Meest gebruikte opslagoplossingen in elke branche

Magazijnopslag zoals een magazijnstelling gebruikt is een noodzaak, ongeacht in welke branche je je bevindt. De juiste opslag is belangrijk. Hoewel er veel verschillende soorten magazijnopslag beschikbaar zijn, heeft elk type zijn eigen voor- en nadelen. Houd bij het kiezen van een opslagoplossing rekening met hoeveel ruimte je beschikbaar hebt, hoeveel gewicht het kan dragen en of het indien nodig gemakkelijk te verplaatsen is.

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen zoals die van Begra.nl worden vaak gebruikt in magazijnen en productiefaciliteiten. Deze heavy-duty opslagsystemen zijn ontworpen om grote artikelen te verwerken en kunnen worden gemaakt om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen.

Bulk opslag rekken

Bulk opslag rekken worden gebruikt om een ​​grote hoeveelheid artikelen op een gemakkelijk bereikbare locatie op te slaan. Ze zijn te vinden in magazijnen, fabrieken en winkels. Deze rekken bestaan ​​uit een reeks planken die op verschillende hoogtes kunnen worden aangepast. Dit is afhankelijk van de behoeften. Bulk opslag rekken worden ook wel palletstellingen genoemd omdat ze industriële pallets als basisstructuur gebruiken.

Rollenrekken

Een rollenrek is een soort opbergrek dat kan worden gebruikt voor zware artikelen. De rails worden op de vloer gemonteerd en vervolgens worden planken aan de rails bevestigd met plank beugels. Zo creëer je een opstelling waar je grote hoeveelheden producten in een kleine ruimte kunt bewaren. Dit doe je door ze op elkaar te stapelen. Dit maakt rollenrekken ideaal voor het opbergen van zware voorwerpen zoals grote dozen of tassen die niet gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Lange span planken zonder bouten

Met lange span planken kun je je producten opslaan en openen, terwijl je ze georganiseerd houdt. Boutloze rekken zijn een zeer populaire optie omdat het gemakkelijker te monteren en goedkoper is dan modellen met bouten. Deze stijl van rekken kan niet worden gebruikt in gebieden met veel verkeer of op plaatsen waar veel trillingen of hobbels in de weg zijn, zoals fabrieken of magazijnen. De boutloze planken met lange overspanningen zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt ze lichtgewicht en draagbaar. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen als je eromheen moet schoonmaken of producten op het schap moet herschikken.

Blogs

Wat zijn de voordelen van een reclamebureau in Nijmegen?

Waarom zou je voor een plaatselijke samenwerking gaan? In deze blog gaan wij jou als echte nijmegenaren vertellen wat de voordelen zijn van het werken met ons reclamebureau, wat we voor jou zouden kunnen betekenen en waarom je voor een lokale samenwerking gaat. Sneller schakelen door een reclamebureau Door de meetbaarheid van reclamecampagnes en online […]

Read More
Blogs Overig

Waar let je op als je een website laat maken?

Je bent al een tijdje ondernemer en je wil graag een website laten maken. In deze digitale wereld zoeken mensen alles online op, dus een website kan zeker niet missen. Of misschien heb je als ondernemer al heel lang dezelfde website en is het nu tijd voor iets nieuws. Je weet zelf niet goed waar […]

Read More
Blogs Overig

4 tips om komende winter gasverbruik te besparen

De dagen worden al kouder, de zomer is ten einde. We gaan richting de herfst en daarna komt de winter eraan. We weten dat het met de stijgende energiekosten belangrijk is om te kijken naar mogelijkheden om energie te besparen. En richting de winter wordt dat extra belangrijk. Want hoe zorg je ervoor dat je […]

Read More