Leuke relatiegeschenken om je klanten te geven

Leuke relatiegeschenken om je klanten te geven

Een relatiegeschenk is soms wellicht ondergewaardeerd, maar niet vergeten mag worden dat een relatiegeschenk voor vele ontvangers een belangrijk gebaar van waardering is. Kies dus zorgvuldig een relatiegeschenk uit om aan je klanten te geven. Zie hieronder enkele tips voor leuke relatiegeschenken om weg te geven.

Relatiegeschenken online bestellen

Er zijn diverse mogelijkheden om een leuk, origineel en maatschappelijk relatiegeschenk te kiezen. Bij HSG relatiegeschenken kunnen ze je helpen om een leuke keuze voor een relatiegeschenk te maken.

Een geschenk geschikt voor iedereen

Kies voor een cadeau wat te gebruiken is voor iedereen zoals een powerbank. Kies voor een kwalitatief goede powerbank en laat deze bedrukken met bedrijfsnaam. Zo kan vrijwel iedereen regelmatig gebruik maken van je relatiegeschenk. Dit zou bijvoorbeeld ook een toffe USB stick kunnen zijn in de vorm van iets wat je bijvoorbeeld als bedrijf zijnde produceert.

Culturele of kunstzinnige geschenken

Een cultureel of kunstzinnig geschenk zorgt vaak voor een boodschap of steunt een goed doel. Dit valt in ieder geval zeker op tussen alle standaard relatiegeschenken van andere bedrijven. 

Een maatschappelijk geschenk

Met een maatschappelijk geschenk draag je bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen of het steunen van een goed doel. Bij het laten bedrukken van bepaalde producten zal er een deel van de opbrengst worden geschonken aan een goed doel. Zo geef je niet alleen een leuk geschenk, maar geef je dat geschenk ook een mooie boodschap mee namens je bedrijf.

Een elegant en handig geschenk

Een stormparaplu is behalve erg elegant en heel anders dan een normale paraplu, ook erg goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Een handig en elegant cadeau in één dus. 

Een gezellig geschenk

Tijdens de coronaperiode zijn bordspelletjes en behendigheidsspelletjes weer helemaal hot and happening. Het is dus ook een leuk en origineel idee om een tof bordspel of ander spel te laten bedrukken en dit weg te geven als relatiegeschenk. 

Een persoonlijk geschenk

Met persoonlijk geschenk kan je vele kanten op. Je kunt een geschenk persoonlijk maken door er een briefje bij te doen met een boodschap of je kunt het geschenk zelf personaliseren met de naam van de ontvanger. Dit geeft wel een gevoel dat er over het geschenk is nagedacht en er extra moeite voor is gedaan.

Een duurzaam geschenk

Met een duurzaam geschenk laat je zien dat je geeft om de wereld. Je geeft je ontvanger een boodschap mee en je laat als bedrijf zien dat je duurzaamheid erg belangrijk vindt. Ook een klant zal dit zeker waarderen.

Online shopping

Wat zijn stalen armbanden en zijn ze ook voor heren?

Er zijn een paar misvattingen over stalen armbanden. Sommige mensen geloven dat ze alleen voor vrouwen zijn, terwijl anderen geloven dat ze exclusief voor mannen zijn. In werkelijkheid kunnen stalen armbanden door beide geslachten worden gedragen. Ze kunnen ondersteuning en bescherming bieden in tijden van stress of letsel, en ze zijn een uitstekend cadeau voor […]

Read More
herenmode items
Online shopping

Deze 5 herenmode items zijn deze zomer een must

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dus dat je meer bekijks trekt en dat je er dus ook beter je best voor moet doen om er als man goed uit te zien. Of je nu door de straten dwaalt of op de boulevard flaneert. Het is altijd zaak om te zorgen dat je […]

Read More
De perfecte bh voor grote maten
Online shopping

De perfecte bh voor grote maten

De zoektocht naar de perfecte bh is altijd een struggle, want er zijn zoveel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent vaak uren bezig met passen en dan nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een bh die er leuk uitziet. Vrouwen met grote maten […]

Read More