Maak uw tuin “herfstklaar” met deze tips.

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, een koele of een chaotische. We willen allemaal zo lang mogelijk van onze tuin genieten. Voor sommigen zijn de eerste regenachtige en iets koudere dagen het teken om de tuinmeubelen op te bergen. Maar het einde van de warme zomerdagen hoeft niet het einde van het “tuinseizoen” te betekenen!

Barbecues in de achtertuin, zwoele zomeravonden op de bank en feestjes in de achtertuin zijn misschien voorbij, maar buitenpret is dat niet. Zelfs nu de dagen langzaam weer natter en kouder worden, kunt u met de juiste aanpak nog genoeg tijd in uw tuin doorbrengen. Nog niet overtuigd? Met de volgende tips komt u wel buiten.

Een overkapping in je tuin

Nederland is en blijft een land met veel regendagen. In de herfst komen deze dagen, en dan is het logisch dat u naar binnen gaat. Zorg dat uw tuinmeubelen onder de overkapping passen en u kunt heerlijk relaxen in uw droge gezellige buiten plekje! Met wat gezellige lampjes en kussentjes kleed je het gezellig aan.

Zorg voor warmte

Is een overkapping niet genoeg en merkt u dat u of uw gezelschap het koud krijgt? Ook daar hebben wij een goed antwoord op! Met wat plaids en kussens kunt u niet alleen uzelf verwarmen, maar ook het tuindecor opleuken! U kunt ook een vuurkorf kopen om een beetje op te warmen. Het blijft leuk om een eigen vuur te maken. Met z’n allen rond de vuurkorf, wat muziek en de goede gesprekken beginnen.

Vergeet het onderhoud niet

Nederland is en blijft Nederland, en als er iets onvoorspelbaar is, dan is het wel het weer. Het kan zijn dat het buiten ondraaglijk is. Dan is het echt tijd om uw tuinmeubelen winterklaar te maken. We willen nog vele zomers van onze lounge meubelen, tuintafels en stoelen kunnen genieten, dus moeten we ze goed opbergen. Maak ze grondig schoon voordat u ze afdekt of naar binnen brengt.

Tuinvoordeel.eu

Als het gaat om de tuin, dan is Tuinvoordeel.eu uw beste vriend. U vindt hier namelijk alles wat nodig is om van de tuin het fijnste plekje van het huis te maken. Zo kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld loungesets, maar ook voor tuinhaarden. Wacht dus niet langer en bekijk snel https://www.tuinvoordeel.eu/ om uw tuin herfstklaar te maken!

Huis & Tuin

Een horecaterras waar andere jaloers van zullen worden

Als horecaondernemer is een aantrekkelijk en comfortabel terras van groot belang. Zeker tijdens de zomermaanden, wanneer je gasten zo lang mogelijk van het goede weer willen genieten. Én een goed ontworpen terras zorgt voor een aangename sfeer en trekt per slot van rekening meer klanten aan. Wil je een terras dat opvalt en waar anderen […]

Read More
Huis & Tuin

Een terrasverwarming aanschaffen? Let op deze x dingen 

Het is weer die tijd van het jaar, de tijd om te genieten van lange avonden op je terras. Maar wat als het kouder wordt? Een goede terrasverwarming kan je helpen om de avond warm te houden en je gasten comfortabel te laten voelen. Maar hoe kies je de juiste terrasverwarming? Hier zijn enkele dingen […]

Read More
Huis & Tuin

Alles wat je moet weten voordat je een tuinhuis plaatst

Een tuinhuis kan een geweldige aanvulling zijn op elke tuin. Of het nu gaat om extra opslagruimte of een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, er zijn veel voordelen aan het hebben van een tuinhuis. Maar voordat je er een laat plaatsen, zijn er een paar zaken waar je rekening mee […]

Read More