Hoofd en woning koel houden met buitenzonwering

We zijn in het topje van Nederland natuurlijk ver verwijderd van de Evenaar, maar toch breekt soms zelfs hier de zon door. Vind de beste beschutting tegen fel licht en hitte!

Je hebt soms geen keuze om zelfs bij hoge temperaturen je tijd binnenshuis te spenderen. Bijvoorbeeld voor je werk of om huishoudelijke taken te verrichten. En al zit je lekker buiten en wil je bijvoorbeeld iets uit de woonkamer of keuken halen, dan wil je alsnog niet het gevoel hebben dat je een sauna binnenloopt. Dat hoeft ook helemaal niet wanneer je op je buitenzonwering kunt vertrouwen. Hiermee creëer je voor jezelf een aangenaam binnenklimaat.

Lees snel verder om meer te weten te komen over verschillende soorten buitenzonwering van Kroezon!

Markiezen

Voor de romantische en/of nostalgische uitstraling van je woning zijn markiezen een ware uitkomst. Bovendien worden de felste zonnestralen erdoor opgevangen voordat ze je ramen kunnen beroeren. De combinatie van praktisch nut met een aangenaam uiterlijk maakt markiezen razend populair. Uiteraard kun je zelf het model en de kleur uitzoeken, zodat je altijd verzekerd bent van een meer dan fraaie toevoeging aan het uiterlijk van je gevel. Dit type buitenzonwering past werkelijk overal bij!

Buitenjaloezieën

Koelte combineren met een zelf gereguleerde lichtinval. Het klinkt onmogelijk, maar buitenjaloezieën maken het mogelijk! Bovendien ben je in staat om met licht te spelen en daarmee de gewenste sfeer in je interieur aan te brengen. Nog gemakkelijker wordt het wanneer je je zonwering uit laat rusten met een Somfy buismotor, zodat je moeiteloos je jaloezieën kun bedienen. Door de inval van je zonlicht zelf in te stellen, zul je geen last hebben van reflectie wanneer je achter je laptop of pc scherm zit te werken.

Rolluiken

Ben of ken jij zo iemand die baat heeft bij volledige licht dichtheid in bijvoorbeeld de slaapkamer? Sommige mensen kunnen met de minste onderbreking in de duisternis namelijk geen oog dichtdoen. Gelukkig levert Kroezon de beste rolluiken van Drenthe! En om onze totaalservice compleet te maken, wordt volledig op maat geleverd. Gebruik bovendien een tijdklok om je zonwering op gestelde momenten te openen en te sluiten! Laat ons gerust je wensen weten, zodat wij met je kunnen bepalen welke vorm van buitenzonwering perfect voor je is.

Huis & Tuin

Een horecaterras waar andere jaloers van zullen worden

Als horecaondernemer is een aantrekkelijk en comfortabel terras van groot belang. Zeker tijdens de zomermaanden, wanneer je gasten zo lang mogelijk van het goede weer willen genieten. Én een goed ontworpen terras zorgt voor een aangename sfeer en trekt per slot van rekening meer klanten aan. Wil je een terras dat opvalt en waar anderen […]

Read More
Huis & Tuin

Een terrasverwarming aanschaffen? Let op deze x dingen 

Het is weer die tijd van het jaar, de tijd om te genieten van lange avonden op je terras. Maar wat als het kouder wordt? Een goede terrasverwarming kan je helpen om de avond warm te houden en je gasten comfortabel te laten voelen. Maar hoe kies je de juiste terrasverwarming? Hier zijn enkele dingen […]

Read More
Huis & Tuin

Alles wat je moet weten voordat je een tuinhuis plaatst

Een tuinhuis kan een geweldige aanvulling zijn op elke tuin. Of het nu gaat om extra opslagruimte of een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, er zijn veel voordelen aan het hebben van een tuinhuis. Maar voordat je er een laat plaatsen, zijn er een paar zaken waar je rekening mee […]

Read More