Maak uw tuin “herfstklaar” met deze tips.

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, een koele of een chaotische. We willen allemaal zo lang mogelijk van onze tuin genieten. Voor sommigen zijn de eerste regenachtige en iets koudere dagen het teken om de tuinmeubelen op te bergen. Maar het einde van de warme zomerdagen hoeft niet het einde van het “tuinseizoen” te betekenen!

Barbecues in de achtertuin, zwoele zomeravonden op de bank en feestjes in de achtertuin zijn misschien voorbij, maar buitenpret is dat niet. Zelfs nu de dagen langzaam weer natter en kouder worden, kunt u met de juiste aanpak nog genoeg tijd in uw tuin doorbrengen. Nog niet overtuigd? Met de volgende tips komt u wel buiten.

Een overkapping in je tuin

Nederland is en blijft een land met veel regendagen. In de herfst komen deze dagen, en dan is het logisch dat u naar binnen gaat. Zorg dat uw tuinmeubelen onder de overkapping passen en u kunt heerlijk relaxen in uw droge gezellige buiten plekje! Met wat gezellige lampjes en kussentjes kleed je het gezellig aan.

Zorg voor warmte

Is een overkapping niet genoeg en merkt u dat u of uw gezelschap het koud krijgt? Ook daar hebben wij een goed antwoord op! Met wat plaids en kussens kunt u niet alleen uzelf verwarmen, maar ook het tuindecor opleuken! U kunt ook een vuurkorf kopen om een beetje op te warmen. Het blijft leuk om een eigen vuur te maken. Met z’n allen rond de vuurkorf, wat muziek en de goede gesprekken beginnen.

Vergeet het onderhoud niet

Nederland is en blijft Nederland, en als er iets onvoorspelbaar is, dan is het wel het weer. Het kan zijn dat het buiten ondraaglijk is. Dan is het echt tijd om uw tuinmeubelen winterklaar te maken. We willen nog vele zomers van onze lounge meubelen, tuintafels en stoelen kunnen genieten, dus moeten we ze goed opbergen. Maak ze grondig schoon voordat u ze afdekt of naar binnen brengt.

Tuinvoordeel.eu

Als het gaat om de tuin, dan is Tuinvoordeel.eu uw beste vriend. U vindt hier namelijk alles wat nodig is om van de tuin het fijnste plekje van het huis te maken. Zo kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld loungesets, maar ook voor tuinhaarden. Wacht dus niet langer en bekijk snel https://www.tuinvoordeel.eu/ om uw tuin herfstklaar te maken!

Huis & Tuin

Wandtegels als sfeerbepalers 

Wandtegels zijn meer dan een bouwmateriaal, namelijk vormen ze een essentieel onderdeel van het interieurdesign, met een grote invloed op de algehele uitstraling van een ruimte. Of het nu gaat om een verbouwing in de keuken of een vernieuwing van de badkamer, de juiste keuze van wandtegels kan een verbluffend effect hebben op de sfeer […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

De psychologie van kleuren in de slaapkamer

De inrichting van je slaapkamer, inclusief de kleuren, speelt een belangrijke rol in je slaapkwaliteit. We brengen gemiddeld een derde van ons leven in de slaapkamer door, dus het is goed om aandacht te besteden aan de inrichting van deze ruimte. In dit artikel wordt dieper ingegaan op de psychologie van kleuren in de slaapkamer […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

De Sta-op Stoel: Comfort en Functionaliteit in één

Het vinden van de perfecte stoel kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar comfort, gemak en ondersteuning. Een sta-op stoel, ook wel een opstastoel genoemd, is een innovatieve oplossing die steeds populairder wordt bij mensen van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar meer comfort in je dagelijks leven […]

Read More