Hoofd en woning koel houden met buitenzonwering

We zijn in het topje van Nederland natuurlijk ver verwijderd van de Evenaar, maar toch breekt soms zelfs hier de zon door. Vind de beste beschutting tegen fel licht en hitte!

Je hebt soms geen keuze om zelfs bij hoge temperaturen je tijd binnenshuis te spenderen. Bijvoorbeeld voor je werk of om huishoudelijke taken te verrichten. En al zit je lekker buiten en wil je bijvoorbeeld iets uit de woonkamer of keuken halen, dan wil je alsnog niet het gevoel hebben dat je een sauna binnenloopt. Dat hoeft ook helemaal niet wanneer je op je buitenzonwering kunt vertrouwen. Hiermee creëer je voor jezelf een aangenaam binnenklimaat.

Lees snel verder om meer te weten te komen over verschillende soorten buitenzonwering van Kroezon!

Markiezen

Voor de romantische en/of nostalgische uitstraling van je woning zijn markiezen een ware uitkomst. Bovendien worden de felste zonnestralen erdoor opgevangen voordat ze je ramen kunnen beroeren. De combinatie van praktisch nut met een aangenaam uiterlijk maakt markiezen razend populair. Uiteraard kun je zelf het model en de kleur uitzoeken, zodat je altijd verzekerd bent van een meer dan fraaie toevoeging aan het uiterlijk van je gevel. Dit type buitenzonwering past werkelijk overal bij!

Buitenjaloezieën

Koelte combineren met een zelf gereguleerde lichtinval. Het klinkt onmogelijk, maar buitenjaloezieën maken het mogelijk! Bovendien ben je in staat om met licht te spelen en daarmee de gewenste sfeer in je interieur aan te brengen. Nog gemakkelijker wordt het wanneer je je zonwering uit laat rusten met een Somfy buismotor, zodat je moeiteloos je jaloezieën kun bedienen. Door de inval van je zonlicht zelf in te stellen, zul je geen last hebben van reflectie wanneer je achter je laptop of pc scherm zit te werken.

Rolluiken

Ben of ken jij zo iemand die baat heeft bij volledige licht dichtheid in bijvoorbeeld de slaapkamer? Sommige mensen kunnen met de minste onderbreking in de duisternis namelijk geen oog dichtdoen. Gelukkig levert Kroezon de beste rolluiken van Drenthe! En om onze totaalservice compleet te maken, wordt volledig op maat geleverd. Gebruik bovendien een tijdklok om je zonwering op gestelde momenten te openen en te sluiten! Laat ons gerust je wensen weten, zodat wij met je kunnen bepalen welke vorm van buitenzonwering perfect voor je is.

douche
Huis & Tuin

De voordelen van een mobiele douchecabine bij verbouwen

Het is misschien wel tijd geworden om de badkamer te verbouwen. Misschien omdat deze verouderd is, of misschien omdat je hem niet meer mooi vindt. Het is dan ook goed om te weten dat er altijd het nodige werk bij zal komen kijken. Het is dan ook belangrijk om voor een goede voorbereiding te zorgen. […]

Read More
Huis & Tuin

Hoe vind je de beste koffiemachine?

Nederlanders zijn van nature koffiedrinkers. Gemiddeld drinken we zo’n 2,4 koppen koffie per dag. Er even van uitgaande dat niet alle Nederlanders koffie drinken, maakt dat de koffiedrinkers onder ons dit echt wel zeer frequent doen. Dat maakt Nederlanders tevens tot één van de grootste koffieleuten ter wereld. Bizar! Het is dan ook niet zo […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

Welke print past bij mijn interieur?

Wanneer je bezig bent met het inrichten of decoreren van je woning loop je vaak meerdere keren tegen de vraag aan; welke print past bij mijn huis? Of nou gaat om behang, de gordijnstof of een nieuw tafelzeil voor op tafel, iedere keer weer kom je voor de keuze te staan. Sommigen weten precies welke […]

Read More