Meest gebruikte opslagoplossingen in elke branche

Magazijnopslag zoals een magazijnstelling gebruikt is een noodzaak, ongeacht in welke branche je je bevindt. De juiste opslag is belangrijk. Hoewel er veel verschillende soorten magazijnopslag beschikbaar zijn, heeft elk type zijn eigen voor- en nadelen. Houd bij het kiezen van een opslagoplossing rekening met hoeveel ruimte je beschikbaar hebt, hoeveel gewicht het kan dragen en of het indien nodig gemakkelijk te verplaatsen is.

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen zoals die van Begra.nl worden vaak gebruikt in magazijnen en productiefaciliteiten. Deze heavy-duty opslagsystemen zijn ontworpen om grote artikelen te verwerken en kunnen worden gemaakt om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen.

Bulk opslag rekken

Bulk opslag rekken worden gebruikt om een ​​grote hoeveelheid artikelen op een gemakkelijk bereikbare locatie op te slaan. Ze zijn te vinden in magazijnen, fabrieken en winkels. Deze rekken bestaan ​​uit een reeks planken die op verschillende hoogtes kunnen worden aangepast. Dit is afhankelijk van de behoeften. Bulk opslag rekken worden ook wel palletstellingen genoemd omdat ze industriële pallets als basisstructuur gebruiken.

Rollenrekken

Een rollenrek is een soort opbergrek dat kan worden gebruikt voor zware artikelen. De rails worden op de vloer gemonteerd en vervolgens worden planken aan de rails bevestigd met plank beugels. Zo creëer je een opstelling waar je grote hoeveelheden producten in een kleine ruimte kunt bewaren. Dit doe je door ze op elkaar te stapelen. Dit maakt rollenrekken ideaal voor het opbergen van zware voorwerpen zoals grote dozen of tassen die niet gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Lange span planken zonder bouten

Met lange span planken kun je je producten opslaan en openen, terwijl je ze georganiseerd houdt. Boutloze rekken zijn een zeer populaire optie omdat het gemakkelijker te monteren en goedkoper is dan modellen met bouten. Deze stijl van rekken kan niet worden gebruikt in gebieden met veel verkeer of op plaatsen waar veel trillingen of hobbels in de weg zijn, zoals fabrieken of magazijnen. De boutloze planken met lange overspanningen zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt ze lichtgewicht en draagbaar. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen als je eromheen moet schoonmaken of producten op het schap moet herschikken.

Blogs Huis & Tuin

Welke print past bij mijn interieur?

Wanneer je bezig bent met het inrichten of decoreren van je woning loop je vaak meerdere keren tegen de vraag aan; welke print past bij mijn huis? Of nou gaat om behang, de gordijnstof of een nieuw tafelzeil voor op tafel, iedere keer weer kom je voor de keuze te staan. Sommigen weten precies welke […]

Read More
Blogs Vrije tijd

De leukste vlaggenlijnen en wat je ermee kunt

Tegenwoordig zijn vlaggen aan een lijn niet meer weg te denken wanneer het gaat om feestjes of andere gezellige bijeenkomsten. De verschillende typen vlaggetjes en kleurtjes kunnen elke ruimte omtoveren tot een mooi, feestelijk geheel. Of je nu kiest voor bedrukte, driehoekige of vierkante vlaggen, voor elke gelegenheid is er een gepaste vlaggenlijn. Ook wat […]

Read More
Blogs Dieren

Een Husky als startpunt voor een reis vol energie en ontdekking: Het avontuur begint

De Husky is een indrukwekkende en krachtige hond, die erom bekend staat zijn uitzonderlijke uithoudingsvermogen en ongeëvenaarde trekkracht te hebben. Oorspronkelijk gefokt in poolgebieden voor het trekken van sleden, worden ze tegenwoordig vaak gehouden als gezelschapsdieren en gebruikt voor recreatieve activiteiten zoals wandelen, hardlopen en skijöring. Bekend om hun grote energie en drang om te […]

Read More