Dit zijn de 5 populairste dobbelspellen van dit moment

dobbelspellen

Het spelen van leuke dobbelspellen brengt al jarenlang een hoop gezelligheid en spanning met zich mee. Er zijn inmiddels talloze soorten dobbelspellen, waarbij het soms moeilijk is om te kiezen voor het leukste spel. Ga door met lezen om te weten wat de 5 populairste dobbelspellen zijn van dit moment.

# 1. Qwixx

Het Qwixx dobbelspel is een populair dobbelspel die je samen met je familie en vrienden kunt spelen. Minimaal 2 en maximaal 5 spelers vanaf de minimale leeftijd van 8 jaar kunnen meedoen om zo veel mogelijk punten te verzamelen door te dobbelen. Gelukkig hoef je niet te wachten op je beurt, aangezien je tijdens elke speelronde zelf ook punten kunt scoren en daarnaast duurt elk potje niet te lang. 

# 2. Regenwormen

Kies je voor het dobbelspel Regenwormen, dan ben je verzekerd van een hoop gezelligheid. Er zijn 8 dobbelstenen die je moet gooien om zo op tactische manier tegels te verzamelen, ofwel door ze te pakken of stelen van andere spelers. Er kunnen minstens 2 personen spelen en maximaal 7.

# 3. Yahtzee

Het welbekend dobbelspel die je met je vrienden en gezin kunt spelen. Je maakt slechts gebruik van 5 dobbelstenen, een beker, een scoreblok en een pen nodig. Hierbij is het de bedoeling dat je combinaties bemachtigt om zo veel mogelijk punten te verdienen. 

# 4. 1000 Bommen & Granaten

Bij het dobbelspel 1000 Bommen & Granaten ga je punten moeten scoren door 8 dobbelstenen en de bijgeleverde kaarten te gebruiken met verschillende symbolen. Speel samen met minstens 2 en maximaal 5 spelers voor spannende momenten. 

# 5. Clever

Clever is een populair dobbelspel waarbij je gebruik maakt van 6 gekleurde dobbelstenen en zo veel mogelijk punten moet behalen in elke categorie. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met een groep van 4. Het enige wat je nodig hebt, is een tactische denkwijze en een beetje geluk.

Bestel online de leukste bord- en dobbelspellen

Wil jij een leuk dobbelspel in huis halen voor een gezellige avond met vrienden of familie? Met bovenstaande dobbelspellen ben je verzekerd van een gezellige spelletjesavond. Al deze dobbelspellen zijn te bestellen in de webshop van Koning Bordspel. In deze webwinkel vind je honderden verschillende bord-, kaart- en dobbelspellen. Welk spel vind jij het leukste? Laat een reactie achter en wellicht maken we van bovenstaande lijst binnenkort een top 10!

Vrije tijd

Haal Het Maximale Uit Je Erfgoed Door Slim Antieke Sieraden te Verkopen!

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een schat aan antieke sieraden geërfd, en nu vraag je je af hoe je het beste uit deze fonkelende erfstukken kunt halen. Geen zorgen, want in deze blog geven we je een stapsgewijze handleiding over hoe je antieke sieraden kunt verkopen en het meeste kunt verdienen. Ontdek de Verborgen Schatten: Antieke […]

Read More
Vrije tijd

Hoe organiseer je een pooltoernooi met vrienden?

Poolen is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Het is een leuke en spannende activiteit die kan leiden tot geweldige herinneringen. Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een pooltoernooi met vrienden, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het tot een succes […]

Read More
Blogs Vrije tijd

De leukste vlaggenlijnen en wat je ermee kunt

Tegenwoordig zijn vlaggen aan een lijn niet meer weg te denken wanneer het gaat om feestjes of andere gezellige bijeenkomsten. De verschillende typen vlaggetjes en kleurtjes kunnen elke ruimte omtoveren tot een mooi, feestelijk geheel. Of je nu kiest voor bedrukte, driehoekige of vierkante vlaggen, voor elke gelegenheid is er een gepaste vlaggenlijn. Ook wat […]

Read More