Hoofd en woning koel houden met buitenzonwering

We zijn in het topje van Nederland natuurlijk ver verwijderd van de Evenaar, maar toch breekt soms zelfs hier de zon door. Vind de beste beschutting tegen fel licht en hitte!

Je hebt soms geen keuze om zelfs bij hoge temperaturen je tijd binnenshuis te spenderen. Bijvoorbeeld voor je werk of om huishoudelijke taken te verrichten. En al zit je lekker buiten en wil je bijvoorbeeld iets uit de woonkamer of keuken halen, dan wil je alsnog niet het gevoel hebben dat je een sauna binnenloopt. Dat hoeft ook helemaal niet wanneer je op je buitenzonwering kunt vertrouwen. Hiermee creëer je voor jezelf een aangenaam binnenklimaat.

Lees snel verder om meer te weten te komen over verschillende soorten buitenzonwering van Kroezon!

Markiezen

Voor de romantische en/of nostalgische uitstraling van je woning zijn markiezen een ware uitkomst. Bovendien worden de felste zonnestralen erdoor opgevangen voordat ze je ramen kunnen beroeren. De combinatie van praktisch nut met een aangenaam uiterlijk maakt markiezen razend populair. Uiteraard kun je zelf het model en de kleur uitzoeken, zodat je altijd verzekerd bent van een meer dan fraaie toevoeging aan het uiterlijk van je gevel. Dit type buitenzonwering past werkelijk overal bij!

Buitenjaloezieën

Koelte combineren met een zelf gereguleerde lichtinval. Het klinkt onmogelijk, maar buitenjaloezieën maken het mogelijk! Bovendien ben je in staat om met licht te spelen en daarmee de gewenste sfeer in je interieur aan te brengen. Nog gemakkelijker wordt het wanneer je je zonwering uit laat rusten met een Somfy buismotor, zodat je moeiteloos je jaloezieën kun bedienen. Door de inval van je zonlicht zelf in te stellen, zul je geen last hebben van reflectie wanneer je achter je laptop of pc scherm zit te werken.

Rolluiken

Ben of ken jij zo iemand die baat heeft bij volledige licht dichtheid in bijvoorbeeld de slaapkamer? Sommige mensen kunnen met de minste onderbreking in de duisternis namelijk geen oog dichtdoen. Gelukkig levert Kroezon de beste rolluiken van Drenthe! En om onze totaalservice compleet te maken, wordt volledig op maat geleverd. Gebruik bovendien een tijdklok om je zonwering op gestelde momenten te openen en te sluiten! Laat ons gerust je wensen weten, zodat wij met je kunnen bepalen welke vorm van buitenzonwering perfect voor je is.

elektra aanleggen
Huis & Tuin

Tips voor het aanleggen van elektra

Elektra aanleggen is niet per se iets wat je gewoonweg even wilt uitproberen. Toch elektriciteit is een groot element in elke woning. Of je het wilt aanleggen of dat er een probleem mee is er zijn toch mensen nodig die hier de nodige kennis over hebben. Hierdoor zijn het aantal gewonden ook lager uiteraard. Hoe […]

Read More
minigraver
Huis & Tuin

Mogelijkheden van een minigraver

Een minigraver is een ontzettend handig apparaat, maar is tegelijkertijd ook een flinke investering. Daarom is het nodig om goed over deze investering na te denken. Kijk hierbij ook naar eigenschappen als de gewichtsklasse, de mogelijkheden en de duurzaamheid. Wil je meer weten over de voordelen een minigraver? Hieronder zetten wij deze overzichtelijk voor je […]

Read More
afval
Huis & Tuin

Dit moet je weten over perscontainers

Heb je weleens gelezen over een perscontainer? Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat al het restafval in één container terecht kan. Een perscontainer maakt namelijk gebruik van een mechanisme waarbij het verzamelde grofvuil wordt samengeperst, indien deze container vol lijkt te raken. Een perscontainer is dus een manier waarop het afval […]

Read More