Een boxkleed 75×95 kopen, waar moet je op letten?

Een boxkleed 75x95 kopen, waar moet je op letten?

Een boxkleed 75×95 is één van de populairste maten boxkleden die je op dit moment kunt kopen en je hebt in dit formaat een ruime keuze in verschillende kleuren en stijlen. Zo kun je het meest geschikte boxkleed uitkiezen dat goed bij je interieur of de kleuren van een kinderkamer passen. Boxkleden 75×95 worden ook van verschillende materialen gemaakt en dat maakt de keuze nog lastiger. Om je goed op weg te helpen geven wij een paar handige tips & trucs over waar je op moet letten als je een boxkleed aanschaft.

Boxkleed 75×95, waarom moet je dit boxkleed kopen?

Een boxkleed is lekker zacht en warm en dat zorgt ervoor dat je kindje zich comfortabel voelt in de box. Wanneer hij of zij ligt, slaapt of speelt. Een boxkleed 75×95 is geschikt voor boxen die kleiner zijn dan 75×95 centimeter. Is je box groter? Dan is het advies om een groter boxkleed te bestellen. Boxkleden zijn er in verschillende soorten en maten en er is altijd wel een boxkleed beschikbaar dat niet alleen past, maar ook qua kleuren en materialen helemaal naar jouw smaak is.

De materialen van een boxkleed

Boxkleden zijn in de regel van katoen en polyester en deze boxkleden voelen lekker zacht en warm aan. Dus deze zijn ook het meeste geschikt voor het zit- en ligcomfort van jouw kindje. Katoen heeft als groot voordeel dat het vocht opneemt en goed ventileert. Een boxkleed 75×95 van schuim is ook een goede keuze. Zeker wanneer je kindje begint met leren zitten. Een kleedje van schuim geeft voldoende grip. Dat geldt ook voor boxkleden van rubber. Daarnaast heb je ook nog de keuze voor een boxkleed van plastic, maar deze zijn van de verschillende variaties het minst comfortabel. Desalniettemin zijn ze wel het eenvoudigst schoon te maken. 

De kleur van een boxkleed 75×95

Je wilt natuurlijk wel een mooi boxkleed die qua kleuren of patronen goed bij de kinderkamer of het interieur passen. Zo steekt het boxkleed niet af en heb je er zelf ook nog wat plezier van. Je kunt voor leuke patronen kiezen terwijl een effen kleur de beste keuze is als je de kleur van het boxkleed wilt afstemmen op je interieur. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een tweekleurig boxkleed 75×95, want een boxkleed met meerdere kleuren maakt het product wat speelser. Terwijl het geen afbreuk doet aan het interieur. Wist je trouwens ook dat je boxkleden met een subtiele glitter kunt aanschaffen?

De populairste kleuren

De populairste kleuren zijn grijs, roze, wit en rood. Maar grijs is niet grijs en roze is niet roze. Hier zit nog onderscheid in hoe verzadigd de kleur is en of het boxkleed 75×95 in een effen kleur of met een patroon is gemaakt. Het kan ook zijn dat het middenstuk een standaard kleur heeft en dat alleen de rand in verschillende kleuren te kiezen is. Vaak heb je dan ook nog de keuze uit verschillende patronen en stijlen, zoals honingraat, kabel of een mix van verschillende patronen.

Brievenbuspakje
Online shopping

Zo verstuur je veilig je pakketje

Vandaag de dag  worden er steeds meer pakketjes verstuurd. Niet alleen bestellen mensen steeds meer online waardoor webshops, winkels en andere bedrijven steeds meer pakketten versturen, ook particulieren sturen steeds vaker pakketten naar familie en vrienden of naar winkels. Dit komt aan de ene kant omdat mensen veel pakketten terug sturen naar online winkels waar […]

Read More
laptop, website
Online shopping

Een WordPress website maken in vijf stappen

Een WordPress website laten maken is eenvoudiger dan je denkt. In feite kun je in slechts vijf stappen een volledig functionerende website live op het internet hebben. Alles wat je nodig hebt is een domeinnaam, hosting en een beetje tijd. Blijf lezen om te leren hoe je een WordPress website maakt in vijf eenvoudige stappen. […]

Read More
Online shopping

De nachtmode deze herfst

De meeste mensen zijn vast al bekend met de begrippen nachthemd dames. Sommige mensen zijn echter misschien minder goed geïnformeerd over de beste manier om nachtkleding te dragen in de herfst en winter. De sleutel tot het vinden van de juiste nachtkleding voor de herfst is comfort. Je moet op zoek naar een outfit die […]

Read More