Deze 5 herenmode items zijn deze zomer een must

herenmode items

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dus dat je meer bekijks trekt en dat je er dus ook beter je best voor moet doen om er als man goed uit te zien. Of je nu door de straten dwaalt of op de boulevard flaneert. Het is altijd zaak om te zorgen dat je er goed uitziet. Je hebt in ieder geval je luxe heren overhemden op orde. Daarnaast kijk je ook nog naar enkele andere items die je zeker in je kast moet hebben hangen voor deze zomer.

Ripped jeans blijven stijlvol

De ripped jeans lijken de status van trend voorbij. Het hoort er nog altijd bij om mooie ripped broeken in je kast te hebben hangen. Die passen mooi bij de overhemden van Gentiluomo die je hebt aangeschaft. De used look enerzijds en de nette look anderzijds maken dat je er net wat spannender uitziet. Wat wel van groot belang is, is dat je als man goed leert ontdekken wat voor jou het ideale model broek is. 

Naast lang ook kort

Natuurlijk is niet alleen de lange broek een must in de kledingkast. Het is ook zaak dat je je gepast kan kleden aan de hand van de weersomstandigheden dat betekent dus dat je ook shorts nodig hebt. Je hebt immer niet voor niets de hele winter in de sportschool gestaan om je benen te trainen. Er zijn verschillende modellen. Een jeans of een cargo kan je goed staan.

Altijd tijd voor sneakers

Het voordeel van sneakers is dat ze overal bij passen. Ooit was het not done om op een gekleed evenement sneakers aan te trekken. Dat is tegenwoordig wel anders. Al is het alleen al omdat er zoveel verschillende soorten en modellen zijn. Dat kan ook jou goed staan bij je jeans of je shorts.

Bescherming tegen de zon

Lekker buiten zijn in de zomer is altijd fijn. Zorg alleen wel dat je goed beschermd bent. Dat doe je bijvoorbeeld door een cap op te zetten. Neem een mooie modieuze effen cap. Of neem juist een speels model met een leuke print.

Hou het bij de basics

De basics zijn niet voor niets de basics. Mooie effen T-shirts kunnen overal goed bij staan. Ze zijn er in elke kleur en in elke maat. Die kan je dus overal mee combineren en er altijd goed uitzien. Vaak leg je zo accenten.

Online shopping

Wat zijn stalen armbanden en zijn ze ook voor heren?

Er zijn een paar misvattingen over stalen armbanden. Sommige mensen geloven dat ze alleen voor vrouwen zijn, terwijl anderen geloven dat ze exclusief voor mannen zijn. In werkelijkheid kunnen stalen armbanden door beide geslachten worden gedragen. Ze kunnen ondersteuning en bescherming bieden in tijden van stress of letsel, en ze zijn een uitstekend cadeau voor […]

Read More
De perfecte bh voor grote maten
Online shopping

De perfecte bh voor grote maten

De zoektocht naar de perfecte bh is altijd een struggle, want er zijn zoveel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent vaak uren bezig met passen en dan nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een bh die er leuk uitziet. Vrouwen met grote maten […]

Read More
Wat je moet weten over huispakken
Online shopping

Wat je moet weten over huispakken

De herfst is het perfecte seizoen om je huispakken uit je kledingkast te halen. Lekker binnen plezier maken op een comfortabele manier. Daarom zijn fijne en zacht stoffen voor je kleding een must en dat is waar huispakken zo bekend om staan. Huispakken zijn tegenwoordig helemaal trendy en vooral helemaal niet meer slonzig.  Zijn huispakken […]

Read More