Elektrische handschoenen, maar wat is de juiste keuze?

De elektrische handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen en voor verschillende activiteiten. Denk aan skiën, snowboarden, fietsen, wandelingen en motorrijden. Al deze bezigheden doe je in de koude wintertijd of kan je blijven doen in de koude wintertijd. Zo zijn er handschoenen en wanten. Single Heating en Dual Heating. Er zijn fietshandschoenen, deze zijn Dual Heating. Voor de motorrijders die geen koude handen willen tijdens het motorrijden zijn er speciale motorhandschoenen. Keuze genoeg, maar hoe vind je een betrouwbare aanbieder?

De elektrische handschoenen van Comfort-Producten zijn de ideale handschoenen om de wintertijd mee door te komen. Zo is er veel keuze en een juiste handschoen voor jou. Loop je graag met de hond of sport je graag? Dan zijn de elektrische onderhandschoenen een goede keuze, maar ook voor de wintersporters heeft deze aanbieder het assortiment op orde: goed geïsoleerde 3M Thinsulate elektrische handschoenen met Dual Heating. Zo hoef je nooit meer koude handen te ervaren, mogen we de reviews geloven.

Voor allerlei activiteiten

De elektrische onderhandschoenen, werden hierboven al genoemd. Dit is een veel verkocht model, doordat ze flinterdun zijn. Dit maakt het de ideale elektrische handschoenen om ergens onder te dragen, of perfect voor een korte wandeling en/of fietstocht. Deze elektrische handschoenen zijn zo dun, omdat er geen isolatielaag overheen zit. Dit betekent wel: dalen de temperaturen, of heb je te maken met rijwind? Draag er dan wel een isolerende handschoen overheen. Zodat de warmte goed bewaard blijft. Wil je voor optimaal verwarmingsgenot gaan? Kies dan altijd de elektrische handschoenen met Dual Heating, deze modellen bieden namelijk dubbel zoveel warmte.

Hoe werkt het? 

Bij de elektrische handschoenen worden standaard de 2.200 mAh accu’s geleverd. Deze accu’s sluit je aan. De elektrische handschoenen hebben een vakje waar het aansluitingskabeltje zit. In dit vakje doe je ook de accu zodat je er geen last van hebt. Op de handschoen zit een knopje. Met dit knopje doe je de handschoen aan en dan gaat er bij de Single Heating drie lampjes branden. Dit houdt in dat die op de warmste stand staan. Nog keer drukken naar de middelste en nog keer drukken naar de laagste stand. Wanneer je daarna nog een keer drukt gaan de lampjes uit en staat de handschoen uit.

Bij de Dual Heating heb je twee knopjes, de bovenkant en de onderkant. Je kan kiezen welke je aan wilt hebben. Rood geldt voor de warmste stand, blauw de middelste en wit de laagste stand.

Conclusie

De elektrische handschoenen zijn een goede aanvulling om de winter goed door te komen. Ook kunnen elektrische handschoenen een goede aanvulling zijn op jouw bestaande activiteiten die je normaal in winterweer niet doet, zoals motorrijden of mountainbiken. 

Overig

WordPress hosting of een VPS hosting?

Je hebt een WordPress website die belangrijk is voor je business en deze wil je op een goede hosting neerzetten. Er zijn verschillende soorten hosting maar welke is nu het beste voor jouw oplossing en WordPres website? In dit artikel behandelen we WordPress hosting en VPS hosting en kijken we wat de verschillen zijn tussen […]

Read More
Overig

Een eigen website maken, wat is de beste website builder?

Je wil graag een eigen website maken en weet niet goed waar je moet beginnen. Er zijn tegenwoordig tal van manieren om een eigen website te maken. Je kunt een CMS kiezen als WordPress maar er zijn ook bedrijven die website builders aanbieden en je volledig ontzorgen. Met ontzorgen bedoelen we dat zij de hosting […]

Read More
Overig

Wat zijn de voordelen van financial lease?

Financial lease is een financieringsvorm die wordt gebruikt door bedrijven om de aankoop van bedrijfsmiddelen, zoals voertuigen en apparatuur, mogelijk te maken. In plaats van het volledige bedrag in één keer te betalen, maakt financial lease het mogelijk om het bedrag in termijnen af te lossen. Deze vorm van leasing biedt verschillende voordelen voor bedrijven, […]

Read More