Deze 5 herenmode items zijn deze zomer een must

herenmode items

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dus dat je meer bekijks trekt en dat je er dus ook beter je best voor moet doen om er als man goed uit te zien. Of je nu door de straten dwaalt of op de boulevard flaneert. Het is altijd zaak om te zorgen dat je er goed uitziet. Je hebt in ieder geval je luxe heren overhemden op orde. Daarnaast kijk je ook nog naar enkele andere items die je zeker in je kast moet hebben hangen voor deze zomer.

Ripped jeans blijven stijlvol

De ripped jeans lijken de status van trend voorbij. Het hoort er nog altijd bij om mooie ripped broeken in je kast te hebben hangen. Die passen mooi bij de overhemden van Gentiluomo die je hebt aangeschaft. De used look enerzijds en de nette look anderzijds maken dat je er net wat spannender uitziet. Wat wel van groot belang is, is dat je als man goed leert ontdekken wat voor jou het ideale model broek is. 

Naast lang ook kort

Natuurlijk is niet alleen de lange broek een must in de kledingkast. Het is ook zaak dat je je gepast kan kleden aan de hand van de weersomstandigheden dat betekent dus dat je ook shorts nodig hebt. Je hebt immer niet voor niets de hele winter in de sportschool gestaan om je benen te trainen. Er zijn verschillende modellen. Een jeans of een cargo kan je goed staan.

Altijd tijd voor sneakers

Het voordeel van sneakers is dat ze overal bij passen. Ooit was het not done om op een gekleed evenement sneakers aan te trekken. Dat is tegenwoordig wel anders. Al is het alleen al omdat er zoveel verschillende soorten en modellen zijn. Dat kan ook jou goed staan bij je jeans of je shorts.

Bescherming tegen de zon

Lekker buiten zijn in de zomer is altijd fijn. Zorg alleen wel dat je goed beschermd bent. Dat doe je bijvoorbeeld door een cap op te zetten. Neem een mooie modieuze effen cap. Of neem juist een speels model met een leuke print.

Hou het bij de basics

De basics zijn niet voor niets de basics. Mooie effen T-shirts kunnen overal goed bij staan. Ze zijn er in elke kleur en in elke maat. Die kan je dus overal mee combineren en er altijd goed uitzien. Vaak leg je zo accenten.

Online shopping

De nachtmode deze herfst

De meeste mensen zijn vast al bekend met de begrippen nachthemd dames. Sommige mensen zijn echter misschien minder goed geïnformeerd over de beste manier om nachtkleding te dragen in de herfst en winter. De sleutel tot het vinden van de juiste nachtkleding voor de herfst is comfort. Je moet op zoek naar een outfit die […]

Read More
cadeautip
Online shopping

Cadeautip: laat een persoonlijk tegeltje bedrukken

Wat is er nu een leuker cadeau dan een persoonlijk cadeau? Vooral wanneer je kinderen hebt en het is moeder- of vaderdag, dan smelt je natuurlijk als ouder wanneer je kinderen je ‘s ochtends verrassen met een heerlijk zelfgemaakt ontbijt en daarbij een persoonlijk cadeau. Vaak maken ze deze op school, maar ook als vader […]

Read More
Blogs Online shopping

Wanneer is de beste tijd om te winkelen?

Als het op winkelen aankomt, dan is het vinden van de beste koopjes een heerlijk gevoel. Het voelt zelfs een beetje aan als goud vinden door middel van een schatkaart. Ofwel het exact lokaliseren van een begraven schat. Als jij de beste deals misloopt omdat je pas achteraf van jouw vrienden of familie over een […]

Read More