Is alles goud wat er blinkt?

gouden ketting

Gouden kettingen kunnen gebruikt worden om iemand te herdenken. Sommige hangers bevatten as of bloed van de overledene. Dit klinkt misschien wat heftig maar het is voor de nabestaanden erg fijn om nog iets tastbaar te hebben. Andere herinneringen kunnen bijvoorbeeld zijn: een geboorte, of het rijbewijs is behaald. Ook is het belangrijk om stil te staan bij je budget. Blijf een beetje in het midden als je niet te veel wil uitgeven maar niemand wil een cadeau geven wat afgeeft.Wanneer je er een cadeau geeft kun je ervoor kiezen om de naam van de gelukkige in de hanger te laten graveren. Daar zal hij/zij echt blij mee zijn!

De lengte van de ketting

Als je na lang wikken en wegen besloten hebt om een ketting te geven dan is het ook belangrijk om na te denken over hoe lang je wilt dat de ketting is. Te kort voelt niet fijn maar te lang draagt ook erg vervelend. Een goede tip is te kijken naar wat diegene waarvoor je de ketting gaat kopen nu draagt. Daarop kun je dan je keuze baseren en misschien koopt je wel een ketting zodat er ook af en toe afgewisseld kan worden.

Wil je een hanger toevoegen?

Als je dit voor jezelf helder hebt komt de vraag naar boven: wel of geen hanger? Over hangers gesproken daar is ook een heel scala aan keuzes, wat dacht je bijvoorbeeld van:

2 hartjes

Deze staat uiteraard voor de verschillende soorten liefde en wordt vaak gegeven door partners of door vriendinnen. Is ook erg leuk om aan je moeder te geven voor haar verjaardag, Moederdag of gewoon om dat je haar zo’n mooi mens vindt. Met hartjes kun je de plank eigenlijk niet mis slaan en het heeft een sierlijke uitstraling.

Ring

Een hanger in de vorm van een ring staat voor balans en past bij iedere outfit. Deze ketting vinden de meeste mensen fijn om in hun collectie te hebben omdat het zo’n prettige afmeting heeft en licht is om te dragen. Het is echt een ketting voor alledag.

Letter van de naam

Een ketting met een letter van de naam wordt vaak gegeven door gezinsleden of familieleden bijvoorbeeld als iemand geslaagd is. Zo hangt er meteen een leuke herinnering aan en dit sieraad past ook goed in de collectie. Hij past eigenlijk in elke garderobe. 

Welk sieraad je ook geeft, de kans is groot dat de ontvanger er erg blij mee zal zijn en nog lang zal terugdenken aan het moment dat hij/zij dit cadeautje kreeg.

Online shopping

De nachtmode deze herfst

De meeste mensen zijn vast al bekend met de begrippen nachthemd dames. Sommige mensen zijn echter misschien minder goed geïnformeerd over de beste manier om nachtkleding te dragen in de herfst en winter. De sleutel tot het vinden van de juiste nachtkleding voor de herfst is comfort. Je moet op zoek naar een outfit die […]

Read More
cadeautip
Online shopping

Cadeautip: laat een persoonlijk tegeltje bedrukken

Wat is er nu een leuker cadeau dan een persoonlijk cadeau? Vooral wanneer je kinderen hebt en het is moeder- of vaderdag, dan smelt je natuurlijk als ouder wanneer je kinderen je ‘s ochtends verrassen met een heerlijk zelfgemaakt ontbijt en daarbij een persoonlijk cadeau. Vaak maken ze deze op school, maar ook als vader […]

Read More
Blogs Online shopping

Wanneer is de beste tijd om te winkelen?

Als het op winkelen aankomt, dan is het vinden van de beste koopjes een heerlijk gevoel. Het voelt zelfs een beetje aan als goud vinden door middel van een schatkaart. Ofwel het exact lokaliseren van een begraven schat. Als jij de beste deals misloopt omdat je pas achteraf van jouw vrienden of familie over een […]

Read More