Elektrische handschoenen, maar wat is de juiste keuze?

De elektrische handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen en voor verschillende activiteiten. Denk aan skiën, snowboarden, fietsen, wandelingen en motorrijden. Al deze bezigheden doe je in de koude wintertijd of kan je blijven doen in de koude wintertijd. Zo zijn er handschoenen en wanten. Single Heating en Dual Heating. Er zijn fietshandschoenen, deze zijn Dual Heating. Voor de motorrijders die geen koude handen willen tijdens het motorrijden zijn er speciale motorhandschoenen. Keuze genoeg, maar hoe vind je een betrouwbare aanbieder?

De elektrische handschoenen van Comfort-Producten zijn de ideale handschoenen om de wintertijd mee door te komen. Zo is er veel keuze en een juiste handschoen voor jou. Loop je graag met de hond of sport je graag? Dan zijn de elektrische onderhandschoenen een goede keuze, maar ook voor de wintersporters heeft deze aanbieder het assortiment op orde: goed geïsoleerde 3M Thinsulate elektrische handschoenen met Dual Heating. Zo hoef je nooit meer koude handen te ervaren, mogen we de reviews geloven.

Voor allerlei activiteiten

De elektrische onderhandschoenen, werden hierboven al genoemd. Dit is een veel verkocht model, doordat ze flinterdun zijn. Dit maakt het de ideale elektrische handschoenen om ergens onder te dragen, of perfect voor een korte wandeling en/of fietstocht. Deze elektrische handschoenen zijn zo dun, omdat er geen isolatielaag overheen zit. Dit betekent wel: dalen de temperaturen, of heb je te maken met rijwind? Draag er dan wel een isolerende handschoen overheen. Zodat de warmte goed bewaard blijft. Wil je voor optimaal verwarmingsgenot gaan? Kies dan altijd de elektrische handschoenen met Dual Heating, deze modellen bieden namelijk dubbel zoveel warmte.

Hoe werkt het? 

Bij de elektrische handschoenen worden standaard de 2.200 mAh accu’s geleverd. Deze accu’s sluit je aan. De elektrische handschoenen hebben een vakje waar het aansluitingskabeltje zit. In dit vakje doe je ook de accu zodat je er geen last van hebt. Op de handschoen zit een knopje. Met dit knopje doe je de handschoen aan en dan gaat er bij de Single Heating drie lampjes branden. Dit houdt in dat die op de warmste stand staan. Nog keer drukken naar de middelste en nog keer drukken naar de laagste stand. Wanneer je daarna nog een keer drukt gaan de lampjes uit en staat de handschoen uit.

Bij de Dual Heating heb je twee knopjes, de bovenkant en de onderkant. Je kan kiezen welke je aan wilt hebben. Rood geldt voor de warmste stand, blauw de middelste en wit de laagste stand.

Conclusie

De elektrische handschoenen zijn een goede aanvulling om de winter goed door te komen. Ook kunnen elektrische handschoenen een goede aanvulling zijn op jouw bestaande activiteiten die je normaal in winterweer niet doet, zoals motorrijden of mountainbiken. 

Overig

Hoe Wordt De Waarde Van Je Huis Bepaald? Een Diepgaande Blik Op Woningtaxatie

Het bepalen van de waarde van je huis is een cruciale stap, of je nu van plan bent om te verkopen, te herfinancieren of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van je bezit. Een van de meest nauwkeurige manieren om dit te doen, is door middel van een woningtaxatie. Maar hoe wordt deze waarde eigenlijk […]

Read More
Overig

Informatiebeveiliging voor je blog; zo doe je dat!

Stel je voor: je hebt net je blog opgezet, de inkt van je eerste post is nog niet droog of je denkt al na over hoe je je digitale kindje kunt beschermen tegen de boze buitenwereld. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Het is minder ingewikkeld dan het lijkt. Laten we samen een duik […]

Read More
Overig

Bokalen: van praktische beker tot hoogste eerbetoon

Niet iedereen zal de term direct herkennen maar bokalen zijn de meest luxe en vaak grootste sportbekers die worden uitgereikt. Ze worden dan ook vooral uitgereikt tijdens de meest prestigieuze en grootse evenementen aan teams of individuen die uitblinken in hun vakgebied. We kennen bokalen vooral van de sport maar ook in de kunst, de […]

Read More