Dit zijn de voordelen van zakelijk glasvezel op kantoor

Glasvezel; er wordt veel over gezegd en geschreven de laatste tijd. Maar waarom heb je nou eigenlijk glasvezel nodig in jouw bedrijf. In dit artikel gaan we dat haarfijn uitleggen. Lees snel verder. 

Voordelen zakelijk glasvezel 

Zakelijk glasvezel heeft als grootste voordeel dat het razendsnel in vergelijking met bijvoorbeeld een ADSL verbinding. Dit werkt erg fijn, zeker nu veel bedrijven afhankelijk zijn van hun cloud. 

Naast dat het mega snel is, is een glasvezelaansluiting veel minder storingsgevoelig. Wat ook weer fijn is als je je hele business runt door middel van internet. De productiviteit gaat dus flink omhoog.

Glasvezel is op veel plekken in Nederland al beschikbaar. Ook komen er steeds meer aanbieders bij die een zakelijk glasvezel aanbieden. Wat er weer voor zorgt dat zij de concurrentie met elkaar aangaan en dat de prijs een beetje gedrukt wordt. 

Verschil consument en zakelijk

Glasvezel is zowel thuis als voor bedrijven beschikbaar en voor beide zeer geschikt. Toch zit er een verschil in de abonnementen. 

Een zakelijk abonnement is namelijk duurder dan een abonnement voor particulieren. Dit heeft ermee te maken dat diensten voor het zakelijke gedeelte veel uitgebreider zijn. Mocht er bijvoorbeeld een storing optreden (wat niet snel voorkomt) dan is er met een zakelijk abonnement veel sneller een monteur bij je. 

Ook bieden zakelijke abonnementen meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld winkels: zo kun je bijvoorbeeld het kassasysteem beter bedienen met glasvezel en ook het alarm is een stuk betrouwbaarder een zakelijke aansluiting. 

Meer weten over zakelijk glasvezel? Neem dan snel een kijkje op: http://www.zakelijk-glasvezel.nl

Overig

Elektrische handschoenen, maar wat is de juiste keuze?

De elektrische handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen en voor verschillende activiteiten. Denk aan skiën, snowboarden, fietsen, wandelingen en motorrijden. Al deze bezigheden doe je in de koude wintertijd of kan je blijven doen in de koude wintertijd. Zo zijn er handschoenen en wanten. Single Heating en Dual Heating. Er zijn fietshandschoenen, deze zijn Dual […]

Read More
Overig

Oprijplaten aanhanger

Oprijplaten voor een aanhanger zijn draagbare hellingen die aan de achterkant van een aanhanger worden bevestigd. Oprijplaten, zoals aluminium oprijplaten, worden gebruikt om het laden en lossen van zware voorwerpen of voertuigen, zoals auto’s, motorfietsen of machines, gemakkelijker te maken. Met behulp van oprijplaten kan je voertuigen of voorwerpen gemakkelijk de aanhanger oprijden, zonder dat […]

Read More
Overig

Tips bij het kiezen van een prepaid simkaart voor je telefoon

Wil je meer dan alleen via WiFi internetten met je smartphone, dan zul je al snel een simkaart nodig hebben. Bij het aanschaffen van een prepaid simkaart komen een aantal zaken kijken. Denk hierbij onder andere aan prijzen en verschillen tussen providers. In dit artikel lees je drie tips die je helpen bij het kiezen […]

Read More