Meest gebruikte opslagoplossingen in elke branche

Magazijnopslag zoals een magazijnstelling gebruikt is een noodzaak, ongeacht in welke branche je je bevindt. De juiste opslag is belangrijk. Hoewel er veel verschillende soorten magazijnopslag beschikbaar zijn, heeft elk type zijn eigen voor- en nadelen. Houd bij het kiezen van een opslagoplossing rekening met hoeveel ruimte je beschikbaar hebt, hoeveel gewicht het kan dragen en of het indien nodig gemakkelijk te verplaatsen is.

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen zoals die van Begra.nl worden vaak gebruikt in magazijnen en productiefaciliteiten. Deze heavy-duty opslagsystemen zijn ontworpen om grote artikelen te verwerken en kunnen worden gemaakt om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen.

Bulk opslag rekken

Bulk opslag rekken worden gebruikt om een ​​grote hoeveelheid artikelen op een gemakkelijk bereikbare locatie op te slaan. Ze zijn te vinden in magazijnen, fabrieken en winkels. Deze rekken bestaan ​​uit een reeks planken die op verschillende hoogtes kunnen worden aangepast. Dit is afhankelijk van de behoeften. Bulk opslag rekken worden ook wel palletstellingen genoemd omdat ze industriële pallets als basisstructuur gebruiken.

Rollenrekken

Een rollenrek is een soort opbergrek dat kan worden gebruikt voor zware artikelen. De rails worden op de vloer gemonteerd en vervolgens worden planken aan de rails bevestigd met plank beugels. Zo creëer je een opstelling waar je grote hoeveelheden producten in een kleine ruimte kunt bewaren. Dit doe je door ze op elkaar te stapelen. Dit maakt rollenrekken ideaal voor het opbergen van zware voorwerpen zoals grote dozen of tassen die niet gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Lange span planken zonder bouten

Met lange span planken kun je je producten opslaan en openen, terwijl je ze georganiseerd houdt. Boutloze rekken zijn een zeer populaire optie omdat het gemakkelijker te monteren en goedkoper is dan modellen met bouten. Deze stijl van rekken kan niet worden gebruikt in gebieden met veel verkeer of op plaatsen waar veel trillingen of hobbels in de weg zijn, zoals fabrieken of magazijnen. De boutloze planken met lange overspanningen zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt ze lichtgewicht en draagbaar. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen als je eromheen moet schoonmaken of producten op het schap moet herschikken.

Blogs Huis & Tuin

De psychologie van kleuren in de slaapkamer

De inrichting van je slaapkamer, inclusief de kleuren, speelt een belangrijke rol in je slaapkwaliteit. We brengen gemiddeld een derde van ons leven in de slaapkamer door, dus het is goed om aandacht te besteden aan de inrichting van deze ruimte. In dit artikel wordt dieper ingegaan op de psychologie van kleuren in de slaapkamer […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

De Sta-op Stoel: Comfort en Functionaliteit in één

Het vinden van de perfecte stoel kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar comfort, gemak en ondersteuning. Een sta-op stoel, ook wel een opstastoel genoemd, is een innovatieve oplossing die steeds populairder wordt bij mensen van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar meer comfort in je dagelijks leven […]

Read More
Blogs

Autosleutelspecialist nodig bij buitensluiting?

Als je ooit je autosleutel bent kwijtgeraakt of jezelf per ongeluk hebt buitengesloten, weet je hoe frustrerend dit kan zijn. Het kan zelfs een gevaarlijke situatie worden als je niet snel toegang hebt tot je auto. Gelukkig zijn er autosleutelspecialisten, waaronder Autosleutelkaart.nl die je kunnen helpen in tijden van nood. Een autosleutelspecialist is een professionele […]

Read More