Een boxkleed 75×95 kopen, waar moet je op letten?

Een boxkleed 75x95 kopen, waar moet je op letten?

Een boxkleed 75×95 is één van de populairste maten boxkleden die je op dit moment kunt kopen en je hebt in dit formaat een ruime keuze in verschillende kleuren en stijlen. Zo kun je het meest geschikte boxkleed uitkiezen dat goed bij je interieur of de kleuren van een kinderkamer passen. Boxkleden 75×95 worden ook van verschillende materialen gemaakt en dat maakt de keuze nog lastiger. Om je goed op weg te helpen geven wij een paar handige tips & trucs over waar je op moet letten als je een boxkleed aanschaft.

Boxkleed 75×95, waarom moet je dit boxkleed kopen?

Een boxkleed is lekker zacht en warm en dat zorgt ervoor dat je kindje zich comfortabel voelt in de box. Wanneer hij of zij ligt, slaapt of speelt. Een boxkleed 75×95 is geschikt voor boxen die kleiner zijn dan 75×95 centimeter. Is je box groter? Dan is het advies om een groter boxkleed te bestellen. Boxkleden zijn er in verschillende soorten en maten en er is altijd wel een boxkleed beschikbaar dat niet alleen past, maar ook qua kleuren en materialen helemaal naar jouw smaak is.

De materialen van een boxkleed

Boxkleden zijn in de regel van katoen en polyester en deze boxkleden voelen lekker zacht en warm aan. Dus deze zijn ook het meeste geschikt voor het zit- en ligcomfort van jouw kindje. Katoen heeft als groot voordeel dat het vocht opneemt en goed ventileert. Een boxkleed 75×95 van schuim is ook een goede keuze. Zeker wanneer je kindje begint met leren zitten. Een kleedje van schuim geeft voldoende grip. Dat geldt ook voor boxkleden van rubber. Daarnaast heb je ook nog de keuze voor een boxkleed van plastic, maar deze zijn van de verschillende variaties het minst comfortabel. Desalniettemin zijn ze wel het eenvoudigst schoon te maken. 

De kleur van een boxkleed 75×95

Je wilt natuurlijk wel een mooi boxkleed die qua kleuren of patronen goed bij de kinderkamer of het interieur passen. Zo steekt het boxkleed niet af en heb je er zelf ook nog wat plezier van. Je kunt voor leuke patronen kiezen terwijl een effen kleur de beste keuze is als je de kleur van het boxkleed wilt afstemmen op je interieur. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een tweekleurig boxkleed 75×95, want een boxkleed met meerdere kleuren maakt het product wat speelser. Terwijl het geen afbreuk doet aan het interieur. Wist je trouwens ook dat je boxkleden met een subtiele glitter kunt aanschaffen?

De populairste kleuren

De populairste kleuren zijn grijs, roze, wit en rood. Maar grijs is niet grijs en roze is niet roze. Hier zit nog onderscheid in hoe verzadigd de kleur is en of het boxkleed 75×95 in een effen kleur of met een patroon is gemaakt. Het kan ook zijn dat het middenstuk een standaard kleur heeft en dat alleen de rand in verschillende kleuren te kiezen is. Vaak heb je dan ook nog de keuze uit verschillende patronen en stijlen, zoals honingraat, kabel of een mix van verschillende patronen.

Online shopping

Wat zijn stalen armbanden en zijn ze ook voor heren?

Er zijn een paar misvattingen over stalen armbanden. Sommige mensen geloven dat ze alleen voor vrouwen zijn, terwijl anderen geloven dat ze exclusief voor mannen zijn. In werkelijkheid kunnen stalen armbanden door beide geslachten worden gedragen. Ze kunnen ondersteuning en bescherming bieden in tijden van stress of letsel, en ze zijn een uitstekend cadeau voor […]

Read More
herenmode items
Online shopping

Deze 5 herenmode items zijn deze zomer een must

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dus dat je meer bekijks trekt en dat je er dus ook beter je best voor moet doen om er als man goed uit te zien. Of je nu door de straten dwaalt of op de boulevard flaneert. Het is altijd zaak om te zorgen dat je […]

Read More
De perfecte bh voor grote maten
Online shopping

De perfecte bh voor grote maten

De zoektocht naar de perfecte bh is altijd een struggle, want er zijn zoveel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent vaak uren bezig met passen en dan nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een bh die er leuk uitziet. Vrouwen met grote maten […]

Read More