Dit zijn de voordelen van zakelijk glasvezel op kantoor

Glasvezel; er wordt veel over gezegd en geschreven de laatste tijd. Maar waarom heb je nou eigenlijk glasvezel nodig in jouw bedrijf. In dit artikel gaan we dat haarfijn uitleggen. Lees snel verder. 

Voordelen zakelijk glasvezel 

Zakelijk glasvezel heeft als grootste voordeel dat het razendsnel in vergelijking met bijvoorbeeld een ADSL verbinding. Dit werkt erg fijn, zeker nu veel bedrijven afhankelijk zijn van hun cloud. 

Naast dat het mega snel is, is een glasvezelaansluiting veel minder storingsgevoelig. Wat ook weer fijn is als je je hele business runt door middel van internet. De productiviteit gaat dus flink omhoog.

Glasvezel is op veel plekken in Nederland al beschikbaar. Ook komen er steeds meer aanbieders bij die een zakelijk glasvezel aanbieden. Wat er weer voor zorgt dat zij de concurrentie met elkaar aangaan en dat de prijs een beetje gedrukt wordt. 

Verschil consument en zakelijk

Glasvezel is zowel thuis als voor bedrijven beschikbaar en voor beide zeer geschikt. Toch zit er een verschil in de abonnementen. 

Een zakelijk abonnement is namelijk duurder dan een abonnement voor particulieren. Dit heeft ermee te maken dat diensten voor het zakelijke gedeelte veel uitgebreider zijn. Mocht er bijvoorbeeld een storing optreden (wat niet snel voorkomt) dan is er met een zakelijk abonnement veel sneller een monteur bij je. 

Ook bieden zakelijke abonnementen meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld winkels: zo kun je bijvoorbeeld het kassasysteem beter bedienen met glasvezel en ook het alarm is een stuk betrouwbaarder een zakelijke aansluiting. 

Meer weten over zakelijk glasvezel? Neem dan snel een kijkje op: http://www.zakelijk-glasvezel.nl

Overig

Hoe Wordt De Waarde Van Je Huis Bepaald? Een Diepgaande Blik Op Woningtaxatie

Het bepalen van de waarde van je huis is een cruciale stap, of je nu van plan bent om te verkopen, te herfinancieren of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van je bezit. Een van de meest nauwkeurige manieren om dit te doen, is door middel van een woningtaxatie. Maar hoe wordt deze waarde eigenlijk […]

Read More
Overig

Informatiebeveiliging voor je blog; zo doe je dat!

Stel je voor: je hebt net je blog opgezet, de inkt van je eerste post is nog niet droog of je denkt al na over hoe je je digitale kindje kunt beschermen tegen de boze buitenwereld. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Het is minder ingewikkeld dan het lijkt. Laten we samen een duik […]

Read More
Overig

Bokalen: van praktische beker tot hoogste eerbetoon

Niet iedereen zal de term direct herkennen maar bokalen zijn de meest luxe en vaak grootste sportbekers die worden uitgereikt. Ze worden dan ook vooral uitgereikt tijdens de meest prestigieuze en grootse evenementen aan teams of individuen die uitblinken in hun vakgebied. We kennen bokalen vooral van de sport maar ook in de kunst, de […]

Read More