Leuke muurdecoratie voor in de kinderkamer

Is er een kleine op komst en ben je druk bezig met het inrichten van de kinderkamer? Of is jouw zoontje of dochtertje toe aan een eigen slaapkamer of juist een opfrissing ervan? De ruimte opvrolijken kan ook zonder al te grote veranderingen aan te brengen. Een leuke muurdecoratie voor in de kinderkamer brengt al een hele andere look en feel met zich mee. Bijvoorbeeld een mooie grote foto of afbeelding van een giraffe of een tijger. Er is zoveel te kiezen, dat er altijd wat leuks tussen zit voor de kinderkamer van jouw zoontje of dochtertje.

Voorbeelden van muurdecoraties voor in de kinderkamer

De kinderkamer heb je al dan niet al ingericht. Met een aantal frisse, vrolijke of neutrale kleuren op de muur. Maar een muur kan nogal kaal zijn. Zeker voor de kinderkamer is het juist zo leuk om te kiezen voor een of meerdere muurdecoraties in de vorm van een grote foto of een grafische afbeelding. Het vormt een prachtige eyecatcher waar jouw kind uren naar kan kijken en wat de hele ruimte opvrolijkt. Een paar voorbeelden van afbeeldingen aan grafische muurdecoraties voor de kinderkamer (of elke andere ruimte) zijn:

  • Grafische afbeeldingen met dieren in allerlei kleuren
  • Grote wereldkaart van bijna 2 meter breed
  • Muurcirkels met afbeeldingen van vogels of olifanten
  • Decoratieletters (bijvoorbeeld het alfabet)
  • Of kies voor een muurdecoratie met een eigen foto

Verkrijgbaar op diverse materialen 

Muurdecoratie is er dus in allerlei vormen, maten, en in al van diverse materialen. Hiermee kun je een leuk effect creëren op de kamer van je zoontje of dochtertje. Kies bijvoorbeeld voor een behangcirkel die je heel strak op de muur aanbrengt. En het leuke is dat je deze decoraties altijd weer op een ander plek kunt hangen. Ze zijn makkelijk te verplaatsen zonder dat je lijmsporen achterlaat. Of kies voor de eerder genoemde wereldkaart. Dan krijgt deze een extra speels effect op een houten wanddecoratie met subtiele naden tussen de planken.

Rond, vierkant, liggend of staand

Het hoeft tegenwoordig niet allemaal meer recht toe recht aan te zijn. Kies dus lekker voor verschillende vormen. Misschien een paar ronde? Of juist een paar vierkante? Of ga je toch liever voor een liggende of staande muurdecoratie voor in de kinderkamer? Ook leuk is om af te wisselen. Kies bijvoorbeeld 3 wanddecoraties (3 oogt altijd mooi naast elkaar). Eén liggend en de andere aan weerskanten vierkant. 

Eigen foto als wanddecoratie in de kinderkamer

Er is dus veel te kiezen. We zijn er vrijwel zeker van dat er daarom altijd een wanddecoratie tussen zit die perfect past in de kinderkamer, en waar jouw kind ook helemaal wild van zal zijn. Maar het kan natuurlijk ook net zo goed zo zijn dat je helemaal geen muurdecoratie voor de kinderkamer hebt gevonden waar je zoontje of dochtertje nou echt blij van wordt. In dat geval: ga voor een eigen foto voor aan de muur! Dan heb je het helemaal in eigen hand. Ook hier kun je dan vervolgens kiezen voor diverse materialen waarop je de foto wilt afdrukken voor aan de wand. En ook de eerder genoemde verschillende vormen.

Huis & Tuin

Een horecaterras waar andere jaloers van zullen worden

Als horecaondernemer is een aantrekkelijk en comfortabel terras van groot belang. Zeker tijdens de zomermaanden, wanneer je gasten zo lang mogelijk van het goede weer willen genieten. Én een goed ontworpen terras zorgt voor een aangename sfeer en trekt per slot van rekening meer klanten aan. Wil je een terras dat opvalt en waar anderen […]

Read More
Huis & Tuin

Een terrasverwarming aanschaffen? Let op deze x dingen 

Het is weer die tijd van het jaar, de tijd om te genieten van lange avonden op je terras. Maar wat als het kouder wordt? Een goede terrasverwarming kan je helpen om de avond warm te houden en je gasten comfortabel te laten voelen. Maar hoe kies je de juiste terrasverwarming? Hier zijn enkele dingen […]

Read More
Huis & Tuin

Alles wat je moet weten voordat je een tuinhuis plaatst

Een tuinhuis kan een geweldige aanvulling zijn op elke tuin. Of het nu gaat om extra opslagruimte of een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, er zijn veel voordelen aan het hebben van een tuinhuis. Maar voordat je er een laat plaatsen, zijn er een paar zaken waar je rekening mee […]

Read More