De voordelen van een flexwerkplek

flexwerkplek

Werk jij veel thuis sinds de coronaperiode, maar begin je dat langzamerhand ook zat te worden? wellicht heeft jouw baas voorgesteld om een combinatie van thuiswerk en werken vanuit kantoor aan te houden. De ene persoon vindt dit erg fijn en de andere persoon is toch graag volledig op kantoor aan het werk. Wil je de stilte (of juist de drukte) thuis ontvluchten? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek. Hieronder de voordelen van een flexwerkplek.

Andere gewoonte

Ben je het thuiswerken wel zat? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek bij jou in de buurt om de sleur te doorbreken. Bij een flexwerkplek zijn er organisaties of bedrijven die ruimtes beschikbaar stellen die je kunt huren om te werken. Dit kan ook een koffietentje bij je om de hoek zijn waar je aan een leestafel met je laptop plaats kunt nemen. zo werk je even vanaf een andere omgeving, wat je wellicht weer nieuwe inzichten en motivatie biedt. 

Minder afleiding

Heb je kinderen of huisdieren? Dan ben je thuis wellicht snel afgeleid en wil je graag eens een aantal uur ongestoord kunnen werken of een aantal online meetings kunnen volgen zonder telkens je kinderen tussendoor te horen of bezig te moeten houden. Ook dan is een flexwerkplek een uitstekend alternatief. 

Netwerken

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en je netwerk uitbreiden? Dat kan ook op een flexwerkplek. Vaak vind je hier gelijkgestemden of andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe connecties of bedrijven om hun kennis en kunde uit te breiden of om lekker te kunnen brainstormen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een flexwerkplek in Utrecht? Kijk dan eens op Flexwerkplek.nl of elders online rond. Vrijwel in elke stad zijn tegenwoordig flexwerkplekken te vinden. 

Voordelig 

Wil je geen kosten kwijt zijn aan het vast moeten huren van een kantoor per maand? Dan is het af en toe boeken van een flexwerkplek prima. Je bent alleen kosten kwijt als je gebruik maakt van de plek en soms zijn er zelfs gratis flexwerkplekken mits je op de locatie enkele consumpties nuttigt.

laadperron
Overig

Welke soorten dock shelters zijn er?

Ben jij op zoek naar dock shelters? Bij deze zoektocht wens je natuurlijk uit te komen bij dockshelters die goed, hygiënisch en volledig gesloten zijn. Als je op zoek bent naar kwalitatieve dockshelters dan is het mogelijk om het assortiment te bekijken en vervolgens op basis van je eigen criteria een keuze te maken. Je […]

Read More
bloggen-inside.nl
Overig

Waar u op moet letten bij het verzekeren van een elektrische auto

De toekomst van auto’s is hoogstwaarschijnlijk elektrisch en dat is in Nederland goed te zien. Jaarlijks blijft het aantal elektrische auto’s – of stekkerauto’s – sterk groeien, ook in tijden dat de algemene verkoop van auto’s juist terugloopt. Met steeds meer merken die zich wagen aan elektrische en hybride auto’s en de toenemende urgentie van […]

Read More
De belangen van duurzaamheid
Overig

De belangen van duurzaamheid

Duurzaamheid is al een aantal jaar een hot topic. Er wordt veel aandacht aan besteed en vanuit verschillende hoeken hoor je dat we moeten verduurzamen. We moeten zuiniger met de wereld omgaan en ervoor zorgen dat dit niet enkel in ons eigen belang is, maar ook in het belang van de volgende generaties en de […]

Read More