Dit zijn de 5 populairste dobbelspellen van dit moment

dobbelspellen

Het spelen van leuke dobbelspellen brengt al jarenlang een hoop gezelligheid en spanning met zich mee. Er zijn inmiddels talloze soorten dobbelspellen, waarbij het soms moeilijk is om te kiezen voor het leukste spel. Ga door met lezen om te weten wat de 5 populairste dobbelspellen zijn van dit moment.

# 1. Qwixx

Het Qwixx dobbelspel is een populair dobbelspel die je samen met je familie en vrienden kunt spelen. Minimaal 2 en maximaal 5 spelers vanaf de minimale leeftijd van 8 jaar kunnen meedoen om zo veel mogelijk punten te verzamelen door te dobbelen. Gelukkig hoef je niet te wachten op je beurt, aangezien je tijdens elke speelronde zelf ook punten kunt scoren en daarnaast duurt elk potje niet te lang. 

# 2. Regenwormen

Kies je voor het dobbelspel Regenwormen, dan ben je verzekerd van een hoop gezelligheid. Er zijn 8 dobbelstenen die je moet gooien om zo op tactische manier tegels te verzamelen, ofwel door ze te pakken of stelen van andere spelers. Er kunnen minstens 2 personen spelen en maximaal 7.

# 3. Yahtzee

Het welbekend dobbelspel die je met je vrienden en gezin kunt spelen. Je maakt slechts gebruik van 5 dobbelstenen, een beker, een scoreblok en een pen nodig. Hierbij is het de bedoeling dat je combinaties bemachtigt om zo veel mogelijk punten te verdienen. 

# 4. 1000 Bommen & Granaten

Bij het dobbelspel 1000 Bommen & Granaten ga je punten moeten scoren door 8 dobbelstenen en de bijgeleverde kaarten te gebruiken met verschillende symbolen. Speel samen met minstens 2 en maximaal 5 spelers voor spannende momenten. 

# 5. Clever

Clever is een populair dobbelspel waarbij je gebruik maakt van 6 gekleurde dobbelstenen en zo veel mogelijk punten moet behalen in elke categorie. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met een groep van 4. Het enige wat je nodig hebt, is een tactische denkwijze en een beetje geluk.

Bestel online de leukste bord- en dobbelspellen

Wil jij een leuk dobbelspel in huis halen voor een gezellige avond met vrienden of familie? Met bovenstaande dobbelspellen ben je verzekerd van een gezellige spelletjesavond. Al deze dobbelspellen zijn te bestellen in de webshop van Koning Bordspel. In deze webwinkel vind je honderden verschillende bord-, kaart- en dobbelspellen. Welk spel vind jij het leukste? Laat een reactie achter en wellicht maken we van bovenstaande lijst binnenkort een top 10!

motoraccu onderhoud
Vrije tijd

Alles wat je moet weten over motoraccu onderhoud

Heb jij een motor? Dit is een geweldig voertuig dat je veel plezier en comfort kan bieden. Daarbij is het echter wel van belang om je motor goed te onderhouden. Hierbij speelt de motoraccu ook een belangrijke rol. Beschik jij echter niet over veel kennis op het vlak van je motoraccu onderhouden? Maak je dan […]

Read More
Vrije tijd

Zeldzame voetbalshirts die veel geld waard zijn

Al jaren verzamelen mensen voetbalshirts. Sommige mensen verzamelen ze misschien omdat ze fan zijn van het team, terwijl anderen ze misschien verzamelen omdat ze zeldzaam of uniek zijn. Er zijn ook mensen die als hobby voetbalshirts verzamelen. Sommige mensen hebben misschien maar een paar voetbalshirts, terwijl anderen er honderden of zelfs duizenden hebben. Zeldzame voetbalshirts […]

Read More
Vrije tijd

Laat je creatieve zelf los

Vandaag de dag leven we in een gehaaste maatschappij. Naast werken of studeren, moet je ook nog voldoende tijd vrij maken voor je familie en vrienden én ook een huishouden runnen. Daarom is het belangrijk om af en toe eens tot rust te komen door wat me-time in te plannen en dingen te doen waar […]

Read More