Dress to impress!

Of je nu een eerste date hebt, sollicitatiegesprek of gewoon op stap gaat met je vrienden, wat je aantrekt is ontzettend belangrijk. Voor zowel de indruk die je achterlaat als hoe jij in je vel zit. Je voelt je een stuk krachtiger in een strak pak dan in een slobbertrui. Al kan dit laatste wel erg prettig zijn op een luie zondag op de bank. 

Bedenk goed welke indruk jij wilt achterlaten, wat je gaat doen en waar je bent. Al deze factoren spelen mee voor jouw kledingkeuze.

Ontwikkel je eigen stijl

Tuurlijk kun je je laten leiden door de laatste modetrends, maar het is belangrijk dat je hier niet in doorslaat. Want wie wil er nu een eenheidsworst zijn? En wat voor indruk laat je dan achter? Probeer eens stil te staan bij dat wat kenmerkend is voor jou. En waar jij je prettig bij voelt. Heb je eenmaal een goede basis gevonden dan kun je hier verder op borduren. Kleding maakt de man (of vrouw), maar jij maakt het af!

De finishing touch

Je kleding bepaalt een groot deel van hoe jij overkomt. Maar, een verbluffende eerste indruk laat je achter door een compleet plaatje te creëren. En dat zit ‘m in de details! Een goede outfit bestaat uit:

  • Schoenen
  • Kleding
  • Ondergoed/lingerie
  • Sieraden
  • Kapsel
  • Parfum

Vergeet vooral dit laatste niet. Want, wanneer je gek bent op iemand wil je diegene kunnen voelen, proeven én ruiken. Het opsnuiven van geuren voegt ook ontzettend veel toe aan je gevoel en beleving. Met een Hugo Boss parfum bijvoorbeeld maak jij jezelf onweerstaanbaar en onvergetelijk. Zeker wanneer je dit combineert met een killer outfit!

motoraccu onderhoud
Vrije tijd

Alles wat je moet weten over motoraccu onderhoud

Heb jij een motor? Dit is een geweldig voertuig dat je veel plezier en comfort kan bieden. Daarbij is het echter wel van belang om je motor goed te onderhouden. Hierbij speelt de motoraccu ook een belangrijke rol. Beschik jij echter niet over veel kennis op het vlak van je motoraccu onderhouden? Maak je dan […]

Read More
Vrije tijd

Zeldzame voetbalshirts die veel geld waard zijn

Al jaren verzamelen mensen voetbalshirts. Sommige mensen verzamelen ze misschien omdat ze fan zijn van het team, terwijl anderen ze misschien verzamelen omdat ze zeldzaam of uniek zijn. Er zijn ook mensen die als hobby voetbalshirts verzamelen. Sommige mensen hebben misschien maar een paar voetbalshirts, terwijl anderen er honderden of zelfs duizenden hebben. Zeldzame voetbalshirts […]

Read More
Vrije tijd

Laat je creatieve zelf los

Vandaag de dag leven we in een gehaaste maatschappij. Naast werken of studeren, moet je ook nog voldoende tijd vrij maken voor je familie en vrienden én ook een huishouden runnen. Daarom is het belangrijk om af en toe eens tot rust te komen door wat me-time in te plannen en dingen te doen waar […]

Read More