Ontdek de kracht van Wella Professionals

Wella Professionals staat al meer dan een eeuw aan de top van de haarverzorgingsindustrie, bekend om zijn innovatieve producten die professionals in salons wereldwijd gebruiken. Of je nu een stylist bent of iemand die thuis voor zijn haar zorgt: de producten van Wella Professionals bieden oplossingen voor elk haartype en elke behoefte. In deze blog duiken we in de voordelen van het gebruik van Wella Professionals, verkennen we het brede assortiment aan producten en bieden we een stappenplan voor het toepassen ervan in je haarverzorgingsroutine.

De voordelen van Wella Professionals

 • Innovatie en expertise: met meer dan 130 jaar ervaring heeft Wella Professionals een diepgaande kennis van haarverzorging, wat resulteert in hoogwaardige en innovatieve producten.
 • Diversiteit in productlijnen: of je nu zoekt naar producten voor kleurbehandeling, hydratatie, herstel of styling, Wella Professionals heeft een reeks producten die aan je wensen voldoen.
 • Professionele Kwaliteit: de producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van haarspecialisten, waardoor je verzekerd bent van salonkwaliteit resultaten bij je thuis.
 • Duurzaamheid: Wella Professionals zet zich in voor duurzaamheid door middel van verpakkingen die makkelijker te recyclen zijn en formules die vriendelijker zijn voor het milieu.

Het assortiment van Wella Professionals

 • Kleur: van permanente kleuringen tot tijdelijke kleursprays, Wella Professionals biedt een breed assortiment aan opties voor elke kleurbehoefte.
 • Verzorging: shampoos, conditioners, en maskers speciaal ontwikkeld voor verschillende haartypes, van droog en beschadigd tot vet en dun haar.
 • Styling: een uitgebreid assortiment aan stylingproducten, waaronder haarsprays, mousses, serums, en pomades voor elke denkbare look.
 • Behandelingen: geavanceerde behandelingen zoals haaroliën en leave-in conditioners, bieden diepe verzorging en herstel voor beschadigd haar.

Bekijk het hele assortiment van Wella Professionals eenvoudig via Salontopper.

Een stappenplan voor het gebruiken van de Goldwell producten

 • Stap 1: diagnose van je haartype

Identificeer eerst je haartype en specifieke behoeften. Dit helpt bij het kiezen van de juiste producten uit het Wella Professionals assortiment.

 • Stap 2: Reinigen

Begin je haarverzorgingsroutine met een Wella Professionals shampoo die past bij jouw haartype. Masseer de shampoo zachtjes in nat haar en spoel goed uit.

 • Stap 3: Conditioneren

Gebruik na het wassen een conditioner of masker van Wella Professionals. Laat het product enkele minuten intrekken om diep te voeden en spoel daarna grondig uit.

 • Stap 4: Behandelen

Als je haar extra verzorging nodig heeft, breng dan een specifieke behandeling aan zoals een haarolie of leave-in conditioner. Deze producten bieden intensieve herstel en bescherming.

 • Stap 5: Stylen

Kies uit het brede assortiment stylingproducten van Wella Professionals het product dat past bij je gewenste look. Of je nu gaat voor volume, gladheid, of definitie, er is altijd een product dat aan jouw wensen voldoet.

 • Stap 6: Kleuren (Indien Gewenst)

Voor degenen die hun haar willen kleuren, biedt Wella Professionals diverse kleuropties. Het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen voor het beste resultaat.

Conclusie

Wella Professionals biedt een veelzijdig assortiment aan haarverzorgings- en stylingproducten die aan elke behoefte voldoen. Door de juiste producten te kiezen en deze volgens het stappenplan toe te passen, kun je genieten van salonkwaliteit resultaten bij je thuis. Ontdek de wereld van Wella Professionals en transformeer je haarverzorgingsroutine met producten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw aan innovatie en expertise.

Uncategorized

Het perfecte rouwstuk: een gids voor een waardig afscheid

Het kiezen van het perfecte rouwstuk voor een geliefde kan een emotioneel en betekenisvol proces zijn. Een rouwstuk biedt niet alleen troost aan degenen die afscheid nemen, maar het is ook een eerbetoon aan het leven van de overledene. Hier is een uitgebreide gids om u te helpen bij het selecteren van een rouwstuk dat […]

Read More
Alles wat je moet weten over isoleren voor een duurzame toekomst
Uncategorized

Alles wat je moet weten over isoleren voor een duurzame toekomst

Denk je na over hoe je jouw huis duurzamer kunt maken? Dan is isoleren een essentiële stap. Isolatie verbetert niet alleen de energie-efficiëntie van je woning, maar draagt ook bij aan een lagere energierekening en een comfortabeler leefklimaat. In dit artikel duiken we in de wereld van isolatie en ontdekken we hoe deze bijdraagt aan […]

Read More
Budgetvriendelijk een nieuwe keuken creëren
Uncategorized

Budgetvriendelijk een nieuwe keuken creëren

Ziet je keuken er nog te goed uit om te vervangen maar ben je wel de stijl/uitstraling zat? Dan wil je uiteraard de keuken op een budgetvriendelijke manier aanpakken. Alleen wat is nou budgetvriendelijk en ook nog eens mooi? Vaak wordt er dan direct gedacht aan verf. Het nadeel aan verf is dat het een […]

Read More