Tips voor het dragen van een korte broek

korte broek

De zomerperiode komt eraan en dan wil je natuur een korte broek dragen. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je een korte broek kunt dragen voor het creëren van de juiste gewenste uitstraling, die elk afhangen per lichaamsbouw. Door verder te gaan met lezen tref je een aantal handige tips voor het dragen van een korte broek.

Is het lekker weer en vraag jij je af “kan de korte broek aan”? Dan is het goed om te letten op de temperatuur. Vanaf de 20 graden is het tijd om de korte broek aan te trekken.

Tip 1: Kort met lang combineren

Hoe lang de korte broek precies is zal een grote rol spelen bij de look die je uitstraalt. Het is echter belangrijk dat de short niet té kort is. Het is verstandig om kort met lang te combineren, waarbij je kunt kiezen voor het voor een blouse of shirt met lange mouwen. In de zomer kan je de mouwen opstropen en je kunt je outfit helemaal compleet maken met een spijkerjasje, een colbertjasje of een linnen jasje. Elke vrouw of man kan de korte broek aan, als je deze maar goed weet te combineren.

Tip 2: Let op het contrast

Ook op het contrast dien je te letten als je een korte broek draagt. Door voor de juiste kleurcontrasten te kiezen kan je jezelf namelijk optisch langer maken of juist zorgen dat je er korter uitziet. Kies je voor een korte short met een shirt in kleuren die dicht bij elkaar liggen, dan zie je er langer uit terwijl je optisch korter lijkt met een hoog kleurcontrast tussen de korte broek en het bovenstuk. Zoek jij een stijlvolle en stevige korte broek? Bekijk dan de spijkerbroeken collectie van BroekenBinkie.

Tip 3: Een korte short voor een maatje meer

Het is bij personen met een maatje extra wel slim om voor een korte short te kiezen waarbij de zoom net iets boven het dikste deel van de benen eindigt zodat je optisch smallere benen hebt. Het is daarnaast slim om een korte short met plooien te kopen en om te kiezen voor een korte short die niet té strak zit, waardoor stretch de ideale keuze is. Zowel de man als de vrouw met een maatje meer kan de korte broek aan, maar combineer wel met de juiste accessoires om de outfit helemaal af te maken.

Beauty & Health

Het kopen van de juiste Oral-B opzetborstels

Een stralende glimlach begint met goede mondverzorging, en daarbij spelen de juiste opzetborstels een cruciale rol. Oral-B, een gerenommeerd merk in de tandheelkundige industrie, biedt een breed scala aan opzetborstels. Maar hoe kies je nu de juiste borstel die aansluit bij jouw specifieke behoeften? Deze gids leidt je stap voor stap door het proces van […]

Read More
Beauty & Health

Behandelen van klachten met energetische geneeswijzen

Energetische geneeswijzen zijn vormen van alternatieve geneeswijzen die gericht zijn op het in balans brengen van de energieën in het lichaam. Het geloof is dat het lichaam niet alleen uit fysieke componenten bestaat, maar ook uit subtiele energieën die de gezondheid en het welzijn van een persoon beïnvloeden. Energetische geneeswijzen zijn gericht op het herstellen […]

Read More
Beauty & Health

De mooiste Beauty DIY’s voor een stralende look

Ben je op zoek naar eenvoudige en betaalbare manieren om je schoonheidsroutine te upgraden? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel delen we enkele van de mooiste beauty DIY’s die je thuis kunt uitproberen. Met deze handige tips en trucs kun je een stralende look creëren zonder de deur uit te […]

Read More