Kerstcadeau inspiratie voor jongens van 8 tot 10 jaar

Kerstcadeaus voor jongens kunnen behoorlijk lastig te vinden zijn. Ze zijn te jong voor puber gadgets en te groot voor het kleine kinderspeelgoed. Daarnaast moet je een jongen uitdagen met speelgoed. We keken voor je naar leuke kerstcadeaus waarmee een jongen de hele vakantie zoet is. Een Duplo trein is immers iets waar jouw kind allang is uitgegroeid. 

Een geomag set 

Geomag speelgoed stimuleert het ruimtelijk inzicht. Met staafjes, puzzeldeeltjes en magneetbolletjes bouwt een jongen hele objecten waarbij goed moet worden nagedacht. Geomag is een speelgoed wat je steeds verder kan uitbreiden naarmate het kind ouder wordt. 

Een rugzak

Rugzakken zijn altijd een goed cadeau voor jongens. Denk eraan dat je een jongen van 8 jaar nog een kinderrugzak kan geven terwijl een jongen van 10 jaar al een volwassenrugzak aan kan. Een rugzak is noodzakelijk op school voor de lunch, er hoeven nog geen boeken in mee. 

Een schmidt bordspel 

Schmidt is een fabrikant die uitdagende en wat moeilijkere bordspellen maakt. Leuk om te geven aan een jongen en er samen mee te spelen. Vrienden uitnodigen en samen rond de tafel een bordspel spelen in de vakantie wordt leuk op deze manier. 

Lego jurassic world

Lego is speelgoed wat altijd leuk blijft. Jurassic world is een vorm van lego waarmee dino’s kunnen worden gebouwd. Uitdagend speelgoed waarbij ook samen kan worden gebouwd. 

Lego super mario 

Houdt het kind van gamen dan is lego super mario een leuk idee. De figuurtjes uit het spel worden nagebouwd waarna ermee kan worden gespeeld. Voor meer speelgoed en bouw ideeën kijk je hier. 

Een Fischertechnik set 

Objecten bouwen met andere zaken dan lego is uiteraard ook mogelijk. Fischertechnik is speelgoed wat met een jongen mee groeit. Het begint op een heel laag niveau maar het wordt steeds moeilijker. Ook leuk om samen te bouwen dus. Het is goed voor het ruimtelijk inzicht. 

Gravitrax speelgoed 

Houdt een jongen van knikkerbanen en actie reactie speelgoed dan is Gravitrax een mooi cadeau. Er wordt een complete hindernisbaan gebouwd waar een metalen kogel doorheen rolt. De set kan steeds worden uitgebreid. Net zo leuk als duplo alleen voor grote kinderen.

motoraccu onderhoud
Vrije tijd

Alles wat je moet weten over motoraccu onderhoud

Heb jij een motor? Dit is een geweldig voertuig dat je veel plezier en comfort kan bieden. Daarbij is het echter wel van belang om je motor goed te onderhouden. Hierbij speelt de motoraccu ook een belangrijke rol. Beschik jij echter niet over veel kennis op het vlak van je motoraccu onderhouden? Maak je dan […]

Read More
Vrije tijd

Zeldzame voetbalshirts die veel geld waard zijn

Al jaren verzamelen mensen voetbalshirts. Sommige mensen verzamelen ze misschien omdat ze fan zijn van het team, terwijl anderen ze misschien verzamelen omdat ze zeldzaam of uniek zijn. Er zijn ook mensen die als hobby voetbalshirts verzamelen. Sommige mensen hebben misschien maar een paar voetbalshirts, terwijl anderen er honderden of zelfs duizenden hebben. Zeldzame voetbalshirts […]

Read More
Vrije tijd

Laat je creatieve zelf los

Vandaag de dag leven we in een gehaaste maatschappij. Naast werken of studeren, moet je ook nog voldoende tijd vrij maken voor je familie en vrienden én ook een huishouden runnen. Daarom is het belangrijk om af en toe eens tot rust te komen door wat me-time in te plannen en dingen te doen waar […]

Read More