Laat je creatieve zelf los

Vandaag de dag leven we in een gehaaste maatschappij. Naast werken of studeren, moet je ook nog voldoende tijd vrij maken voor je familie en vrienden én ook een huishouden runnen. Daarom is het belangrijk om af en toe eens tot rust te komen door wat me-time in te plannen en dingen te doen waar je echt van kan genieten. Wanneer je bijvoorbeeld creatief bent, kan je onder meer leuke kaartjes of een uitnodiging maken als bezigheid.

Maak originele uitnodigingen

Wanneer je zelf een uitnodiging krijgt voor een feest of een activiteit, zorgt een origineel kaartje er vaak voor dat je extra veel zin hebt in die dag. Indien je creatief bent, kan je ook zelf een uitnodiging maken, maar kan je ze ook heel eenvoudig via een website maken en laten drukken. Het voordeel hiervan is dat je veel minder tijd spendeert én vaak is het goedkoper dan alle uitnodigingen zelf af te drukken met je printer thuis. Ook hier kan je je creatieve zelf volledig in laten gaan met leuke foto’s of tekstjes. 

De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan voor elke aangelegenheid tegenwoordig aangepaste kaartjes maken. Denk maar aan een uitnodiging voor een vijftigste huwelijksverjaardag of een kaartje om een pensioen te vieren. Het grote voordeel van een uitnodiging online te maken, is dat je vaak eerst een proefdruk kan opgestuurd krijgen om te kijken of je volledig tevreden bent met de uitnodiging. Indien dit niet het geval is, kan je nog een aantal zaken aanpassen voordat je de uitnodigingen effectief verstuurd. 

Leuke verjaardagskaarten

Als je aan een verjaardag denkt, denk je ook meteen aan een verjaardagskaart. In elke supermarkt vind je tegenwoordig verjaardagskaarten, maar deze zijn vaak erg eentonig en dus niet echt origineel. Net zoals bij uitnodigingen kan je ook bij verjaardagskaarten ervoor kiezen om deze online te laten maken. Je kan ervoor kiezen om er een eenvoudige quote op te laten drukken, maar je kan ook de plagende toer op gaan en er iets grappigs op laten zetten. Ben je in een sentimentele bui? Kies dan voor leuke foto’s of leuke herinneringen van jou en de persoon in kwestie om zijn of haar verjaardag leuk in te zetten. 

Hou er zowel bij uitnodigingen als bij verjaardagskaarten rekening mee dat het drukproces vaak enkele dagen duurt. Daarna moeten de kaarten ook nog opgestuurd worden naar jou. Begin dus zeker op tijd met het maken van de kaarten om zeker te zijn dat ze tijdig bij jou worden geleverd! 

Blogs Vrije tijd

De leukste vlaggenlijnen en wat je ermee kunt

Tegenwoordig zijn vlaggen aan een lijn niet meer weg te denken wanneer het gaat om feestjes of andere gezellige bijeenkomsten. De verschillende typen vlaggetjes en kleurtjes kunnen elke ruimte omtoveren tot een mooi, feestelijk geheel. Of je nu kiest voor bedrukte, driehoekige of vierkante vlaggen, voor elke gelegenheid is er een gepaste vlaggenlijn. Ook wat […]

Read More
Vrije tijd

Waarom het hebben van een pingpongtafel zo leuk is

Je ziet ze op steeds meer plekken verschijnen, pingpongtafels duiken op in kantoren, scholen en buurtcentra. Maar wat is er nou zo leuk aan een pingpongtafel? Welke voordelen heeft het spelen van een potje pingpong? Lees er hier meer over! De effecten van pingpong Steeds meer start-ups hebben een pingpongtafel in een vergaderruimte staan. Het […]

Read More
evenement
Vrije tijd

De grootste evenementen van 2022

Wat was het weer een jaar, eindelijk het ‘normale leven’ zo goed als terug en fantastische evenementen weer georganiseerd door bedrijven zoals https://www.dutchstandardevents.com/, zo kon iedereen wel weer even genieten. Er waren honderden concerten, festivals, lezingen, talk shows, noem het maar op, die weer ingehaald werden van de afgelopen 2 jaar. Iedereen had weer zin […]

Read More