sexy lingerie

Ja, meestal eindigt dat wel op de grond, dus waar is het nou eigenlijk voor nodig? Je partner weet immers wel hoe aantrekkelijk jij bent.

Natuurlijk hangt dat heel erg van de situatie af. Misschien heb jij je partner net leren kennen. En dan wil je jullie eerste nacht natuurlijk heel bijzonder maken. We gaan er maar even samen met jou vanuit dat hij of zij dat ook op prijs zou stellen. En hoe bijzonder is het dat jij voor die ene persoon zoiets moois hebt aangetrokken? Al dan niet bewust heeft dat een enorm effect op je partner. Hij of zij is jouw ‘uitverkorene’ en dat laat je merken ook!

Gebruik sexy kleding om de nadruk te leggen op jouw ronde vormen. Alle curves aan jouw lichaam verdienen de aandacht. Geef de ogen van je partner flink de kost door de meest spraakmakende kledingstukken uit te kiezen!

Lak & Leder

Zodra jij in één van deze materialen – of een combinatie daarvan – je opwachting maakt in je slaapkamer, dan weet je geliefde precies hoe laat het is. Eigenlijk juist niet: tijd vervalt dan nog slechts tot een vaag concept waar geen touw meer aan vast te knopen valt. Kies uit complete outfits van deze materialen of slechts enkele spannende toevoegingen aan je jurken, rokken en catsuits in de vorm van halsbanden en handschoenen. En wat te denken van kinky maskers? Verpak jezelf zo spannend mogelijk!

Bodystocking

Alles bedekken maar niks laten zien of andersom… er moet toch een gulden middenweg zijn?! Ja, die is er ook. Een catsuit laat alleen je vormen zien en lingerie geeft een heleboel weg. Combineer die twee en je hebt een bodystocking, die wel je hele lichaam omsluit maar behoorlijk transparant is. De meeste modellen zijn bovendien voorzien van openingen rond je boezem én je kruis, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan je outfit uittrekken wanneer de temperatuur oploopt!

Lingerie

Er is maar één element waarmee jij sexy lingerie samenstelt en dat is je eigen grenzeloze fantasie. Want kant en klare setjes kan iedereen uitkiezen. Met een zelfgekozen combinatie maak jij je outfit een stuk persoonlijker. Daar kunnen ook nog eens meerdere materialen bij komen kijken. Kies wat jij comfortabel vindt, bepaal wat bij elkaar past en probeer het uit op je partner…

Alvast heel veel plezier!