Dit zijn de voordelen van zakelijk glasvezel op kantoor

Glasvezel; er wordt veel over gezegd en geschreven de laatste tijd. Maar waarom heb je nou eigenlijk glasvezel nodig in jouw bedrijf. In dit artikel gaan we dat haarfijn uitleggen. Lees snel verder. 

Voordelen zakelijk glasvezel 

Zakelijk glasvezel heeft als grootste voordeel dat het razendsnel in vergelijking met bijvoorbeeld een ADSL verbinding. Dit werkt erg fijn, zeker nu veel bedrijven afhankelijk zijn van hun cloud. 

Naast dat het mega snel is, is een glasvezelaansluiting veel minder storingsgevoelig. Wat ook weer fijn is als je je hele business runt door middel van internet. De productiviteit gaat dus flink omhoog.

Glasvezel is op veel plekken in Nederland al beschikbaar. Ook komen er steeds meer aanbieders bij die een zakelijk glasvezel aanbieden. Wat er weer voor zorgt dat zij de concurrentie met elkaar aangaan en dat de prijs een beetje gedrukt wordt. 

Verschil consument en zakelijk

Glasvezel is zowel thuis als voor bedrijven beschikbaar en voor beide zeer geschikt. Toch zit er een verschil in de abonnementen. 

Een zakelijk abonnement is namelijk duurder dan een abonnement voor particulieren. Dit heeft ermee te maken dat diensten voor het zakelijke gedeelte veel uitgebreider zijn. Mocht er bijvoorbeeld een storing optreden (wat niet snel voorkomt) dan is er met een zakelijk abonnement veel sneller een monteur bij je. 

Ook bieden zakelijke abonnementen meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld winkels: zo kun je bijvoorbeeld het kassasysteem beter bedienen met glasvezel en ook het alarm is een stuk betrouwbaarder een zakelijke aansluiting. 

Meer weten over zakelijk glasvezel? Neem dan snel een kijkje op: http://www.zakelijk-glasvezel.nl

Crypto op mobiel
Overig

Van hersenloos scrollen op je telefoon naar geld verdienen

De gemiddelde tijd dat wij met z’n allen op onze telefoon spenderen is schrikwekkend gestegen de afgelopen paar jaar. Gemiddeld heeft een Nederlander zo’n 5,5 uur per dag schermtijd. Wereldwijd is dit zelfs 7 uur per dag. De tijd vliegt voorbij en zonder dat je er erg in hebt ben je na het openen van […]

Read More
laadperron
Overig

Welke soorten dock shelters zijn er?

Ben jij op zoek naar dock shelters? Bij deze zoektocht wens je natuurlijk uit te komen bij dockshelters die goed, hygiënisch en volledig gesloten zijn. Als je op zoek bent naar kwalitatieve dockshelters dan is het mogelijk om het assortiment te bekijken en vervolgens op basis van je eigen criteria een keuze te maken. Je […]

Read More
bloggen-inside.nl
Overig

Waar u op moet letten bij het verzekeren van een elektrische auto

De toekomst van auto’s is hoogstwaarschijnlijk elektrisch en dat is in Nederland goed te zien. Jaarlijks blijft het aantal elektrische auto’s – of stekkerauto’s – sterk groeien, ook in tijden dat de algemene verkoop van auto’s juist terugloopt. Met steeds meer merken die zich wagen aan elektrische en hybride auto’s en de toenemende urgentie van […]

Read More