Hoofd en woning koel houden met buitenzonwering

We zijn in het topje van Nederland natuurlijk ver verwijderd van de Evenaar, maar toch breekt soms zelfs hier de zon door. Vind de beste beschutting tegen fel licht en hitte!

Je hebt soms geen keuze om zelfs bij hoge temperaturen je tijd binnenshuis te spenderen. Bijvoorbeeld voor je werk of om huishoudelijke taken te verrichten. En al zit je lekker buiten en wil je bijvoorbeeld iets uit de woonkamer of keuken halen, dan wil je alsnog niet het gevoel hebben dat je een sauna binnenloopt. Dat hoeft ook helemaal niet wanneer je op je buitenzonwering kunt vertrouwen. Hiermee creëer je voor jezelf een aangenaam binnenklimaat.

Lees snel verder om meer te weten te komen over verschillende soorten buitenzonwering van Kroezon!

Markiezen

Voor de romantische en/of nostalgische uitstraling van je woning zijn markiezen een ware uitkomst. Bovendien worden de felste zonnestralen erdoor opgevangen voordat ze je ramen kunnen beroeren. De combinatie van praktisch nut met een aangenaam uiterlijk maakt markiezen razend populair. Uiteraard kun je zelf het model en de kleur uitzoeken, zodat je altijd verzekerd bent van een meer dan fraaie toevoeging aan het uiterlijk van je gevel. Dit type buitenzonwering past werkelijk overal bij!

Buitenjaloezieën

Koelte combineren met een zelf gereguleerde lichtinval. Het klinkt onmogelijk, maar buitenjaloezieën maken het mogelijk! Bovendien ben je in staat om met licht te spelen en daarmee de gewenste sfeer in je interieur aan te brengen. Nog gemakkelijker wordt het wanneer je je zonwering uit laat rusten met een Somfy buismotor, zodat je moeiteloos je jaloezieën kun bedienen. Door de inval van je zonlicht zelf in te stellen, zul je geen last hebben van reflectie wanneer je achter je laptop of pc scherm zit te werken.

Rolluiken

Ben of ken jij zo iemand die baat heeft bij volledige licht dichtheid in bijvoorbeeld de slaapkamer? Sommige mensen kunnen met de minste onderbreking in de duisternis namelijk geen oog dichtdoen. Gelukkig levert Kroezon de beste rolluiken van Drenthe! En om onze totaalservice compleet te maken, wordt volledig op maat geleverd. Gebruik bovendien een tijdklok om je zonwering op gestelde momenten te openen en te sluiten! Laat ons gerust je wensen weten, zodat wij met je kunnen bepalen welke vorm van buitenzonwering perfect voor je is.

Huis & Tuin

De voordelen van een kookeiland

Als je op een redelijk korte termijn een keuken gaat renoveren of gaat verbouwen, dan is de kans erg groot dat je op dit moment sterk aan het overwegen bent om een kookeiland in huis te halen. Dit omdat je hierdoor veel ruimte hebt om de mooiste gerechten klaar te maken en een eiland oogt […]

Read More
Huis & Tuin

Nieuwbouwhuis gekocht? Hoe begin je met inrichten?

Een nieuwbouwhuis kopen is een van de beste investeringen die je maar kunt doen. Je verhuist naar een woning met een lage energierekening, de woning is tot in detail strak afgewerkt en is ook nog eens gelegen in een gezellige en mooie woonwijk. Heb je onlangs een nieuwbouwhuis gekocht? En wil je deze graag in […]

Read More
groepenkast uitbreiden
Huis & Tuin

Groepenkast uitbreiden: wanneer is dit nodig?

Wanneer jij in een wat ouder huis woont, dan kan het heel goed zijn dat jouw groepenkast niet voldoende is om alle apparaten die jij gebruikt, te kunnen voorzien van stroom. De kans dat er dan kortsluiting ontstaat op het moment dat je de wasmachine en droger tegelijk aanzet is dan vrij groot. Om er […]

Read More