Is alles goud wat er blinkt?

gouden ketting

Gouden kettingen kunnen gebruikt worden om iemand te herdenken. Sommige hangers bevatten as of bloed van de overledene. Dit klinkt misschien wat heftig maar het is voor de nabestaanden erg fijn om nog iets tastbaar te hebben. Andere herinneringen kunnen bijvoorbeeld zijn: een geboorte, of het rijbewijs is behaald. Ook is het belangrijk om stil te staan bij je budget. Blijf een beetje in het midden als je niet te veel wil uitgeven maar niemand wil een cadeau geven wat afgeeft.Wanneer je er een cadeau geeft kun je ervoor kiezen om de naam van de gelukkige in de hanger te laten graveren. Daar zal hij/zij echt blij mee zijn!

De lengte van de ketting

Als je na lang wikken en wegen besloten hebt om een ketting te geven dan is het ook belangrijk om na te denken over hoe lang je wilt dat de ketting is. Te kort voelt niet fijn maar te lang draagt ook erg vervelend. Een goede tip is te kijken naar wat diegene waarvoor je de ketting gaat kopen nu draagt. Daarop kun je dan je keuze baseren en misschien koopt je wel een ketting zodat er ook af en toe afgewisseld kan worden.

Wil je een hanger toevoegen?

Als je dit voor jezelf helder hebt komt de vraag naar boven: wel of geen hanger? Over hangers gesproken daar is ook een heel scala aan keuzes, wat dacht je bijvoorbeeld van:

2 hartjes

Deze staat uiteraard voor de verschillende soorten liefde en wordt vaak gegeven door partners of door vriendinnen. Is ook erg leuk om aan je moeder te geven voor haar verjaardag, Moederdag of gewoon om dat je haar zo’n mooi mens vindt. Met hartjes kun je de plank eigenlijk niet mis slaan en het heeft een sierlijke uitstraling.

Ring

Een hanger in de vorm van een ring staat voor balans en past bij iedere outfit. Deze ketting vinden de meeste mensen fijn om in hun collectie te hebben omdat het zo’n prettige afmeting heeft en licht is om te dragen. Het is echt een ketting voor alledag.

Letter van de naam

Een ketting met een letter van de naam wordt vaak gegeven door gezinsleden of familieleden bijvoorbeeld als iemand geslaagd is. Zo hangt er meteen een leuke herinnering aan en dit sieraad past ook goed in de collectie. Hij past eigenlijk in elke garderobe. 

Welk sieraad je ook geeft, de kans is groot dat de ontvanger er erg blij mee zal zijn en nog lang zal terugdenken aan het moment dat hij/zij dit cadeautje kreeg.

Online shopping

Wat zijn stalen armbanden en zijn ze ook voor heren?

Er zijn een paar misvattingen over stalen armbanden. Sommige mensen geloven dat ze alleen voor vrouwen zijn, terwijl anderen geloven dat ze exclusief voor mannen zijn. In werkelijkheid kunnen stalen armbanden door beide geslachten worden gedragen. Ze kunnen ondersteuning en bescherming bieden in tijden van stress of letsel, en ze zijn een uitstekend cadeau voor […]

Read More
herenmode items
Online shopping

Deze 5 herenmode items zijn deze zomer een must

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dus dat je meer bekijks trekt en dat je er dus ook beter je best voor moet doen om er als man goed uit te zien. Of je nu door de straten dwaalt of op de boulevard flaneert. Het is altijd zaak om te zorgen dat je […]

Read More
De perfecte bh voor grote maten
Online shopping

De perfecte bh voor grote maten

De zoektocht naar de perfecte bh is altijd een struggle, want er zijn zoveel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent vaak uren bezig met passen en dan nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een bh die er leuk uitziet. Vrouwen met grote maten […]

Read More