Kerstcadeau inspiratie voor jongens van 8 tot 10 jaar

Kerstcadeaus voor jongens kunnen behoorlijk lastig te vinden zijn. Ze zijn te jong voor puber gadgets en te groot voor het kleine kinderspeelgoed. Daarnaast moet je een jongen uitdagen met speelgoed. We keken voor je naar leuke kerstcadeaus waarmee een jongen de hele vakantie zoet is. Een Duplo trein is immers iets waar jouw kind allang is uitgegroeid. 

Een geomag set 

Geomag speelgoed stimuleert het ruimtelijk inzicht. Met staafjes, puzzeldeeltjes en magneetbolletjes bouwt een jongen hele objecten waarbij goed moet worden nagedacht. Geomag is een speelgoed wat je steeds verder kan uitbreiden naarmate het kind ouder wordt. 

Een rugzak

Rugzakken zijn altijd een goed cadeau voor jongens. Denk eraan dat je een jongen van 8 jaar nog een kinderrugzak kan geven terwijl een jongen van 10 jaar al een volwassenrugzak aan kan. Een rugzak is noodzakelijk op school voor de lunch, er hoeven nog geen boeken in mee. 

Een schmidt bordspel 

Schmidt is een fabrikant die uitdagende en wat moeilijkere bordspellen maakt. Leuk om te geven aan een jongen en er samen mee te spelen. Vrienden uitnodigen en samen rond de tafel een bordspel spelen in de vakantie wordt leuk op deze manier. 

Lego jurassic world

Lego is speelgoed wat altijd leuk blijft. Jurassic world is een vorm van lego waarmee dino’s kunnen worden gebouwd. Uitdagend speelgoed waarbij ook samen kan worden gebouwd. 

Lego super mario 

Houdt het kind van gamen dan is lego super mario een leuk idee. De figuurtjes uit het spel worden nagebouwd waarna ermee kan worden gespeeld. Voor meer speelgoed en bouw ideeën kijk je hier. 

Een Fischertechnik set 

Objecten bouwen met andere zaken dan lego is uiteraard ook mogelijk. Fischertechnik is speelgoed wat met een jongen mee groeit. Het begint op een heel laag niveau maar het wordt steeds moeilijker. Ook leuk om samen te bouwen dus. Het is goed voor het ruimtelijk inzicht. 

Gravitrax speelgoed 

Houdt een jongen van knikkerbanen en actie reactie speelgoed dan is Gravitrax een mooi cadeau. Er wordt een complete hindernisbaan gebouwd waar een metalen kogel doorheen rolt. De set kan steeds worden uitgebreid. Net zo leuk als duplo alleen voor grote kinderen.

Vrije tijd

Hoe kies ik het best een nieuw kapsel

Wanneer je op straat kijkt, zie je ongelofelijk veel verschillende stijlen. En daarmee bedoel ik niet enkel kleren of outfit gewijs. Uiteraard gebruiken zeer veel mensen kleren, schoenen en accessoires om hun stijl mee te tonen aan de rest van de wereld. Dit zegt namelijk ook veel over hun persoonlijkheid en zo tonen ze dit. […]

Read More
Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen
Vrije tijd

Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen

Veel bedrijven gaan failliet vanwege financiële problemen. De meest voorkomende financiële problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, zijn een beperkte cashflow en te veel schulden. Als je geldproblemen hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt van een financieel adviseur. Ook kan het handig zijn om juridische hulp in te schakelen. Om de juiste oplossing […]

Read More
Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier
Vrije tijd

Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier

Als je bij de overheid werkt, dan kun je je kennis bijspijkeren door deel te nemen aan opleidingen rijksoverheid. Dit vakgebied biedt veel nieuwe uitdagingen. Dit komt omdat de regelgeving van de overheid continu verandert. Net als bij andere bedrijfssectoren is de operatie in de overheidsorganisaties afhankelijk van verschillende afdelingen zoals HR, ICT en financiën. […]

Read More