Een industriële look creëren in jouw huis? Denk hier is aan

De industriële stijl is de laatste jaren enorm populair geworden in interieurland. Deze stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van stoere en robuuste materialen, zoals beton, staal en leer. Door het toepassen van deze materialen ontstaat er een stoere, rauwe sfeer in huis. Wil jij ook graag een industriële look creëren in jouw huis? In dit artikel geven wij tips en inspiratie voor het toepassen van deze stijl.

Kleur en materialen

Een belangrijk onderdeel van de industriële stijl is het gebruik van kleur en materialen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren grijs, zwart en bruin en het gebruik van materialen zoals staal, beton en leer. Ook hout is een materiaal dat goed past bij de industriële stijl. Kies voor een robuuste houten tafel of vloer om de industriële sfeer te benadrukken.

Meubels

Bij een industriële look passen meubels met een stoere uitstraling. Denk aan een leren bank, metalen krukjes of een industriële salontafel. Een andere optie is het gebruik van lockers in huis. Lockers zijn niet alleen praktisch voor het opbergen van spullen, maar passen ook perfect bij de industriële stijl. Kies bijvoorbeeld voor een oude, verweerde locker met een stoere uitstraling. Of ga voor een modernere variant, zoals een stalen locker met een strakke afwerking.

Accessoires

Maak jouw industriële interieur compleet met stoere accessoires. Denk aan metalen lampen, een robuuste klok of een vintage wereldkaart aan de muur. Ook accessoires gemaakt van leer passen goed bij deze stijl. Denk bijvoorbeeld aan een leren poef of een kussen met een leren hoes. Maak het geheel af met groene planten, voor een natuurlijke touch in het stoere interieur.

Verlichting

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het creëren van de juiste sfeer in huis. Bij een industriële look passen stoere, metalen lampen. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp van staal boven de eettafel of een bureaulamp met een vintage uitstraling op het bureau. Ook lampen met een industrieel uiterlijk, zoals een fabriekslamp, passen goed bij deze stijl.

Conclusie

Het creëren van een industriële look in jouw huis is een leuke uitdaging. Door het gebruik van stoere materialen, meubels en accessoires ontstaat er een rauwe, industriële sfeer in huis. Lockers zijn een praktische en stoere toevoeging aan dit interieur en passen perfect bij de industriële stijl. Kies voor een oude, verweerde locker of een moderne stalen variant om jouw interieur compleet te maken. Ga aan de slag en creëer jouw eigen stoere, industriële interieur!

Uncategorized

Waarom een kredietwaardigheidscheck zo belangrijk is voor ondernemers

Als ondernemer is het van groot belang om te weten met wie je zaken doet. Wanneer je zaken doet met een klant die niet kredietwaardig blijkt te zijn, kan dit nare gevolgen hebben voor jouw onderneming. Het is daarom belangrijk om een kredietwaardigheidscheck uit te voeren voordat je met een klant in zee gaat. Financiële […]

Read More
Uncategorized

5 originele verjaardagscadeaus

Een verjaardag is een bijzondere gelegenheid om iemand te verrassen met een origineel cadeau. Maar soms kan het lastig zijn om een cadeau te vinden dat echt past bij de persoonlijkheid en interesses van de jarige. Daarom hebben wij vijf originele verjaardagscadeaus op een rijtje gezet, die voor bijna iedereen geschikt zijn. Een unieke ervaring […]

Read More
Uncategorized

Een stap-voor-stap handleiding voor het huren van een kantoorruimte in Amsterdam

Als je van plan bent om een kantoorruimte te huren in Amsterdam, dan is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en het kan een tijdrovend proces zijn. In dit artikel vind je een stap-voor-stap handleiding die je kan helpen bij het vinden en huren […]

Read More