Laat je creatieve zelf los

Vandaag de dag leven we in een gehaaste maatschappij. Naast werken of studeren, moet je ook nog voldoende tijd vrij maken voor je familie en vrienden én ook een huishouden runnen. Daarom is het belangrijk om af en toe eens tot rust te komen door wat me-time in te plannen en dingen te doen waar je echt van kan genieten. Wanneer je bijvoorbeeld creatief bent, kan je onder meer leuke kaartjes of een uitnodiging maken als bezigheid.

Maak originele uitnodigingen

Wanneer je zelf een uitnodiging krijgt voor een feest of een activiteit, zorgt een origineel kaartje er vaak voor dat je extra veel zin hebt in die dag. Indien je creatief bent, kan je ook zelf een uitnodiging maken, maar kan je ze ook heel eenvoudig via een website maken en laten drukken. Het voordeel hiervan is dat je veel minder tijd spendeert én vaak is het goedkoper dan alle uitnodigingen zelf af te drukken met je printer thuis. Ook hier kan je je creatieve zelf volledig in laten gaan met leuke foto’s of tekstjes. 

De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan voor elke aangelegenheid tegenwoordig aangepaste kaartjes maken. Denk maar aan een uitnodiging voor een vijftigste huwelijksverjaardag of een kaartje om een pensioen te vieren. Het grote voordeel van een uitnodiging online te maken, is dat je vaak eerst een proefdruk kan opgestuurd krijgen om te kijken of je volledig tevreden bent met de uitnodiging. Indien dit niet het geval is, kan je nog een aantal zaken aanpassen voordat je de uitnodigingen effectief verstuurd. 

Leuke verjaardagskaarten

Als je aan een verjaardag denkt, denk je ook meteen aan een verjaardagskaart. In elke supermarkt vind je tegenwoordig verjaardagskaarten, maar deze zijn vaak erg eentonig en dus niet echt origineel. Net zoals bij uitnodigingen kan je ook bij verjaardagskaarten ervoor kiezen om deze online te laten maken. Je kan ervoor kiezen om er een eenvoudige quote op te laten drukken, maar je kan ook de plagende toer op gaan en er iets grappigs op laten zetten. Ben je in een sentimentele bui? Kies dan voor leuke foto’s of leuke herinneringen van jou en de persoon in kwestie om zijn of haar verjaardag leuk in te zetten. 

Hou er zowel bij uitnodigingen als bij verjaardagskaarten rekening mee dat het drukproces vaak enkele dagen duurt. Daarna moeten de kaarten ook nog opgestuurd worden naar jou. Begin dus zeker op tijd met het maken van de kaarten om zeker te zijn dat ze tijdig bij jou worden geleverd! 

Vrije tijd

Zeldzame voetbalshirts die veel geld waard zijn

Al jaren verzamelen mensen voetbalshirts. Sommige mensen verzamelen ze misschien omdat ze fan zijn van het team, terwijl anderen ze misschien verzamelen omdat ze zeldzaam of uniek zijn. Er zijn ook mensen die als hobby voetbalshirts verzamelen. Sommige mensen hebben misschien maar een paar voetbalshirts, terwijl anderen er honderden of zelfs duizenden hebben. Zeldzame voetbalshirts […]

Read More
Vrije tijd

Kerstcadeau inspiratie voor jongens van 8 tot 10 jaar

Kerstcadeaus voor jongens kunnen behoorlijk lastig te vinden zijn. Ze zijn te jong voor puber gadgets en te groot voor het kleine kinderspeelgoed. Daarnaast moet je een jongen uitdagen met speelgoed. We keken voor je naar leuke kerstcadeaus waarmee een jongen de hele vakantie zoet is. Een Duplo trein is immers iets waar jouw kind […]

Read More
Vrije tijd

Boot Essentials: Stootwillen, boothaken en bootstoelen

Ben jij een bootliefhebber die zijn passie graag met anderen wil delen? Talamex is de plek voor jou! Met deze uitgebreide selectie van bootbenodigdheden, van fenders en boot haken tot steiger beschermers en bootstoelen, hebben ze alles wat een schipper nodig heeft. Van de meest elementaire items zoals touwen en ankers tot meer gespecialiseerde spullen […]

Read More