan nog best lastig zijn. Sieraden voor dames zijn misschien […]

Read More