Dit zijn de voordelen van zakelijk glasvezel op kantoor

Glasvezel; er wordt veel over gezegd en geschreven de laatste tijd. Maar waarom heb je nou eigenlijk glasvezel nodig in jouw bedrijf. In dit artikel gaan we dat haarfijn uitleggen. Lees snel verder. 

Voordelen zakelijk glasvezel 

Zakelijk glasvezel heeft als grootste voordeel dat het razendsnel in vergelijking met bijvoorbeeld een ADSL verbinding. Dit werkt erg fijn, zeker nu veel bedrijven afhankelijk zijn van hun cloud. 

Naast dat het mega snel is, is een glasvezelaansluiting veel minder storingsgevoelig. Wat ook weer fijn is als je je hele business runt door middel van internet. De productiviteit gaat dus flink omhoog.

Glasvezel is op veel plekken in Nederland al beschikbaar. Ook komen er steeds meer aanbieders bij die een zakelijk glasvezel aanbieden. Wat er weer voor zorgt dat zij de concurrentie met elkaar aangaan en dat de prijs een beetje gedrukt wordt. 

Verschil consument en zakelijk

Glasvezel is zowel thuis als voor bedrijven beschikbaar en voor beide zeer geschikt. Toch zit er een verschil in de abonnementen. 

Een zakelijk abonnement is namelijk duurder dan een abonnement voor particulieren. Dit heeft ermee te maken dat diensten voor het zakelijke gedeelte veel uitgebreider zijn. Mocht er bijvoorbeeld een storing optreden (wat niet snel voorkomt) dan is er met een zakelijk abonnement veel sneller een monteur bij je. 

Ook bieden zakelijke abonnementen meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld winkels: zo kun je bijvoorbeeld het kassasysteem beter bedienen met glasvezel en ook het alarm is een stuk betrouwbaarder een zakelijke aansluiting. 

Meer weten over zakelijk glasvezel? Neem dan snel een kijkje op: http://www.zakelijk-glasvezel.nl

Overig

Bokalen: van praktische beker tot hoogste eerbetoon

Niet iedereen zal de term direct herkennen maar bokalen zijn de meest luxe en vaak grootste sportbekers die worden uitgereikt. Ze worden dan ook vooral uitgereikt tijdens de meest prestigieuze en grootse evenementen aan teams of individuen die uitblinken in hun vakgebied. We kennen bokalen vooral van de sport maar ook in de kunst, de […]

Read More
Overig

Wat is een backlink?

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is er één term die voortdurend opduikt: backlinks. Deze kleine, maar krachtige elementen spelen een cruciale rol bij het bepalen van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google. Of je nu een doorgewinterde online marketeer bent of pas begint met het begrijpen van de basisprincipes […]

Read More
Overig

De voordelen van tijdregistratie software en timesheet software

Tijdregistratie software en timesheet software spelen een essentiële rol in moderne bedrijfsomgevingen. Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om nauwkeurig en efficiënt de tijd bij te houden die werknemers besteden aan verschillende taken en projecten. Deze softwareoplossingen hebben veel voordelen en kunnen de productiviteit verhogen, de loonadministratie vereenvoudigen en inzicht verschaffen in de werkefficiëntie. In dit […]

Read More