Schrijven? Bewerk en polijst je werk voordat je het publiceert

Je zou je artikelen of essays niet moeten publiceren zonder ze eerst te bewerken, vooral als je ze online publiceert (eunewsmedia). Maar je moet er ook voor zorgen dat je je artikelen of essays in een geschikt formaat publiceert voordat je ze publiceert. Het lijkt in eerste instantie misschien een beetje obsessief, maar het helpt je juist om je werk zo effectief mogelijk te publiceren. Door je werk in een bepaald formaat te publiceren, zorg je ervoor dat je werk eruit ziet zoals het hoort en dat anderen het gemakkelijk kunnen lezen en begrijpen.

Schrijf op wanneer je je doel hebt bereikt!

Het bijhouden van je vooruitgang en je prestaties is uiterst belangrijk, en een geweldige manier om jezelf gemotiveerd te houden, en om anderen te laten zien dat je serieus bent over je schrijven. Als je probeert een roman te schrijven in 30 minuten, houd dan bij hoe lang je erover doet, hoeveel je tot nu toe hebt geschreven, een voorbeeld om dit te doen is woorden tellen, en hoe ver je nog te gaan hebt. Misschien denk je dat het je niet uitmaakt hoeveel je gedaan krijgt, maar het is belangrijk om jezelf te laten zien dat je serieus bent over je schrijven en dat je er hard aan werkt.

Zoek synoniemen voor grote woorden

Er zijn veel grote woorden in elke taal waarvan je misschien niet weet hoe ze te gebruiken. Je denkt misschien dat je deze woorden kent, maar in feite gebruikt je gewoon de verkeerde synoniemen. Het kan ook zijn dat je deze woorden in het verleden hebt gebruikt en bent vergeten wat ze betekenen. Het overkomt de besten onder ons! Een goede manier om de juiste synoniemen voor jouw grote woorden te vinden, is het gebruik van online synoniemen websites zoals Word Synonym. Je kunt gewoon jouw woord intypen zoals bijvoorbeeld “Tom de Wal spreekt” en de website zal je voorzien van synoniemen voor het woord. Je leert niet alleen de juiste synoniemen voor jouw woorden, maar je leert ook het verschil tussen de synoniemen.

Ken de verwachtingen voor het aantal woorden in jouw genre

Het is belangrijk om de verwachtingen voor het aantal woorden in je genre te kennen. Als je een roman schrijft en je genre zegt dat je 95.000 woorden nodig hebt, zul je ervoor willen zorgen dat je 95.000 woorden schrijft. Als je niet al die woorden schrijft, word je bestraft. Het is belangrijk om te weten wat de verwachtingen zijn, zodat je niet te weinig woorden schrijft. Wanneer je bepaalt hoeveel woorden je in je boek moet schrijven, is het belangrijk om te weten wat de verwachtingen zijn in jouw genre. Het is ook belangrijk om te weten wat je kunt doen om die woorden waar te maken.

Bottom line

De bottom line is dat het belangrijk is om een doel te hebben met je woordentelling, je werk te herzien en te bewerken, bulletpoints te gebruiken, en de juiste synoniemen te vinden voor grote woorden, de woorden-tellings verwachtingen in je genre te kennen, en ten slotte te weten hoeveel woorden je moet schrijven om je boek te voltooien. Dit maakt het makkelijker voor je om te schrijven zonder dat je zich hoeft af te vragen wat je wilde zeggen. Hier waren enkele van de manieren waarop je het aantal woorden van je boek kunt verhogen.

Uncategorized

Wat is een BDR behandeling?

Een BDR behandeling is een innovatieve peeling waarmee de gezichtshuid wordt verbeterd. Na de eerste behandeling zie je al gedurende meerdere weken verbetering. De BDR behandeling maakt je huid jonger en levert snel resultaat op. Waarvoor kan een BDR behandeling de oplossing zijn? Littekens Rimpels  Ouderdomsvlekken Pigmentvlekken Ruwe en droge huid Vergrote poriën Acne Natuurlijk […]

Read More
Online Marketing helpt je gevonden worden
Uncategorized

Online Marketing helpt je gevonden worden

Bij een rondvraag tijdens de businesslunch van de lokale afdeling van ondernemers in de horeca, kwam de vraag naar voren hoe goed men vindbaar was op Google. Jan van Schijndel vertelde dat hij een fijn online marketing bedrijf in de hand had genomen en via hen hoger in Google was te vinden.  Hoger in Google […]

Read More
ergotherapie
Uncategorized

Alles over ergotherapie

De meesten van ons zijn vast wel bekend met een fysiotherapeut of een osteopaat. Toch zijn er ontzettend veel mensen die ook naar een ergotherapeut gaan. De kans dat je waarschijnlijk niet exact weet wat het exact is en wat zo’n ergotherapeut nu exact doet is vrij groot. Omdat het een best belangrijk aspect is, […]

Read More