Dit zijn de voordelen van zakelijk glasvezel op kantoor

Glasvezel; er wordt veel over gezegd en geschreven de laatste tijd. Maar waarom heb je nou eigenlijk glasvezel nodig in jouw bedrijf. In dit artikel gaan we dat haarfijn uitleggen. Lees snel verder. 

Voordelen zakelijk glasvezel 

Zakelijk glasvezel heeft als grootste voordeel dat het razendsnel in vergelijking met bijvoorbeeld een ADSL verbinding. Dit werkt erg fijn, zeker nu veel bedrijven afhankelijk zijn van hun cloud. 

Naast dat het mega snel is, is een glasvezelaansluiting veel minder storingsgevoelig. Wat ook weer fijn is als je je hele business runt door middel van internet. De productiviteit gaat dus flink omhoog.

Glasvezel is op veel plekken in Nederland al beschikbaar. Ook komen er steeds meer aanbieders bij die een zakelijk glasvezel aanbieden. Wat er weer voor zorgt dat zij de concurrentie met elkaar aangaan en dat de prijs een beetje gedrukt wordt. 

Verschil consument en zakelijk

Glasvezel is zowel thuis als voor bedrijven beschikbaar en voor beide zeer geschikt. Toch zit er een verschil in de abonnementen. 

Een zakelijk abonnement is namelijk duurder dan een abonnement voor particulieren. Dit heeft ermee te maken dat diensten voor het zakelijke gedeelte veel uitgebreider zijn. Mocht er bijvoorbeeld een storing optreden (wat niet snel voorkomt) dan is er met een zakelijk abonnement veel sneller een monteur bij je. 

Ook bieden zakelijke abonnementen meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld winkels: zo kun je bijvoorbeeld het kassasysteem beter bedienen met glasvezel en ook het alarm is een stuk betrouwbaarder een zakelijke aansluiting. 

Meer weten over zakelijk glasvezel? Neem dan snel een kijkje op: http://www.zakelijk-glasvezel.nl

bloggen-inside.nl
Overig

Waar u op moet letten bij het verzekeren van een elektrische auto

De toekomst van auto’s is hoogstwaarschijnlijk elektrisch en dat is in Nederland goed te zien. Jaarlijks blijft het aantal elektrische auto’s – of stekkerauto’s – sterk groeien, ook in tijden dat de algemene verkoop van auto’s juist terugloopt. Met steeds meer merken die zich wagen aan elektrische en hybride auto’s en de toenemende urgentie van […]

Read More
De belangen van duurzaamheid
Overig

De belangen van duurzaamheid

Duurzaamheid is al een aantal jaar een hot topic. Er wordt veel aandacht aan besteed en vanuit verschillende hoeken hoor je dat we moeten verduurzamen. We moeten zuiniger met de wereld omgaan en ervoor zorgen dat dit niet enkel in ons eigen belang is, maar ook in het belang van de volgende generaties en de […]

Read More
De beste manier om je laptop te vervoeren
Overig

De beste manier om je laptop te vervoeren

Een laptop is een kwetsbaar product wat makkelijk kapot kan gaan en waarvan je waarschijnlijk niet wil of hoopt dat het snel kapot gaat. Toch is een laptop een gebruiksvoorwerp dat meegenomen kan worden en in elke situatie terecht kan komen. Op deze momenten wil je de laptop goed beschermen. Dit kan op verschillende manieren […]

Read More