Hoofd en woning koel houden met buitenzonwering

We zijn in het topje van Nederland natuurlijk ver verwijderd van de Evenaar, maar toch breekt soms zelfs hier de zon door. Vind de beste beschutting tegen fel licht en hitte!

Je hebt soms geen keuze om zelfs bij hoge temperaturen je tijd binnenshuis te spenderen. Bijvoorbeeld voor je werk of om huishoudelijke taken te verrichten. En al zit je lekker buiten en wil je bijvoorbeeld iets uit de woonkamer of keuken halen, dan wil je alsnog niet het gevoel hebben dat je een sauna binnenloopt. Dat hoeft ook helemaal niet wanneer je op je buitenzonwering kunt vertrouwen. Hiermee creëer je voor jezelf een aangenaam binnenklimaat.

Lees snel verder om meer te weten te komen over verschillende soorten buitenzonwering van Kroezon!

Markiezen

Voor de romantische en/of nostalgische uitstraling van je woning zijn markiezen een ware uitkomst. Bovendien worden de felste zonnestralen erdoor opgevangen voordat ze je ramen kunnen beroeren. De combinatie van praktisch nut met een aangenaam uiterlijk maakt markiezen razend populair. Uiteraard kun je zelf het model en de kleur uitzoeken, zodat je altijd verzekerd bent van een meer dan fraaie toevoeging aan het uiterlijk van je gevel. Dit type buitenzonwering past werkelijk overal bij!

Buitenjaloezieën

Koelte combineren met een zelf gereguleerde lichtinval. Het klinkt onmogelijk, maar buitenjaloezieën maken het mogelijk! Bovendien ben je in staat om met licht te spelen en daarmee de gewenste sfeer in je interieur aan te brengen. Nog gemakkelijker wordt het wanneer je je zonwering uit laat rusten met een Somfy buismotor, zodat je moeiteloos je jaloezieën kun bedienen. Door de inval van je zonlicht zelf in te stellen, zul je geen last hebben van reflectie wanneer je achter je laptop of pc scherm zit te werken.

Rolluiken

Ben of ken jij zo iemand die baat heeft bij volledige licht dichtheid in bijvoorbeeld de slaapkamer? Sommige mensen kunnen met de minste onderbreking in de duisternis namelijk geen oog dichtdoen. Gelukkig levert Kroezon de beste rolluiken van Drenthe! En om onze totaalservice compleet te maken, wordt volledig op maat geleverd. Gebruik bovendien een tijdklok om je zonwering op gestelde momenten te openen en te sluiten! Laat ons gerust je wensen weten, zodat wij met je kunnen bepalen welke vorm van buitenzonwering perfect voor je is.

Huis & Tuin

Het inrichten van een vergaderruimte die inspireert

Weet je nog die keer dat je in een saaie, grijze ruimte zat te knikkebollen terwijl iemand met een monotone stem iets probeerde uit te leggen? Nou, dat is dus precies wat je niet wilt als je een kantine inrichting onder handen neemt of als je de vergaderruimte een make-over geeft. Laten we even eerlijk […]

Read More
Huis & Tuin

Wandtegels als sfeerbepalers 

Wandtegels zijn meer dan een bouwmateriaal, namelijk vormen ze een essentieel onderdeel van het interieurdesign, met een grote invloed op de algehele uitstraling van een ruimte. Of het nu gaat om een verbouwing in de keuken of een vernieuwing van de badkamer, de juiste keuze van wandtegels kan een verbluffend effect hebben op de sfeer […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

De psychologie van kleuren in de slaapkamer

De inrichting van je slaapkamer, inclusief de kleuren, speelt een belangrijke rol in je slaapkwaliteit. We brengen gemiddeld een derde van ons leven in de slaapkamer door, dus het is goed om aandacht te besteden aan de inrichting van deze ruimte. In dit artikel wordt dieper ingegaan op de psychologie van kleuren in de slaapkamer […]

Read More