Deze 5 herenmode items zijn deze zomer een must

herenmode items

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dus dat je meer bekijks trekt en dat je er dus ook beter je best voor moet doen om er als man goed uit te zien. Of je nu door de straten dwaalt of op de boulevard flaneert. Het is altijd zaak om te zorgen dat je er goed uitziet. Je hebt in ieder geval je luxe heren overhemden op orde. Daarnaast kijk je ook nog naar enkele andere items die je zeker in je kast moet hebben hangen voor deze zomer.

Ripped jeans blijven stijlvol

De ripped jeans lijken de status van trend voorbij. Het hoort er nog altijd bij om mooie ripped broeken in je kast te hebben hangen. Die passen mooi bij de overhemden van Gentiluomo die je hebt aangeschaft. De used look enerzijds en de nette look anderzijds maken dat je er net wat spannender uitziet. Wat wel van groot belang is, is dat je als man goed leert ontdekken wat voor jou het ideale model broek is. 

Naast lang ook kort

Natuurlijk is niet alleen de lange broek een must in de kledingkast. Het is ook zaak dat je je gepast kan kleden aan de hand van de weersomstandigheden dat betekent dus dat je ook shorts nodig hebt. Je hebt immer niet voor niets de hele winter in de sportschool gestaan om je benen te trainen. Er zijn verschillende modellen. Een jeans of een cargo kan je goed staan.

Altijd tijd voor sneakers

Het voordeel van sneakers is dat ze overal bij passen. Ooit was het not done om op een gekleed evenement sneakers aan te trekken. Dat is tegenwoordig wel anders. Al is het alleen al omdat er zoveel verschillende soorten en modellen zijn. Dat kan ook jou goed staan bij je jeans of je shorts.

Bescherming tegen de zon

Lekker buiten zijn in de zomer is altijd fijn. Zorg alleen wel dat je goed beschermd bent. Dat doe je bijvoorbeeld door een cap op te zetten. Neem een mooie modieuze effen cap. Of neem juist een speels model met een leuke print.

Hou het bij de basics

De basics zijn niet voor niets de basics. Mooie effen T-shirts kunnen overal goed bij staan. Ze zijn er in elke kleur en in elke maat. Die kan je dus overal mee combineren en er altijd goed uitzien. Vaak leg je zo accenten.

Online shopping

Waarom is vandaag besteld morgen in huis zo populair?

In onze razendsnelle wereld is tijd van onschatbare waarde geworden, zelfs als het gaat om online winkelen. Een opvallende trend die de afgelopen jaren een ware revolutie heeft teweeggebracht in de wereld van e-commerce, is de ‘Vandaag Besteld, Morgen in Huis’ service. Deze belofte om binnen 24 uur na bestelling te leveren heeft de harten […]

Read More
Online shopping

Waarom is achteraf betalen zo populair?

In een wereld waar gemak en keuze hoog in het vaandel staan, heeft een nieuwe trend zich op de voorgrond gewerkt binnen het betalingslandschap: achteraf betalen. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun aankopen pas na ontvangst te voldoen, in plaats van direct af te rekenen tijdens het winkelen. Deze evolutie roept de vraag op: […]

Read More
Online shopping

Slim kiezen bij online shoppen: 5 tips voor een geslaagde aankoop

Online shoppen biedt een breed scala aan mogelijkheden en gemakken, maar het kan ook best lastig zijn. Met zoveel opties beschikbaar, is het belangrijk om slim voor de beste keuze te gaan en ervoor te zorgen dat je de beste aankoop doet. Lees hier vijf handige tips om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens het online […]

Read More