Dress to impress!

Of je nu een eerste date hebt, sollicitatiegesprek of gewoon op stap gaat met je vrienden, wat je aantrekt is ontzettend belangrijk. Voor zowel de indruk die je achterlaat als hoe jij in je vel zit. Je voelt je een stuk krachtiger in een strak pak dan in een slobbertrui. Al kan dit laatste wel erg prettig zijn op een luie zondag op de bank. 

Bedenk goed welke indruk jij wilt achterlaten, wat je gaat doen en waar je bent. Al deze factoren spelen mee voor jouw kledingkeuze.

Ontwikkel je eigen stijl

Tuurlijk kun je je laten leiden door de laatste modetrends, maar het is belangrijk dat je hier niet in doorslaat. Want wie wil er nu een eenheidsworst zijn? En wat voor indruk laat je dan achter? Probeer eens stil te staan bij dat wat kenmerkend is voor jou. En waar jij je prettig bij voelt. Heb je eenmaal een goede basis gevonden dan kun je hier verder op borduren. Kleding maakt de man (of vrouw), maar jij maakt het af!

De finishing touch

Je kleding bepaalt een groot deel van hoe jij overkomt. Maar, een verbluffende eerste indruk laat je achter door een compleet plaatje te creëren. En dat zit ‘m in de details! Een goede outfit bestaat uit:

  • Schoenen
  • Kleding
  • Ondergoed/lingerie
  • Sieraden
  • Kapsel
  • Parfum

Vergeet vooral dit laatste niet. Want, wanneer je gek bent op iemand wil je diegene kunnen voelen, proeven én ruiken. Het opsnuiven van geuren voegt ook ontzettend veel toe aan je gevoel en beleving. Met een Hugo Boss parfum bijvoorbeeld maak jij jezelf onweerstaanbaar en onvergetelijk. Zeker wanneer je dit combineert met een killer outfit!

Vrije tijd

Haal Het Maximale Uit Je Erfgoed Door Slim Antieke Sieraden te Verkopen!

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een schat aan antieke sieraden geërfd, en nu vraag je je af hoe je het beste uit deze fonkelende erfstukken kunt halen. Geen zorgen, want in deze blog geven we je een stapsgewijze handleiding over hoe je antieke sieraden kunt verkopen en het meeste kunt verdienen. Ontdek de Verborgen Schatten: Antieke […]

Read More
Vrije tijd

Hoe organiseer je een pooltoernooi met vrienden?

Poolen is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Het is een leuke en spannende activiteit die kan leiden tot geweldige herinneringen. Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een pooltoernooi met vrienden, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het tot een succes […]

Read More
Blogs Vrije tijd

De leukste vlaggenlijnen en wat je ermee kunt

Tegenwoordig zijn vlaggen aan een lijn niet meer weg te denken wanneer het gaat om feestjes of andere gezellige bijeenkomsten. De verschillende typen vlaggetjes en kleurtjes kunnen elke ruimte omtoveren tot een mooi, feestelijk geheel. Of je nu kiest voor bedrukte, driehoekige of vierkante vlaggen, voor elke gelegenheid is er een gepaste vlaggenlijn. Ook wat […]

Read More