Een boxkleed 75×95 kopen, waar moet je op letten?

Een boxkleed 75x95 kopen, waar moet je op letten?

Een boxkleed 75×95 is één van de populairste maten boxkleden die je op dit moment kunt kopen en je hebt in dit formaat een ruime keuze in verschillende kleuren en stijlen. Zo kun je het meest geschikte boxkleed uitkiezen dat goed bij je interieur of de kleuren van een kinderkamer passen. Boxkleden 75×95 worden ook van verschillende materialen gemaakt en dat maakt de keuze nog lastiger. Om je goed op weg te helpen geven wij een paar handige tips & trucs over waar je op moet letten als je een boxkleed aanschaft.

Boxkleed 75×95, waarom moet je dit boxkleed kopen?

Een boxkleed is lekker zacht en warm en dat zorgt ervoor dat je kindje zich comfortabel voelt in de box. Wanneer hij of zij ligt, slaapt of speelt. Een boxkleed 75×95 is geschikt voor boxen die kleiner zijn dan 75×95 centimeter. Is je box groter? Dan is het advies om een groter boxkleed te bestellen. Boxkleden zijn er in verschillende soorten en maten en er is altijd wel een boxkleed beschikbaar dat niet alleen past, maar ook qua kleuren en materialen helemaal naar jouw smaak is.

De materialen van een boxkleed

Boxkleden zijn in de regel van katoen en polyester en deze boxkleden voelen lekker zacht en warm aan. Dus deze zijn ook het meeste geschikt voor het zit- en ligcomfort van jouw kindje. Katoen heeft als groot voordeel dat het vocht opneemt en goed ventileert. Een boxkleed 75×95 van schuim is ook een goede keuze. Zeker wanneer je kindje begint met leren zitten. Een kleedje van schuim geeft voldoende grip. Dat geldt ook voor boxkleden van rubber. Daarnaast heb je ook nog de keuze voor een boxkleed van plastic, maar deze zijn van de verschillende variaties het minst comfortabel. Desalniettemin zijn ze wel het eenvoudigst schoon te maken. 

De kleur van een boxkleed 75×95

Je wilt natuurlijk wel een mooi boxkleed die qua kleuren of patronen goed bij de kinderkamer of het interieur passen. Zo steekt het boxkleed niet af en heb je er zelf ook nog wat plezier van. Je kunt voor leuke patronen kiezen terwijl een effen kleur de beste keuze is als je de kleur van het boxkleed wilt afstemmen op je interieur. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een tweekleurig boxkleed 75×95, want een boxkleed met meerdere kleuren maakt het product wat speelser. Terwijl het geen afbreuk doet aan het interieur. Wist je trouwens ook dat je boxkleden met een subtiele glitter kunt aanschaffen?

De populairste kleuren

De populairste kleuren zijn grijs, roze, wit en rood. Maar grijs is niet grijs en roze is niet roze. Hier zit nog onderscheid in hoe verzadigd de kleur is en of het boxkleed 75×95 in een effen kleur of met een patroon is gemaakt. Het kan ook zijn dat het middenstuk een standaard kleur heeft en dat alleen de rand in verschillende kleuren te kiezen is. Vaak heb je dan ook nog de keuze uit verschillende patronen en stijlen, zoals honingraat, kabel of een mix van verschillende patronen.

Online shopping

Waarom is vandaag besteld morgen in huis zo populair?

In onze razendsnelle wereld is tijd van onschatbare waarde geworden, zelfs als het gaat om online winkelen. Een opvallende trend die de afgelopen jaren een ware revolutie heeft teweeggebracht in de wereld van e-commerce, is de ‘Vandaag Besteld, Morgen in Huis’ service. Deze belofte om binnen 24 uur na bestelling te leveren heeft de harten […]

Read More
Online shopping

Waarom is achteraf betalen zo populair?

In een wereld waar gemak en keuze hoog in het vaandel staan, heeft een nieuwe trend zich op de voorgrond gewerkt binnen het betalingslandschap: achteraf betalen. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun aankopen pas na ontvangst te voldoen, in plaats van direct af te rekenen tijdens het winkelen. Deze evolutie roept de vraag op: […]

Read More
Online shopping

Slim kiezen bij online shoppen: 5 tips voor een geslaagde aankoop

Online shoppen biedt een breed scala aan mogelijkheden en gemakken, maar het kan ook best lastig zijn. Met zoveel opties beschikbaar, is het belangrijk om slim voor de beste keuze te gaan en ervoor te zorgen dat je de beste aankoop doet. Lees hier vijf handige tips om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens het online […]

Read More