Met een renovatieproject bepaald u de uitstraling van uw woning of pand. Uw woning zal er zo goed als nieuw uitzien en een verzorgende uitstraling nodigt ook uit. Als uw gevel beschadigd is kan het ook geen bescherming meer bieden. U heeft dan muurafdekprofielen en lekdorpels nodig ter bescherming van uw woning. Afdekprofielen en lekdorpels zijn precies op maat te maken en zijn naast de uitstraling vooral functioneel. En niet te vergeten in diverse materialen verkrijgbaar.

Muurafdekprofielen en lekdorpels beschermen uw gevel

Om uw muren en kozijnen vrij van waterschade te houden bent u opzoek naar aluminium muurafdekprofiel en lekdorpels. Het onderhoudsarme karakter in combinatie met mogelijkheden tot strakke detaillering opende de ogen van architecten. Naast zijn functionaliteit ter bescherming tegen weersinvloeden wordt het ook toegepast als randafwerking bij dakbedekking. Omdat aluminium zo licht van gewicht is, is het ook gemakkelijk te vervormen naar wens. De laatste tijd zult u aluminium lekdorpels en muurafdekprofielen overal in Nederland terug zien. En ze zullen jarenlang mee gaat.

Waarom aluminium afdekprofielen en lekdorpels?

Aluminium is ideaal in combinatie met het Nederlandse weer. Vergeet niet dat het ook nog eens een moderne uitstraling aan uw woning toevoegd. Bescherm de bovenzijde van uw muren tegen regenwater, sneeuw, ijs en vorst met afdekprofielen. En bescherm uw kozijnen met lekdorpels. Zo voorkomt u dat er vuil uw gevel terecht komt. Er zijn profielen beschikbaar met beschermfolie of een ander soort folie die het geluid van regenwater op het oppervlakte dempt.

Aluminium is altijd een bewuste keuze. Uw gevels zullen er weer jarenlang tegenaan kunnen zonder dat u er enige omkijken naar heeft. Zonder muurafdekprofielen en lekdorpels zal uw metselwerk aangetast worden. Dit kan voor vele onverwachte kosten zorgen die achteraf voorkomen hadden kunnen worden. Ben er dus bewust van dat het van groot belang is om uw gevels te voorzien van afdekprofielen en lekdorpels.

Gespecialiseerde dakdekkers weten u verder te helpen

Uw gevel is al een flinke tijd meegegaan en u weet niet waar u moet zoeken? Neem vrijblijvend contact op met dakgroothandel of loop daar eens naar binnen. Gespecialiseerde dakdekkers met ervaring helpen u graag verder in het maken van een geschikte keuze. Zij beschikken ook over de expertise en ervaring om u alles te vertellen over lekdorpels en muurafdekprofielen. En nadat u een afspraak heeft ingepland worden ze gewoon voor u gemonteert. De materialen zijn in iedere gewenste maat te produceren en er zijn zelfs keuzes uit diverse standaardkleuren. Voor specifieke vragen over dakmaterialen kunt u altijd terecht bij een dakgroothandel.