Hoe kies ik het best een nieuw kapsel

Wanneer je op straat kijkt, zie je ongelofelijk veel verschillende stijlen. En daarmee bedoel ik niet enkel kleren of outfit gewijs. Uiteraard gebruiken zeer veel mensen kleren, schoenen en accessoires om hun stijl mee te tonen aan de rest van de wereld. Dit zegt namelijk ook veel over hun persoonlijkheid en zo tonen ze dit. Je hebt ook andere die zich meer focussen op hun haarstijl om hun persoonlijkheid te tonen aan de buitenwereld. Sommige mensen hebben namelijk felle kleuren of een speciale cut en tonen zo dat ze eerder alternatief zijn. Anderen hebben een balayage of highlighter look met lang of kort haar wat dan eerder een safe keuze is. Via websites of blogs, zoals bijvoorbeeld mannencenter, kan je makkelijk artikelen vinden met de nieuwste en meest trendy looks van het moment.

Bekijk Youtube filmpjes

Je denkt waarschijnlijk ‘Waar heeft die het nu over?’. En toch. Youtube heeft ongelofelijk veel verschillende filmpjes waarvan je zeker al zo’n duizend gezien zal hebben nu. Misschien heb je wel een vlogger of favoriete acteur waar je naar opkijkt en waarvan je de haarstijl mooi vindt. Youtube bekijken, of joetjoep bekijken zoals je het uitspreekt, kan veel andere voordelen hebben dan ontspanning of informatieve content. Bekijk de Youtube filmpjes ook eens op een andere manier zoals deze, je zal er nog veel inspiratie uit halen. Daar ben ik zeker van.

Zoek online

Wanneer je ‘mannenkapsels van nu’ online opzoekt via Google of een andere search engine krijg je zeer veel verschillende kapsel trends als resultaat in de afbeeldingen sectie. Ook zal je verschillende websites krijgen in de zoekresultaten, voornamelijk blogs, die je verschillende kapsel stijlen zullen geven en uitleg welke stijl het beste bij jouw gezicht past. Niet alle stijlen passen namelijk bij elk gezicht. Het is net als een bril kiezen. De beste keuze is een bril of haarstijl die de beste eigenschappen van je gezicht in de kijker zet.

Kijk in het straatbeeld

Wanneer je op straat loopt, zie je natuurlijk veel mensen rondom je. Het is leuk om af en toe eens stil te staan en mensen te kijken wanneer je wilt ontspannen. Je neemt er misschien zelfs nog iets van mee. Zo kan je in het straatbeeld verschillende stijlen zien qua haar en kleding. Misschien krijg je hier wel enkele inzichten van wat je zou kunnen doen met je haar. Je moet het namelijk niet altijd ver zoeken.

Vraag raad aan je kapper

Allerlaatst is het natuurlijk aangeraden raad te vragen aan je kapper. Je kapper is hier namelijk voor naar school geweest en weet zo perfect welke haarstijl bij jou past. Je hebt namelijk een goede combinatie van je beste features accentueren én de haardikte en volume die je hebt zo te knippen dat je haar perfect bij je past. Wanneer je dit namelijk niet doet, zal je elke dag (veel of weinig afhankelijk van welke haarstijl je kiest) tijd in je haarstyling moeten steken. Het is dus beter voor jezelf en je tijdmanagement om een natuurlijke haarstijl te kiezen die het beste bij je past. Vraag zeker raad aan je vrienden en familie naar welke kapper zij gaan en bekijk de reviews op Google zodat je zeker bent de kapper te kiezen met de juiste skills.

Vrije tijd

Haal Het Maximale Uit Je Erfgoed Door Slim Antieke Sieraden te Verkopen!

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een schat aan antieke sieraden geërfd, en nu vraag je je af hoe je het beste uit deze fonkelende erfstukken kunt halen. Geen zorgen, want in deze blog geven we je een stapsgewijze handleiding over hoe je antieke sieraden kunt verkopen en het meeste kunt verdienen. Ontdek de Verborgen Schatten: Antieke […]

Read More
Vrije tijd

Hoe organiseer je een pooltoernooi met vrienden?

Poolen is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Het is een leuke en spannende activiteit die kan leiden tot geweldige herinneringen. Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een pooltoernooi met vrienden, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het tot een succes […]

Read More
Blogs Vrije tijd

De leukste vlaggenlijnen en wat je ermee kunt

Tegenwoordig zijn vlaggen aan een lijn niet meer weg te denken wanneer het gaat om feestjes of andere gezellige bijeenkomsten. De verschillende typen vlaggetjes en kleurtjes kunnen elke ruimte omtoveren tot een mooi, feestelijk geheel. Of je nu kiest voor bedrukte, driehoekige of vierkante vlaggen, voor elke gelegenheid is er een gepaste vlaggenlijn. Ook wat […]

Read More