Tips voor het dragen van een korte broek

korte broek

De zomerperiode komt eraan en dan wil je natuur een korte broek dragen. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je een korte broek kunt dragen voor het creëren van de juiste gewenste uitstraling, die elk afhangen per lichaamsbouw. Door verder te gaan met lezen tref je een aantal handige tips voor het dragen van een korte broek.

Is het lekker weer en vraag jij je af “kan de korte broek aan”? Dan is het goed om te letten op de temperatuur. Vanaf de 20 graden is het tijd om de korte broek aan te trekken.

Tip 1: Kort met lang combineren

Hoe lang de korte broek precies is zal een grote rol spelen bij de look die je uitstraalt. Het is echter belangrijk dat de short niet té kort is. Het is verstandig om kort met lang te combineren, waarbij je kunt kiezen voor het voor een blouse of shirt met lange mouwen. In de zomer kan je de mouwen opstropen en je kunt je outfit helemaal compleet maken met een spijkerjasje, een colbertjasje of een linnen jasje. Elke vrouw of man kan de korte broek aan, als je deze maar goed weet te combineren.

Tip 2: Let op het contrast

Ook op het contrast dien je te letten als je een korte broek draagt. Door voor de juiste kleurcontrasten te kiezen kan je jezelf namelijk optisch langer maken of juist zorgen dat je er korter uitziet. Kies je voor een korte short met een shirt in kleuren die dicht bij elkaar liggen, dan zie je er langer uit terwijl je optisch korter lijkt met een hoog kleurcontrast tussen de korte broek en het bovenstuk. Zoek jij een stijlvolle en stevige korte broek? Bekijk dan de spijkerbroeken collectie van BroekenBinkie.

Tip 3: Een korte short voor een maatje meer

Het is bij personen met een maatje extra wel slim om voor een korte short te kiezen waarbij de zoom net iets boven het dikste deel van de benen eindigt zodat je optisch smallere benen hebt. Het is daarnaast slim om een korte short met plooien te kopen en om te kiezen voor een korte short die niet té strak zit, waardoor stretch de ideale keuze is. Zowel de man als de vrouw met een maatje meer kan de korte broek aan, maar combineer wel met de juiste accessoires om de outfit helemaal af te maken.

Beauty & Health

Haartransplantaties: zijn ze haalbaar met kroeshaar?

Volgens de International Society of Hair Restoration Surgery zijn haartransplantatieprocedures tussen 2010 en 2011 met 22 procent toegenomen. Dit betekent dat een toenemend aantal mensen geïnteresseerd is in haartransplantaties als een manier om hun uiterlijk te verbeteren. Er zijn een aantal redenen voor de groeiende populariteit van haartransplantaties. Een daarvan is dat de technologie de […]

Read More
fillers gezicht
Beauty & Health

Veelvoorkomende gebieden voor fillers in het gezicht

Bij de keuze voor fillers is het belangrijk om goed na te denken over de gewenste resultaten. Daarnaast is het belangrijk om voldoende onderzoek te doen naar de gebruikte methode. Bij fillers is het namelijk zo dat gebruik wordt gemaakt van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature voorkomt in de huid en zorgt […]

Read More
hypnotherapie
Beauty & Health

Wat is hypnotherapie en hoe werkt het?

Hypnotherapie is een mysterieus vakgebied voor veel mensen. Het is lastig om je een concrete voorstelling te maken van wat hypnotherapie behelst. In dit artikel staat de vraag centraal wat hypnotherapie is en hoe het werkt. Behandelvorm Hypnotherapie is eigenlijk gewoon een manier om mensen te behandelen waardoor ze meer zelfinzicht krijgen. Hypnotherapeuten gebruiken moderne […]

Read More