Tips voor het dragen van een korte broek

korte broek

De zomerperiode komt eraan en dan wil je natuur een korte broek dragen. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je een korte broek kunt dragen voor het creëren van de juiste gewenste uitstraling, die elk afhangen per lichaamsbouw. Door verder te gaan met lezen tref je een aantal handige tips voor het dragen van een korte broek.

Is het lekker weer en vraag jij je af “kan de korte broek aan”? Dan is het goed om te letten op de temperatuur. Vanaf de 20 graden is het tijd om de korte broek aan te trekken.

Tip 1: Kort met lang combineren

Hoe lang de korte broek precies is zal een grote rol spelen bij de look die je uitstraalt. Het is echter belangrijk dat de short niet té kort is. Het is verstandig om kort met lang te combineren, waarbij je kunt kiezen voor het voor een blouse of shirt met lange mouwen. In de zomer kan je de mouwen opstropen en je kunt je outfit helemaal compleet maken met een spijkerjasje, een colbertjasje of een linnen jasje. Elke vrouw of man kan de korte broek aan, als je deze maar goed weet te combineren.

Tip 2: Let op het contrast

Ook op het contrast dien je te letten als je een korte broek draagt. Door voor de juiste kleurcontrasten te kiezen kan je jezelf namelijk optisch langer maken of juist zorgen dat je er korter uitziet. Kies je voor een korte short met een shirt in kleuren die dicht bij elkaar liggen, dan zie je er langer uit terwijl je optisch korter lijkt met een hoog kleurcontrast tussen de korte broek en het bovenstuk. Zoek jij een stijlvolle en stevige korte broek? Bekijk dan de spijkerbroeken collectie van BroekenBinkie.

Tip 3: Een korte short voor een maatje meer

Het is bij personen met een maatje extra wel slim om voor een korte short te kiezen waarbij de zoom net iets boven het dikste deel van de benen eindigt zodat je optisch smallere benen hebt. Het is daarnaast slim om een korte short met plooien te kopen en om te kiezen voor een korte short die niet té strak zit, waardoor stretch de ideale keuze is. Zowel de man als de vrouw met een maatje meer kan de korte broek aan, maar combineer wel met de juiste accessoires om de outfit helemaal af te maken.

Beauty & Health

De voordelen van testosteron

Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon dat bijdraagt aan de ontwikkeling van mannelijke kenmerken zoals een lage stem, baardgroei en spieren. Sommige omgevingsfactoren stimuleren testosteron. Zo kun je je testosteron verhogen door middel van trainingen en zonlicht. Andere factoren, zoals stress en het nuttigen van alcohol, verminderen het testosterongehalte in het lichaam juist. Voor mannen is […]

Read More
Beauty & Health

Breng de apotheker naar je thuis

Nu je bijna alles online kan bestellen en aan huis kan laten leveren, kunnen ook de producten die je bij de apotheker gaat kopen niet meer ontbreken. Wanneer je er geen voorschrift voor nodig hebt, kan je alle voedingssupplementen, pijnstillers, elixirs, natuurlijke geneesmiddelen enzovoort gewoon online bestellen. Je hoeft je deur er dus niet meer […]

Read More
Beauty & Health

Haartransplantaties: zijn ze haalbaar met kroeshaar?

Volgens de International Society of Hair Restoration Surgery zijn haartransplantatieprocedures tussen 2010 en 2011 met 22 procent toegenomen. Dit betekent dat een toenemend aantal mensen geïnteresseerd is in haartransplantaties als een manier om hun uiterlijk te verbeteren. Er zijn een aantal redenen voor de groeiende populariteit van haartransplantaties. Een daarvan is dat de technologie de […]

Read More