Een unieke website maken

Wil je een website als toevoeging op je business? Dan wil je natuurlijk ook dat hij uniek is en je onderscheid. Hier vind je hoe je een unieke website bouwt en wat de voor- en nadelen zijn hiervan.

Zelf een website maken

Je eigen website bouwen lijkt misschien onmogelijk, maar dankzij handige tools en programma’s is dat gelukkig super makkelijk geworden! Met website builders als Wix of Strato komt er geen coderen kijken bij het bouwen van je website en kan je zowel professionele templates gebruiken als in een lege webpagina beginnen met bouwen.

De voordelen van een eigen website

Goedkoop

Het bouwen van je eigen website is een stuk goedkoper dan wanneer je een webdesigner hiervoor vraagt, al helemaal als je gebruikmaakt van open source, zoals WordPress.

Snel online

Je eigen website kan online wanneer jij dat wilt! Als je zelf je website maakt ben je als enige verantwoordelijk voor het eindresultaat en wanneer het af is. Wil je hem snel online? Dan moet je in je eigen planning kijken of dat haalbaar is, maar je hoeft te wachten op iemand anders.

Leuk en leerzaam

Behalve dat het goedkoop en snel is, is het maken van een website vooral heel leuk om te doen en heel leerzaam. Je maakt zelf de keuzes voor je website en je leert veel over online techniek en de mogelijkheden van het internet.

De nadelen van een eigen website

Professionaliteit

Je bent zelf natuurlijk geen professional, maar ziet je website er wel zo uit? Als je een website laat maken kan je er zeker van zijn dat je een professionele website krijgt, maar soms wil het niet helemaal lukken als je wil en kan je website er toch amateuristisch uitzien.

Kost veel tijd

Het bouwen van je eigen website kost veel tijd, al helemaal als je geen ervaring hebt omdat je dan nog een beetje moet uitvinden hoe de programma’s waarin je je website bouwt werken. Heb je daar wel tijd voor in je drukke schema?

Geen hulp

Als je ervoor kiest zelf je website te bouwen, sta je er ook alleen voor. Professionele webdesigners kijken niet over je schouder mee en helpen je vaak niet als je ergens tegenaan loopt. Voor hulp en/of feedback zal je familie, vrienden of kennissen moeten vragen.

Een professionele website laten maken

Het is natuurlijk altijd nog een optie om je website te laten maken. Het is nu eenmaal belangrijk dat je een goede en professionele website online zet. Zoek een agency of bureau bij jou in de buurt! Zo kan je een website laten maken in Utrecht. Lokale bureaus zijn vaak betrouwbaarder en je kan makkelijk contact houden dan met internationale webdesigners.

Online Marketing helpt je gevonden worden
Uncategorized

Online Marketing helpt je gevonden worden

Bij een rondvraag tijdens de businesslunch van de lokale afdeling van ondernemers in de horeca, kwam de vraag naar voren hoe goed men vindbaar was op Google. Jan van Schijndel vertelde dat hij een fijn online marketing bedrijf in de hand had genomen en via hen hoger in Google was te vinden.  Hoger in Google […]

Read More
ergotherapie
Uncategorized

Alles over ergotherapie

De meesten van ons zijn vast wel bekend met een fysiotherapeut of een osteopaat. Toch zijn er ontzettend veel mensen die ook naar een ergotherapeut gaan. De kans dat je waarschijnlijk niet exact weet wat het exact is en wat zo’n ergotherapeut nu exact doet is vrij groot. Omdat het een best belangrijk aspect is, […]

Read More
Bloggen-inside wijn
Uncategorized

Nog niet zo’n liefhebber van wijn? Probeer dit eens!

Ooit wel eens een glas wijn geprobeerd, en niet meteen een fan? Wel eens een glas wijn op een receptie of in een restaurant gekregen waar je niet echt van hebt genoten? Dan zal je jezelf nog niet bepaald een liefhebber van wijn noemen. Misschien heb je zelfs besloten dat je wijn niks vindt, niks […]

Read More