Meest gebruikte opslagoplossingen in elke branche

Magazijnopslag zoals een magazijnstelling gebruikt is een noodzaak, ongeacht in welke branche je je bevindt. De juiste opslag is belangrijk. Hoewel er veel verschillende soorten magazijnopslag beschikbaar zijn, heeft elk type zijn eigen voor- en nadelen. Houd bij het kiezen van een opslagoplossing rekening met hoeveel ruimte je beschikbaar hebt, hoeveel gewicht het kan dragen en of het indien nodig gemakkelijk te verplaatsen is.

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen zoals die van Begra.nl worden vaak gebruikt in magazijnen en productiefaciliteiten. Deze heavy-duty opslagsystemen zijn ontworpen om grote artikelen te verwerken en kunnen worden gemaakt om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen.

Bulk opslag rekken

Bulk opslag rekken worden gebruikt om een ​​grote hoeveelheid artikelen op een gemakkelijk bereikbare locatie op te slaan. Ze zijn te vinden in magazijnen, fabrieken en winkels. Deze rekken bestaan ​​uit een reeks planken die op verschillende hoogtes kunnen worden aangepast. Dit is afhankelijk van de behoeften. Bulk opslag rekken worden ook wel palletstellingen genoemd omdat ze industriële pallets als basisstructuur gebruiken.

Rollenrekken

Een rollenrek is een soort opbergrek dat kan worden gebruikt voor zware artikelen. De rails worden op de vloer gemonteerd en vervolgens worden planken aan de rails bevestigd met plank beugels. Zo creëer je een opstelling waar je grote hoeveelheden producten in een kleine ruimte kunt bewaren. Dit doe je door ze op elkaar te stapelen. Dit maakt rollenrekken ideaal voor het opbergen van zware voorwerpen zoals grote dozen of tassen die niet gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Lange span planken zonder bouten

Met lange span planken kun je je producten opslaan en openen, terwijl je ze georganiseerd houdt. Boutloze rekken zijn een zeer populaire optie omdat het gemakkelijker te monteren en goedkoper is dan modellen met bouten. Deze stijl van rekken kan niet worden gebruikt in gebieden met veel verkeer of op plaatsen waar veel trillingen of hobbels in de weg zijn, zoals fabrieken of magazijnen. De boutloze planken met lange overspanningen zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt ze lichtgewicht en draagbaar. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen als je eromheen moet schoonmaken of producten op het schap moet herschikken.

Blogs

Hoe optimaliseer je het verbruik van je CV ketel per uur?

Het verbruik van je CV ketel per uur is een belangrijk aspect van je energieverbruik en kan een aanzienlijke impact hebben op je maandelijkse energierekening. Door te begrijpen hoe je CV ketel werkt en wat de oorzaken zijn van hoog verbruik, kun je stappen ondernemen om dit te optimaliseren. In dit artikel duiken we dieper […]

Read More
Blogs

Duurzaamheid en kracht: een blik op Duracell batterijen

Duracell is al decennialang een leidend merk in de productie van batterijen, bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Dit artikel biedt een diepgaande blik op de verscheidenheid van Duracell batterijen, de technologieën achter hun producten, en hun toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Geschiedenis van duracell De geschiedenis van Duracell begon in de vroege jaren […]

Read More
Klussen

Maak van je zolder een energiezuinige ruimte

Heb je ooit stilgestaan bij de gedachte hoe dat kleine, onopvallende stukje onder het dak – ja, ik heb het over je zolder – een mega-impact kan hebben op jouw energierekening? Laat me je meenemen op een reis waar zolderisolatie niet alleen jouw portemonnee blij maakt, maar ook een high five geeft aan de natuur. […]

Read More