Schrijven? Bewerk en polijst je werk voordat je het publiceert

Je zou je artikelen of essays niet moeten publiceren zonder ze eerst te bewerken, vooral als je ze online publiceert (eunewsmedia). Maar je moet er ook voor zorgen dat je je artikelen of essays in een geschikt formaat publiceert voordat je ze publiceert. Het lijkt in eerste instantie misschien een beetje obsessief, maar het helpt je juist om je werk zo effectief mogelijk te publiceren. Door je werk in een bepaald formaat te publiceren, zorg je ervoor dat je werk eruit ziet zoals het hoort en dat anderen het gemakkelijk kunnen lezen en begrijpen.

Schrijf op wanneer je je doel hebt bereikt!

Het bijhouden van je vooruitgang en je prestaties is uiterst belangrijk, en een geweldige manier om jezelf gemotiveerd te houden, en om anderen te laten zien dat je serieus bent over je schrijven. Als je probeert een roman te schrijven in 30 minuten, houd dan bij hoe lang je erover doet, hoeveel je tot nu toe hebt geschreven, een voorbeeld om dit te doen is woorden tellen, en hoe ver je nog te gaan hebt. Misschien denk je dat het je niet uitmaakt hoeveel je gedaan krijgt, maar het is belangrijk om jezelf te laten zien dat je serieus bent over je schrijven en dat je er hard aan werkt.

Zoek synoniemen voor grote woorden

Er zijn veel grote woorden in elke taal waarvan je misschien niet weet hoe ze te gebruiken. Je denkt misschien dat je deze woorden kent, maar in feite gebruikt je gewoon de verkeerde synoniemen. Het kan ook zijn dat je deze woorden in het verleden hebt gebruikt en bent vergeten wat ze betekenen. Het overkomt de besten onder ons! Een goede manier om de juiste synoniemen voor jouw grote woorden te vinden, is het gebruik van online synoniemen websites zoals Word Synonym. Je kunt gewoon jouw woord intypen zoals bijvoorbeeld “Tom de Wal spreekt” en de website zal je voorzien van synoniemen voor het woord. Je leert niet alleen de juiste synoniemen voor jouw woorden, maar je leert ook het verschil tussen de synoniemen.

Ken de verwachtingen voor het aantal woorden in jouw genre

Het is belangrijk om de verwachtingen voor het aantal woorden in je genre te kennen. Als je een roman schrijft en je genre zegt dat je 95.000 woorden nodig hebt, zul je ervoor willen zorgen dat je 95.000 woorden schrijft. Als je niet al die woorden schrijft, word je bestraft. Het is belangrijk om te weten wat de verwachtingen zijn, zodat je niet te weinig woorden schrijft. Wanneer je bepaalt hoeveel woorden je in je boek moet schrijven, is het belangrijk om te weten wat de verwachtingen zijn in jouw genre. Het is ook belangrijk om te weten wat je kunt doen om die woorden waar te maken.

Bottom line

De bottom line is dat het belangrijk is om een doel te hebben met je woordentelling, je werk te herzien en te bewerken, bulletpoints te gebruiken, en de juiste synoniemen te vinden voor grote woorden, de woorden-tellings verwachtingen in je genre te kennen, en ten slotte te weten hoeveel woorden je moet schrijven om je boek te voltooien. Dit maakt het makkelijker voor je om te schrijven zonder dat je zich hoeft af te vragen wat je wilde zeggen. Hier waren enkele van de manieren waarop je het aantal woorden van je boek kunt verhogen.

Uncategorized

Het perfecte rouwstuk: een gids voor een waardig afscheid

Het kiezen van het perfecte rouwstuk voor een geliefde kan een emotioneel en betekenisvol proces zijn. Een rouwstuk biedt niet alleen troost aan degenen die afscheid nemen, maar het is ook een eerbetoon aan het leven van de overledene. Hier is een uitgebreide gids om u te helpen bij het selecteren van een rouwstuk dat […]

Read More
Alles wat je moet weten over isoleren voor een duurzame toekomst
Uncategorized

Alles wat je moet weten over isoleren voor een duurzame toekomst

Denk je na over hoe je jouw huis duurzamer kunt maken? Dan is isoleren een essentiële stap. Isolatie verbetert niet alleen de energie-efficiëntie van je woning, maar draagt ook bij aan een lagere energierekening en een comfortabeler leefklimaat. In dit artikel duiken we in de wereld van isolatie en ontdekken we hoe deze bijdraagt aan […]

Read More
Budgetvriendelijk een nieuwe keuken creëren
Uncategorized

Budgetvriendelijk een nieuwe keuken creëren

Ziet je keuken er nog te goed uit om te vervangen maar ben je wel de stijl/uitstraling zat? Dan wil je uiteraard de keuken op een budgetvriendelijke manier aanpakken. Alleen wat is nou budgetvriendelijk en ook nog eens mooi? Vaak wordt er dan direct gedacht aan verf. Het nadeel aan verf is dat het een […]

Read More