Dress to impress!

Of je nu een eerste date hebt, sollicitatiegesprek of gewoon op stap gaat met je vrienden, wat je aantrekt is ontzettend belangrijk. Voor zowel de indruk die je achterlaat als hoe jij in je vel zit. Je voelt je een stuk krachtiger in een strak pak dan in een slobbertrui. Al kan dit laatste wel erg prettig zijn op een luie zondag op de bank. 

Bedenk goed welke indruk jij wilt achterlaten, wat je gaat doen en waar je bent. Al deze factoren spelen mee voor jouw kledingkeuze.

Ontwikkel je eigen stijl

Tuurlijk kun je je laten leiden door de laatste modetrends, maar het is belangrijk dat je hier niet in doorslaat. Want wie wil er nu een eenheidsworst zijn? En wat voor indruk laat je dan achter? Probeer eens stil te staan bij dat wat kenmerkend is voor jou. En waar jij je prettig bij voelt. Heb je eenmaal een goede basis gevonden dan kun je hier verder op borduren. Kleding maakt de man (of vrouw), maar jij maakt het af!

De finishing touch

Je kleding bepaalt een groot deel van hoe jij overkomt. Maar, een verbluffende eerste indruk laat je achter door een compleet plaatje te creëren. En dat zit ‘m in de details! Een goede outfit bestaat uit:

  • Schoenen
  • Kleding
  • Ondergoed/lingerie
  • Sieraden
  • Kapsel
  • Parfum

Vergeet vooral dit laatste niet. Want, wanneer je gek bent op iemand wil je diegene kunnen voelen, proeven én ruiken. Het opsnuiven van geuren voegt ook ontzettend veel toe aan je gevoel en beleving. Met een Hugo Boss parfum bijvoorbeeld maak jij jezelf onweerstaanbaar en onvergetelijk. Zeker wanneer je dit combineert met een killer outfit!

Vrije tijd

Hoe kies ik het best een nieuw kapsel

Wanneer je op straat kijkt, zie je ongelofelijk veel verschillende stijlen. En daarmee bedoel ik niet enkel kleren of outfit gewijs. Uiteraard gebruiken zeer veel mensen kleren, schoenen en accessoires om hun stijl mee te tonen aan de rest van de wereld. Dit zegt namelijk ook veel over hun persoonlijkheid en zo tonen ze dit. […]

Read More
Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen
Vrije tijd

Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen

Veel bedrijven gaan failliet vanwege financiële problemen. De meest voorkomende financiële problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, zijn een beperkte cashflow en te veel schulden. Als je geldproblemen hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt van een financieel adviseur. Ook kan het handig zijn om juridische hulp in te schakelen. Om de juiste oplossing […]

Read More
Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier
Vrije tijd

Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier

Als je bij de overheid werkt, dan kun je je kennis bijspijkeren door deel te nemen aan opleidingen rijksoverheid. Dit vakgebied biedt veel nieuwe uitdagingen. Dit komt omdat de regelgeving van de overheid continu verandert. Net als bij andere bedrijfssectoren is de operatie in de overheidsorganisaties afhankelijk van verschillende afdelingen zoals HR, ICT en financiën. […]

Read More