Leuke relatiegeschenken om je klanten te geven

Leuke relatiegeschenken om je klanten te geven

Een relatiegeschenk is soms wellicht ondergewaardeerd, maar niet vergeten mag worden dat een relatiegeschenk voor vele ontvangers een belangrijk gebaar van waardering is. Kies dus zorgvuldig een relatiegeschenk uit om aan je klanten te geven. Zie hieronder enkele tips voor leuke relatiegeschenken om weg te geven.

Relatiegeschenken online bestellen

Er zijn diverse mogelijkheden om een leuk, origineel en maatschappelijk relatiegeschenk te kiezen. Bij HSG relatiegeschenken kunnen ze je helpen om een leuke keuze voor een relatiegeschenk te maken.

Een geschenk geschikt voor iedereen

Kies voor een cadeau wat te gebruiken is voor iedereen zoals een powerbank. Kies voor een kwalitatief goede powerbank en laat deze bedrukken met bedrijfsnaam. Zo kan vrijwel iedereen regelmatig gebruik maken van je relatiegeschenk. Dit zou bijvoorbeeld ook een toffe USB stick kunnen zijn in de vorm van iets wat je bijvoorbeeld als bedrijf zijnde produceert.

Culturele of kunstzinnige geschenken

Een cultureel of kunstzinnig geschenk zorgt vaak voor een boodschap of steunt een goed doel. Dit valt in ieder geval zeker op tussen alle standaard relatiegeschenken van andere bedrijven. 

Een maatschappelijk geschenk

Met een maatschappelijk geschenk draag je bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen of het steunen van een goed doel. Bij het laten bedrukken van bepaalde producten zal er een deel van de opbrengst worden geschonken aan een goed doel. Zo geef je niet alleen een leuk geschenk, maar geef je dat geschenk ook een mooie boodschap mee namens je bedrijf.

Een elegant en handig geschenk

Een stormparaplu is behalve erg elegant en heel anders dan een normale paraplu, ook erg goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Een handig en elegant cadeau in één dus. 

Een gezellig geschenk

Tijdens de coronaperiode zijn bordspelletjes en behendigheidsspelletjes weer helemaal hot and happening. Het is dus ook een leuk en origineel idee om een tof bordspel of ander spel te laten bedrukken en dit weg te geven als relatiegeschenk. 

Een persoonlijk geschenk

Met persoonlijk geschenk kan je vele kanten op. Je kunt een geschenk persoonlijk maken door er een briefje bij te doen met een boodschap of je kunt het geschenk zelf personaliseren met de naam van de ontvanger. Dit geeft wel een gevoel dat er over het geschenk is nagedacht en er extra moeite voor is gedaan.

Een duurzaam geschenk

Met een duurzaam geschenk laat je zien dat je geeft om de wereld. Je geeft je ontvanger een boodschap mee en je laat als bedrijf zien dat je duurzaamheid erg belangrijk vindt. Ook een klant zal dit zeker waarderen.

Online shopping

Waarom is vandaag besteld morgen in huis zo populair?

In onze razendsnelle wereld is tijd van onschatbare waarde geworden, zelfs als het gaat om online winkelen. Een opvallende trend die de afgelopen jaren een ware revolutie heeft teweeggebracht in de wereld van e-commerce, is de ‘Vandaag Besteld, Morgen in Huis’ service. Deze belofte om binnen 24 uur na bestelling te leveren heeft de harten […]

Read More
Online shopping

Waarom is achteraf betalen zo populair?

In een wereld waar gemak en keuze hoog in het vaandel staan, heeft een nieuwe trend zich op de voorgrond gewerkt binnen het betalingslandschap: achteraf betalen. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun aankopen pas na ontvangst te voldoen, in plaats van direct af te rekenen tijdens het winkelen. Deze evolutie roept de vraag op: […]

Read More
Online shopping

Slim kiezen bij online shoppen: 5 tips voor een geslaagde aankoop

Online shoppen biedt een breed scala aan mogelijkheden en gemakken, maar het kan ook best lastig zijn. Met zoveel opties beschikbaar, is het belangrijk om slim voor de beste keuze te gaan en ervoor te zorgen dat je de beste aankoop doet. Lees hier vijf handige tips om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens het online […]

Read More