Dress to impress!

Of je nu een eerste date hebt, sollicitatiegesprek of gewoon op stap gaat met je vrienden, wat je aantrekt is ontzettend belangrijk. Voor zowel de indruk die je achterlaat als hoe jij in je vel zit. Je voelt je een stuk krachtiger in een strak pak dan in een slobbertrui. Al kan dit laatste wel erg prettig zijn op een luie zondag op de bank. 

Bedenk goed welke indruk jij wilt achterlaten, wat je gaat doen en waar je bent. Al deze factoren spelen mee voor jouw kledingkeuze.

Ontwikkel je eigen stijl

Tuurlijk kun je je laten leiden door de laatste modetrends, maar het is belangrijk dat je hier niet in doorslaat. Want wie wil er nu een eenheidsworst zijn? En wat voor indruk laat je dan achter? Probeer eens stil te staan bij dat wat kenmerkend is voor jou. En waar jij je prettig bij voelt. Heb je eenmaal een goede basis gevonden dan kun je hier verder op borduren. Kleding maakt de man (of vrouw), maar jij maakt het af!

De finishing touch

Je kleding bepaalt een groot deel van hoe jij overkomt. Maar, een verbluffende eerste indruk laat je achter door een compleet plaatje te creëren. En dat zit ‘m in de details! Een goede outfit bestaat uit:

  • Schoenen
  • Kleding
  • Ondergoed/lingerie
  • Sieraden
  • Kapsel
  • Parfum

Vergeet vooral dit laatste niet. Want, wanneer je gek bent op iemand wil je diegene kunnen voelen, proeven én ruiken. Het opsnuiven van geuren voegt ook ontzettend veel toe aan je gevoel en beleving. Met een Hugo Boss parfum bijvoorbeeld maak jij jezelf onweerstaanbaar en onvergetelijk. Zeker wanneer je dit combineert met een killer outfit!

Blogs Vrije tijd

De leukste vlaggenlijnen en wat je ermee kunt

Tegenwoordig zijn vlaggen aan een lijn niet meer weg te denken wanneer het gaat om feestjes of andere gezellige bijeenkomsten. De verschillende typen vlaggetjes en kleurtjes kunnen elke ruimte omtoveren tot een mooi, feestelijk geheel. Of je nu kiest voor bedrukte, driehoekige of vierkante vlaggen, voor elke gelegenheid is er een gepaste vlaggenlijn. Ook wat […]

Read More
Vrije tijd

Waarom het hebben van een pingpongtafel zo leuk is

Je ziet ze op steeds meer plekken verschijnen, pingpongtafels duiken op in kantoren, scholen en buurtcentra. Maar wat is er nou zo leuk aan een pingpongtafel? Welke voordelen heeft het spelen van een potje pingpong? Lees er hier meer over! De effecten van pingpong Steeds meer start-ups hebben een pingpongtafel in een vergaderruimte staan. Het […]

Read More
evenement
Vrije tijd

De grootste evenementen van 2022

Wat was het weer een jaar, eindelijk het ‘normale leven’ zo goed als terug en fantastische evenementen weer georganiseerd door bedrijven zoals https://www.dutchstandardevents.com/, zo kon iedereen wel weer even genieten. Er waren honderden concerten, festivals, lezingen, talk shows, noem het maar op, die weer ingehaald werden van de afgelopen 2 jaar. Iedereen had weer zin […]

Read More