Handige gadgets voor in de auto

Ben jij vaak onderweg met de auto? Reis je graag of moet je regelmatig naar klanten door het hele land? Hoe dan ook, het hebben van een aantal gadgets voor in de auto is erg handig. Op deze manier kun je veilig en gemakkelijker muziek spelen, handsfree telefoneren, opladen, en noem maar op. Welke gadgets zijn er allemaal? Lees hier meer over de handigste en slimste gadgets op technisch gebied voor in jouw auto!

SP connect voor je smartphone

Het nieuwste snufje op het gebied van telefoonaccessoires is de SP connect serie. Dit is een klik systeem voor je telefoon aan elk ander object, zoals bijvoorbeeld je dashboard. Je kan de connectors overal aan toevoegen, je fiets, auto of een ander object. Met een speciaal hoesje wat aansluit op de connector, zorg je ervoor dat je telefoon echt goed vastzit. Het klikt magnetisch op z’n plaats en zorgt ervoor dat jij veilig de route kan bekijken of handsfree kan bellen. Als je kiest voor een universele plak connector zorg je ervoor dat je je telefoon op veel oppervlakken zonder moeite kan positioneren. Daarnaast kan je je smartphone gebruiken voor het nemen van opnames, waarbij een anti vibratie tussenstuk een uitkomst kan zijn. Hierdoor blijf je een stabiel beeld houden in de auto, ook als je over ongelijke stukken rijdt of op de snelweg zit. 

Alternatieve telefoonhouder

Er zijn ook andere varianten te vinden, zoals een andere auto telefoonhouder. Er zijn varianten die geschikt zijn om op het ventilatierooster geklikt te worden. Ook kan je een zuignap op het raam bevestigen. Deze twee opties zijn makkelijker om snel weer te verwijderen, maar bieden vaak minder stevigheid. Een zuignap is gevoelig voor temperatuurwisselingen of het vochtig worden van het raam. Een telefoonhouder op het ventilatierooster kan je telefoon behoorlijk warm maken als in de winter de verwarming aanstaat. Het is dus een afweging tussen kwaliteit, comfort en gemak. Als je een optie wil die je snel op en af kan gebruiken, zijn deze misschien geschikt.

USB-oplader

Combineer de telefoonhouders met een USB-oplader, zo kan je efficiënt je telefoon opladen wanneer je in de auto zit. Ook voorkom je een lege telefoon aan het eind van de rit doordat je batterij leeg door het plannen van de route. Nieuwe auto’s hebben soms al een USB ingang, maar veel oude modellen vereisen een verloopstekker om op te kunnen laden. Kies dan voor eentje met meerdere USB-ports, zodat je bijrijder ook zijn of haar telefoon op kan laden. Denk er ook aan dat je de juiste USB kiest, veel iphone opladers hebben bijvoorbeeld nu een USB-c oplader nodig, die niet meer past op de reguliere USB-port.

Dashboardcamera

De laatste jaren hebben steeds meer automobilisten een dashboardcamera. Dit zorgt ervoor dat je mooie wegen en de omgeving vast kan leggen, maar biedt ook veiligheid. Je kan natuurlijk je telefoon gebruiken om beelden vast te leggen, maar je wil niet altijd je smartphone gebruiken om te rit te laten opnemen. In het uitzonderlijke geval dat je in een ongeluk terecht komt, biedt de dashboardcamera een objectieve kijk op de gebeurtenis, zo kan je aantonen wie de schuldige is. De nieuwste modellen leveren zelfs in het donker nog helder beeld en zijn makkelijk te besturen door touchscreen en automatische motion detection. Dit houdt in dat ze altijd opnemen wanneer je aan het rijden bent, zo hoef je niet met je smartphone te bepalen of je de rit gaat opnemen of niet en zal het niet gebeuren dat je een ongeluk krijgt precies wanneer je niet aan het opnemen was.

Overig

WordPress hosting of een VPS hosting?

Je hebt een WordPress website die belangrijk is voor je business en deze wil je op een goede hosting neerzetten. Er zijn verschillende soorten hosting maar welke is nu het beste voor jouw oplossing en WordPres website? In dit artikel behandelen we WordPress hosting en VPS hosting en kijken we wat de verschillen zijn tussen […]

Read More
Overig

Een eigen website maken, wat is de beste website builder?

Je wil graag een eigen website maken en weet niet goed waar je moet beginnen. Er zijn tegenwoordig tal van manieren om een eigen website te maken. Je kunt een CMS kiezen als WordPress maar er zijn ook bedrijven die website builders aanbieden en je volledig ontzorgen. Met ontzorgen bedoelen we dat zij de hosting […]

Read More
Overig

Wat zijn de voordelen van financial lease?

Financial lease is een financieringsvorm die wordt gebruikt door bedrijven om de aankoop van bedrijfsmiddelen, zoals voertuigen en apparatuur, mogelijk te maken. In plaats van het volledige bedrag in één keer te betalen, maakt financial lease het mogelijk om het bedrag in termijnen af te lossen. Deze vorm van leasing biedt verschillende voordelen voor bedrijven, […]

Read More