Een unieke website maken

Wil je een website als toevoeging op je business? Dan wil je natuurlijk ook dat hij uniek is en je onderscheid. Hier vind je hoe je een unieke website bouwt en wat de voor- en nadelen zijn hiervan.

Zelf een website maken

Je eigen website bouwen lijkt misschien onmogelijk, maar dankzij handige tools en programma’s is dat gelukkig super makkelijk geworden! Met website builders als Wix of Strato komt er geen coderen kijken bij het bouwen van je website en kan je zowel professionele templates gebruiken als in een lege webpagina beginnen met bouwen.

De voordelen van een eigen website

Goedkoop

Het bouwen van je eigen website is een stuk goedkoper dan wanneer je een webdesigner hiervoor vraagt, al helemaal als je gebruikmaakt van open source, zoals WordPress.

Snel online

Je eigen website kan online wanneer jij dat wilt! Als je zelf je website maakt ben je als enige verantwoordelijk voor het eindresultaat en wanneer het af is. Wil je hem snel online? Dan moet je in je eigen planning kijken of dat haalbaar is, maar je hoeft te wachten op iemand anders.

Leuk en leerzaam

Behalve dat het goedkoop en snel is, is het maken van een website vooral heel leuk om te doen en heel leerzaam. Je maakt zelf de keuzes voor je website en je leert veel over online techniek en de mogelijkheden van het internet.

De nadelen van een eigen website

Professionaliteit

Je bent zelf natuurlijk geen professional, maar ziet je website er wel zo uit? Als je een website laat maken kan je er zeker van zijn dat je een professionele website krijgt, maar soms wil het niet helemaal lukken als je wil en kan je website er toch amateuristisch uitzien.

Kost veel tijd

Het bouwen van je eigen website kost veel tijd, al helemaal als je geen ervaring hebt omdat je dan nog een beetje moet uitvinden hoe de programma’s waarin je je website bouwt werken. Heb je daar wel tijd voor in je drukke schema?

Geen hulp

Als je ervoor kiest zelf je website te bouwen, sta je er ook alleen voor. Professionele webdesigners kijken niet over je schouder mee en helpen je vaak niet als je ergens tegenaan loopt. Voor hulp en/of feedback zal je familie, vrienden of kennissen moeten vragen.

Een professionele website laten maken

Het is natuurlijk altijd nog een optie om je website te laten maken. Het is nu eenmaal belangrijk dat je een goede en professionele website online zet. Zoek een agency of bureau bij jou in de buurt! Zo kan je een website laten maken in Utrecht. Lokale bureaus zijn vaak betrouwbaarder en je kan makkelijk contact houden dan met internationale webdesigners.

Voetbal
Uncategorized

Meer sportmogelijkheden in de woonwijk

Om het huizentekort aan te pakken worden er steeds meer nieuwe huizen gebouwd. In deze nieuwe wijken worden meestal ook openbare ruimtes ingedeeld. Er zijn verschillende doelen voor deze openbare ruimten. Dit zijn een aantal ideeën voor een goede invulling van een openbare ruimte. Sportveld Er bestaan allerlei verschillende soorten sportvelden, denk bijvoorbeeld aan voetbalvelden, […]

Read More
Zwembad
Uncategorized

Zwembadaccessoires die je niet wilt missen

Ook al laat momenteel het warme weer nog op zich wachten, het is de perfecte tijd om een keuze te maken uit al die zwembaden en een bestelling te plaatsen. Heb je dit gedaan? Dan kun je nu kijken naar de accessoires waarmee je optimaal gebruik kan maken van je nieuwe zwembad. Verwarming Water doet […]

Read More
Fruitmand
Uncategorized

Laat iemand weten dat hij of zij er toe doet

Het zou niet moeilijk moeten zijn om aardig tegen anderen te zijn. Sterker nog, met een klein gebaar of een vriendelijke glimlach kun je iemands dag positief beïnvloeden. Elke goede daad is het waard, als is de daad nog zo klein. Alles personaliseren Zorg er voor dat het altijd naar diegene gericht is, wat je […]

Read More