Dit zijn de 5 populairste dobbelspellen van dit moment

dobbelspellen

Het spelen van leuke dobbelspellen brengt al jarenlang een hoop gezelligheid en spanning met zich mee. Er zijn inmiddels talloze soorten dobbelspellen, waarbij het soms moeilijk is om te kiezen voor het leukste spel. Ga door met lezen om te weten wat de 5 populairste dobbelspellen zijn van dit moment.

# 1. Qwixx

Het Qwixx dobbelspel is een populair dobbelspel die je samen met je familie en vrienden kunt spelen. Minimaal 2 en maximaal 5 spelers vanaf de minimale leeftijd van 8 jaar kunnen meedoen om zo veel mogelijk punten te verzamelen door te dobbelen. Gelukkig hoef je niet te wachten op je beurt, aangezien je tijdens elke speelronde zelf ook punten kunt scoren en daarnaast duurt elk potje niet te lang. 

# 2. Regenwormen

Kies je voor het dobbelspel Regenwormen, dan ben je verzekerd van een hoop gezelligheid. Er zijn 8 dobbelstenen die je moet gooien om zo op tactische manier tegels te verzamelen, ofwel door ze te pakken of stelen van andere spelers. Er kunnen minstens 2 personen spelen en maximaal 7.

# 3. Yahtzee

Het welbekend dobbelspel die je met je vrienden en gezin kunt spelen. Je maakt slechts gebruik van 5 dobbelstenen, een beker, een scoreblok en een pen nodig. Hierbij is het de bedoeling dat je combinaties bemachtigt om zo veel mogelijk punten te verdienen. 

# 4. 1000 Bommen & Granaten

Bij het dobbelspel 1000 Bommen & Granaten ga je punten moeten scoren door 8 dobbelstenen en de bijgeleverde kaarten te gebruiken met verschillende symbolen. Speel samen met minstens 2 en maximaal 5 spelers voor spannende momenten. 

# 5. Clever

Clever is een populair dobbelspel waarbij je gebruik maakt van 6 gekleurde dobbelstenen en zo veel mogelijk punten moet behalen in elke categorie. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met een groep van 4. Het enige wat je nodig hebt, is een tactische denkwijze en een beetje geluk.

Bestel online de leukste bord- en dobbelspellen

Wil jij een leuk dobbelspel in huis halen voor een gezellige avond met vrienden of familie? Met bovenstaande dobbelspellen ben je verzekerd van een gezellige spelletjesavond. Al deze dobbelspellen zijn te bestellen in de webshop van Koning Bordspel. In deze webwinkel vind je honderden verschillende bord-, kaart- en dobbelspellen. Welk spel vind jij het leukste? Laat een reactie achter en wellicht maken we van bovenstaande lijst binnenkort een top 10!

Vrije tijd

Hoe kies ik het best een nieuw kapsel

Wanneer je op straat kijkt, zie je ongelofelijk veel verschillende stijlen. En daarmee bedoel ik niet enkel kleren of outfit gewijs. Uiteraard gebruiken zeer veel mensen kleren, schoenen en accessoires om hun stijl mee te tonen aan de rest van de wereld. Dit zegt namelijk ook veel over hun persoonlijkheid en zo tonen ze dit. […]

Read More
Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen
Vrije tijd

Financiële problemen, kijk naar deze oplossingen

Veel bedrijven gaan failliet vanwege financiële problemen. De meest voorkomende financiële problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, zijn een beperkte cashflow en te veel schulden. Als je geldproblemen hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt van een financieel adviseur. Ook kan het handig zijn om juridische hulp in te schakelen. Om de juiste oplossing […]

Read More
Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier
Vrije tijd

Nieuwe uitdaging bij de overheid, dat kan via deze manier

Als je bij de overheid werkt, dan kun je je kennis bijspijkeren door deel te nemen aan opleidingen rijksoverheid. Dit vakgebied biedt veel nieuwe uitdagingen. Dit komt omdat de regelgeving van de overheid continu verandert. Net als bij andere bedrijfssectoren is de operatie in de overheidsorganisaties afhankelijk van verschillende afdelingen zoals HR, ICT en financiën. […]

Read More