De voordelen van een flexwerkplek

flexwerkplek

Werk jij veel thuis sinds de coronaperiode, maar begin je dat langzamerhand ook zat te worden? wellicht heeft jouw baas voorgesteld om een combinatie van thuiswerk en werken vanuit kantoor aan te houden. De ene persoon vindt dit erg fijn en de andere persoon is toch graag volledig op kantoor aan het werk. Wil je de stilte (of juist de drukte) thuis ontvluchten? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek. Hieronder de voordelen van een flexwerkplek.

Andere gewoonte

Ben je het thuiswerken wel zat? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek bij jou in de buurt om de sleur te doorbreken. Bij een flexwerkplek zijn er organisaties of bedrijven die ruimtes beschikbaar stellen die je kunt huren om te werken. Dit kan ook een koffietentje bij je om de hoek zijn waar je aan een leestafel met je laptop plaats kunt nemen. zo werk je even vanaf een andere omgeving, wat je wellicht weer nieuwe inzichten en motivatie biedt. 

Minder afleiding

Heb je kinderen of huisdieren? Dan ben je thuis wellicht snel afgeleid en wil je graag eens een aantal uur ongestoord kunnen werken of een aantal online meetings kunnen volgen zonder telkens je kinderen tussendoor te horen of bezig te moeten houden. Ook dan is een flexwerkplek een uitstekend alternatief. 

Netwerken

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en je netwerk uitbreiden? Dat kan ook op een flexwerkplek. Vaak vind je hier gelijkgestemden of andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe connecties of bedrijven om hun kennis en kunde uit te breiden of om lekker te kunnen brainstormen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een flexwerkplek in Utrecht? Kijk dan eens op Flexwerkplek.nl of elders online rond. Vrijwel in elke stad zijn tegenwoordig flexwerkplekken te vinden. 

Voordelig 

Wil je geen kosten kwijt zijn aan het vast moeten huren van een kantoor per maand? Dan is het af en toe boeken van een flexwerkplek prima. Je bent alleen kosten kwijt als je gebruik maakt van de plek en soms zijn er zelfs gratis flexwerkplekken mits je op de locatie enkele consumpties nuttigt.

Overig

Hoe Wordt De Waarde Van Je Huis Bepaald? Een Diepgaande Blik Op Woningtaxatie

Het bepalen van de waarde van je huis is een cruciale stap, of je nu van plan bent om te verkopen, te herfinancieren of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van je bezit. Een van de meest nauwkeurige manieren om dit te doen, is door middel van een woningtaxatie. Maar hoe wordt deze waarde eigenlijk […]

Read More
Overig

Informatiebeveiliging voor je blog; zo doe je dat!

Stel je voor: je hebt net je blog opgezet, de inkt van je eerste post is nog niet droog of je denkt al na over hoe je je digitale kindje kunt beschermen tegen de boze buitenwereld. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Het is minder ingewikkeld dan het lijkt. Laten we samen een duik […]

Read More
Overig

Bokalen: van praktische beker tot hoogste eerbetoon

Niet iedereen zal de term direct herkennen maar bokalen zijn de meest luxe en vaak grootste sportbekers die worden uitgereikt. Ze worden dan ook vooral uitgereikt tijdens de meest prestigieuze en grootse evenementen aan teams of individuen die uitblinken in hun vakgebied. We kennen bokalen vooral van de sport maar ook in de kunst, de […]

Read More