Hoe coronaproof is jouw kantoor?

coronaproof kantoor

We kennen ondertussen allemaal het coronavirus. We moeten veel thuis zitten, afstand houden, mondkapjes dragen en “onze bek houden”, zoals de beruchte Mark Rutte laatst tegen voetbalsupporters heeft gezegd. En door maatregelen van de overheid kan zelfs jouw kantoor gesloten worden vanwege een besmetting! Voor sommige bedrijven is het simpelweg belangrijk om toch plaatselijk op kantoor of op andere plekken te werken. Er zijn verschillende manieren te bedenken waarop jij de werkplek veilig zou kunnen maken. Een van die oplossingen is een kuchscherm. 

Wat is een kuchscherm? 

Een kuchscherm is een plaat gemaakt van glas, plastic of plexiglas, die je tussen bijvoorbeeld bureaus in kan zetten. Je kunt ze overal neerzetten waar contact tussen mensen plaatsvindt. Er zijn kuchschermen voor bureaus, voor bij de balie etc. Er zijn zelfs kuchschermen met wieltjes eronder, zodat het scherm goed verplaatsbaar is. Wanneer iemand hoest of niest, zorgt het kuchscherm ervoor dat de druppels van deze handeling niet bij een collega of klant aankomen. 

Wat kost een kuchscherm

De kosten van zo’n kuchscherm verschillen per soort die je koopt. Het goedkoopste kuchserm ligt rond € 50. Dit houdt in dat er 1 kuchscherm is. Wanneer je meerdere kuchschermen wilt hebben om bijvoorbeeld het hele bureau aan alle kanten af te schermen, zal de prijs hoger zijn. Bekijk op OfficeCity.nl wat de kosten voor kuchschermen voor op jouw kantoor zijn.

De kuchschermen goed schoonhouden

Houdt er bij aankoop van glas, plexiglas of plastic rekening mee dat glas het makkelijkst is schoon te maken, dit kan heel wat werk schelen. Het is namelijk belangrijk dat de schermen elke dag worden schoongemaakt. Dit om bepaalde achtergebleven virusdeeltjes weg te ruimen. De investeringen die jij moet maken zijn het allemaal waard, als jij bedenkt dat als jouw werknemers ziek worden, jij nog verder van huis bent. Deze investeringen kunnen een uitbraak in het kantoor voorkomen, een uitbraak waardoor werknemers niet meer kunnen werken en jouw kantoor misschien wel voor een langere tijd moet sluiten. 

Een kuchscherm zorgt voor een veiligere werkomgeving

Ook geven kuchschermen een veiligere werkomgeving, wat belangrijk is voor het personeel. Het zou bijvoorbeeld belangrijk kunnen zijn om op plekken waar geen anderhalve meter afstand kan worden gehouden, om daar een kuchscherm te plaatsen. Natuurlijk kan jij er ook voor kiezen om op zoveel mogelijk plekken kuchschermen neer te zetten, zodat alle mogelijke verspreiding voorkomen wordt. Met een kuchscherm zorg je ervoor dat je kantoor meer coronaproof wordt. En nu maar hopen dat er geen verspreiding meer is van de corona.  

BMW winterbanden
Overig

Wat maakt originele BMW winterbanden een verstandige keuze

Wanneer de koudere maanden weer voor de deur staan is het verstandig om de banden van de auto te verwisselen. Daalt de temperatuur naar 7 graden of lager? Dan is het tijd om de winterbanden onder de auto te laten plaatsen. Wil je kwaliteit banden? Dan kies je voor originele BMW winterbanden of andere originele […]

Read More
Linkbuilding
Overig

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het doel van linkbuilding is om de autoriteit en het vertrouwen van een website te verhogen door middel van links vanaf andere websites. Dit kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines, wat op zijn beurt kan leiden tot meer verkeer en conversies. Je […]

Read More
Post hbo opleidingen
Overig

Kies zo de beste HBO opleiding uit

Het kiezen van een HBO opleiding kan erg lastig zijn. Er is namelijk een groot aanbod in verschillende opleidingen beschikbaar. Het is ook nog eens zo dat dezelfde opleiding op meerdere locaties kan worden gevolgd. Hoe zorg je er dus voor dat je de juiste HBO opleiding uitkiest? In dit artikel vertellen we je er […]

Read More