Maak uw tuin “herfstklaar” met deze tips.

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, een koele of een chaotische. We willen allemaal zo lang mogelijk van onze tuin genieten. Voor sommigen zijn de eerste regenachtige en iets koudere dagen het teken om de tuinmeubelen op te bergen. Maar het einde van de warme zomerdagen hoeft niet het einde van het “tuinseizoen” te betekenen!

Barbecues in de achtertuin, zwoele zomeravonden op de bank en feestjes in de achtertuin zijn misschien voorbij, maar buitenpret is dat niet. Zelfs nu de dagen langzaam weer natter en kouder worden, kunt u met de juiste aanpak nog genoeg tijd in uw tuin doorbrengen. Nog niet overtuigd? Met de volgende tips komt u wel buiten.

Een overkapping in je tuin

Nederland is en blijft een land met veel regendagen. In de herfst komen deze dagen, en dan is het logisch dat u naar binnen gaat. Zorg dat uw tuinmeubelen onder de overkapping passen en u kunt heerlijk relaxen in uw droge gezellige buiten plekje! Met wat gezellige lampjes en kussentjes kleed je het gezellig aan.

Zorg voor warmte

Is een overkapping niet genoeg en merkt u dat u of uw gezelschap het koud krijgt? Ook daar hebben wij een goed antwoord op! Met wat plaids en kussens kunt u niet alleen uzelf verwarmen, maar ook het tuindecor opleuken! U kunt ook een vuurkorf kopen om een beetje op te warmen. Het blijft leuk om een eigen vuur te maken. Met z’n allen rond de vuurkorf, wat muziek en de goede gesprekken beginnen.

Vergeet het onderhoud niet

Nederland is en blijft Nederland, en als er iets onvoorspelbaar is, dan is het wel het weer. Het kan zijn dat het buiten ondraaglijk is. Dan is het echt tijd om uw tuinmeubelen winterklaar te maken. We willen nog vele zomers van onze lounge meubelen, tuintafels en stoelen kunnen genieten, dus moeten we ze goed opbergen. Maak ze grondig schoon voordat u ze afdekt of naar binnen brengt.

Tuinvoordeel.eu

Als het gaat om de tuin, dan is Tuinvoordeel.eu uw beste vriend. U vindt hier namelijk alles wat nodig is om van de tuin het fijnste plekje van het huis te maken. Zo kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld loungesets, maar ook voor tuinhaarden. Wacht dus niet langer en bekijk snel https://www.tuinvoordeel.eu/ om uw tuin herfstklaar te maken!

douche
Huis & Tuin

De voordelen van een mobiele douchecabine bij verbouwen

Het is misschien wel tijd geworden om de badkamer te verbouwen. Misschien omdat deze verouderd is, of misschien omdat je hem niet meer mooi vindt. Het is dan ook goed om te weten dat er altijd het nodige werk bij zal komen kijken. Het is dan ook belangrijk om voor een goede voorbereiding te zorgen. […]

Read More
Huis & Tuin

Hoe vind je de beste koffiemachine?

Nederlanders zijn van nature koffiedrinkers. Gemiddeld drinken we zo’n 2,4 koppen koffie per dag. Er even van uitgaande dat niet alle Nederlanders koffie drinken, maakt dat de koffiedrinkers onder ons dit echt wel zeer frequent doen. Dat maakt Nederlanders tevens tot één van de grootste koffieleuten ter wereld. Bizar! Het is dan ook niet zo […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

Welke print past bij mijn interieur?

Wanneer je bezig bent met het inrichten of decoreren van je woning loop je vaak meerdere keren tegen de vraag aan; welke print past bij mijn huis? Of nou gaat om behang, de gordijnstof of een nieuw tafelzeil voor op tafel, iedere keer weer kom je voor de keuze te staan. Sommigen weten precies welke […]

Read More