Kerstcadeau inspiratie voor jongens van 8 tot 10 jaar

Kerstcadeaus voor jongens kunnen behoorlijk lastig te vinden zijn. Ze zijn te jong voor puber gadgets en te groot voor het kleine kinderspeelgoed. Daarnaast moet je een jongen uitdagen met speelgoed. We keken voor je naar leuke kerstcadeaus waarmee een jongen de hele vakantie zoet is. Een Duplo trein is immers iets waar jouw kind allang is uitgegroeid. 

Een geomag set 

Geomag speelgoed stimuleert het ruimtelijk inzicht. Met staafjes, puzzeldeeltjes en magneetbolletjes bouwt een jongen hele objecten waarbij goed moet worden nagedacht. Geomag is een speelgoed wat je steeds verder kan uitbreiden naarmate het kind ouder wordt. 

Een rugzak

Rugzakken zijn altijd een goed cadeau voor jongens. Denk eraan dat je een jongen van 8 jaar nog een kinderrugzak kan geven terwijl een jongen van 10 jaar al een volwassenrugzak aan kan. Een rugzak is noodzakelijk op school voor de lunch, er hoeven nog geen boeken in mee. 

Een schmidt bordspel 

Schmidt is een fabrikant die uitdagende en wat moeilijkere bordspellen maakt. Leuk om te geven aan een jongen en er samen mee te spelen. Vrienden uitnodigen en samen rond de tafel een bordspel spelen in de vakantie wordt leuk op deze manier. 

Lego jurassic world

Lego is speelgoed wat altijd leuk blijft. Jurassic world is een vorm van lego waarmee dino’s kunnen worden gebouwd. Uitdagend speelgoed waarbij ook samen kan worden gebouwd. 

Lego super mario 

Houdt het kind van gamen dan is lego super mario een leuk idee. De figuurtjes uit het spel worden nagebouwd waarna ermee kan worden gespeeld. Voor meer speelgoed en bouw ideeën kijk je hier. 

Een Fischertechnik set 

Objecten bouwen met andere zaken dan lego is uiteraard ook mogelijk. Fischertechnik is speelgoed wat met een jongen mee groeit. Het begint op een heel laag niveau maar het wordt steeds moeilijker. Ook leuk om samen te bouwen dus. Het is goed voor het ruimtelijk inzicht. 

Gravitrax speelgoed 

Houdt een jongen van knikkerbanen en actie reactie speelgoed dan is Gravitrax een mooi cadeau. Er wordt een complete hindernisbaan gebouwd waar een metalen kogel doorheen rolt. De set kan steeds worden uitgebreid. Net zo leuk als duplo alleen voor grote kinderen.

Vrije tijd

Haal Het Maximale Uit Je Erfgoed Door Slim Antieke Sieraden te Verkopen!

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een schat aan antieke sieraden geërfd, en nu vraag je je af hoe je het beste uit deze fonkelende erfstukken kunt halen. Geen zorgen, want in deze blog geven we je een stapsgewijze handleiding over hoe je antieke sieraden kunt verkopen en het meeste kunt verdienen. Ontdek de Verborgen Schatten: Antieke […]

Read More
Vrije tijd

Hoe organiseer je een pooltoernooi met vrienden?

Poolen is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Het is een leuke en spannende activiteit die kan leiden tot geweldige herinneringen. Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een pooltoernooi met vrienden, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het tot een succes […]

Read More
Blogs Vrije tijd

De leukste vlaggenlijnen en wat je ermee kunt

Tegenwoordig zijn vlaggen aan een lijn niet meer weg te denken wanneer het gaat om feestjes of andere gezellige bijeenkomsten. De verschillende typen vlaggetjes en kleurtjes kunnen elke ruimte omtoveren tot een mooi, feestelijk geheel. Of je nu kiest voor bedrukte, driehoekige of vierkante vlaggen, voor elke gelegenheid is er een gepaste vlaggenlijn. Ook wat […]

Read More