Een industriële look creëren in jouw huis? Denk hier is aan

De industriële stijl is de laatste jaren enorm populair geworden in interieurland. Deze stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van stoere en robuuste materialen, zoals beton, staal en leer. Door het toepassen van deze materialen ontstaat er een stoere, rauwe sfeer in huis. Wil jij ook graag een industriële look creëren in jouw huis? In dit artikel geven wij tips en inspiratie voor het toepassen van deze stijl.

Kleur en materialen

Een belangrijk onderdeel van de industriële stijl is het gebruik van kleur en materialen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren grijs, zwart en bruin en het gebruik van materialen zoals staal, beton en leer. Ook hout is een materiaal dat goed past bij de industriële stijl. Kies voor een robuuste houten tafel of vloer om de industriële sfeer te benadrukken.

Meubels

Bij een industriële look passen meubels met een stoere uitstraling. Denk aan een leren bank, metalen krukjes of een industriële salontafel. Een andere optie is het gebruik van lockers in huis. Lockers zijn niet alleen praktisch voor het opbergen van spullen, maar passen ook perfect bij de industriële stijl. Kies bijvoorbeeld voor een oude, verweerde locker met een stoere uitstraling. Of ga voor een modernere variant, zoals een stalen locker met een strakke afwerking.

Accessoires

Maak jouw industriële interieur compleet met stoere accessoires. Denk aan metalen lampen, een robuuste klok of een vintage wereldkaart aan de muur. Ook accessoires gemaakt van leer passen goed bij deze stijl. Denk bijvoorbeeld aan een leren poef of een kussen met een leren hoes. Maak het geheel af met groene planten, voor een natuurlijke touch in het stoere interieur.

Verlichting

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het creëren van de juiste sfeer in huis. Bij een industriële look passen stoere, metalen lampen. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp van staal boven de eettafel of een bureaulamp met een vintage uitstraling op het bureau. Ook lampen met een industrieel uiterlijk, zoals een fabriekslamp, passen goed bij deze stijl.

Conclusie

Het creëren van een industriële look in jouw huis is een leuke uitdaging. Door het gebruik van stoere materialen, meubels en accessoires ontstaat er een rauwe, industriële sfeer in huis. Lockers zijn een praktische en stoere toevoeging aan dit interieur en passen perfect bij de industriële stijl. Kies voor een oude, verweerde locker of een moderne stalen variant om jouw interieur compleet te maken. Ga aan de slag en creëer jouw eigen stoere, industriële interieur!

Een goede boekhouder is onmisbaar
Uncategorized

Een goede boekhouder is onmisbaar

In de wereld van ondernemerschap en bedrijfsvoering is er één essentieel onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een cruciale rol speelt bij het succes van een onderneming: de boekhouder. Een goede boekhouder is niet alleen iemand die cijfers invoert en belastingaangiften doet; ze zijn de stille kracht achter de financiële gezondheid en […]

Read More
Assistent Accountant vacature bij ESJ: Een Uitnodiging voor Gedreven Financiële Talenten
Uncategorized

Assistent Accountant vacature bij ESJ: Een Uitnodiging voor Gedreven Financiële Talenten

Assistent Accountant vacature: Ben je op zoek naar een uitdagende positie waarin je je financiële talenten kunt ontplooien? Bij ESJ bieden we een unieke kans voor ambitieuze professionals die willen groeien in een stimulerende omgeving. Als assistent accountant bij ESJ maak je deel uit van een team dat gedreven is om ondernemers te ondersteunen bij […]

Read More
Uncategorized

De werking van Profhilo: jouw weg naar een stralende huid 

Als het om huidverzorging gaat, zijn er tegenwoordig zoveel opties dat het je duizelig kan maken. Van crèmes en serums tot gezichtsbehandelingen en chirurgische ingrepen, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Maar er is één behandeling die de aandacht verdient, en dat is Profhilo. Het klinkt misschien als een toverspreuk uit een sprookje, maar dit innovatieve wondermiddel […]

Read More