De voordelen van een flexwerkplek

flexwerkplek

Werk jij veel thuis sinds de coronaperiode, maar begin je dat langzamerhand ook zat te worden? wellicht heeft jouw baas voorgesteld om een combinatie van thuiswerk en werken vanuit kantoor aan te houden. De ene persoon vindt dit erg fijn en de andere persoon is toch graag volledig op kantoor aan het werk. Wil je de stilte (of juist de drukte) thuis ontvluchten? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek. Hieronder de voordelen van een flexwerkplek.

Andere gewoonte

Ben je het thuiswerken wel zat? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek bij jou in de buurt om de sleur te doorbreken. Bij een flexwerkplek zijn er organisaties of bedrijven die ruimtes beschikbaar stellen die je kunt huren om te werken. Dit kan ook een koffietentje bij je om de hoek zijn waar je aan een leestafel met je laptop plaats kunt nemen. zo werk je even vanaf een andere omgeving, wat je wellicht weer nieuwe inzichten en motivatie biedt. 

Minder afleiding

Heb je kinderen of huisdieren? Dan ben je thuis wellicht snel afgeleid en wil je graag eens een aantal uur ongestoord kunnen werken of een aantal online meetings kunnen volgen zonder telkens je kinderen tussendoor te horen of bezig te moeten houden. Ook dan is een flexwerkplek een uitstekend alternatief. 

Netwerken

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en je netwerk uitbreiden? Dat kan ook op een flexwerkplek. Vaak vind je hier gelijkgestemden of andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe connecties of bedrijven om hun kennis en kunde uit te breiden of om lekker te kunnen brainstormen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een flexwerkplek in Utrecht? Kijk dan eens op Flexwerkplek.nl of elders online rond. Vrijwel in elke stad zijn tegenwoordig flexwerkplekken te vinden. 

Voordelig 

Wil je geen kosten kwijt zijn aan het vast moeten huren van een kantoor per maand? Dan is het af en toe boeken van een flexwerkplek prima. Je bent alleen kosten kwijt als je gebruik maakt van de plek en soms zijn er zelfs gratis flexwerkplekken mits je op de locatie enkele consumpties nuttigt.

Blogs Overig

Waar let je op als je een website laat maken?

Je bent al een tijdje ondernemer en je wil graag een website laten maken. In deze digitale wereld zoeken mensen alles online op, dus een website kan zeker niet missen. Of misschien heb je als ondernemer al heel lang dezelfde website en is het nu tijd voor iets nieuws. Je weet zelf niet goed waar […]

Read More
Overig

Kan je lopers makkelijk schoonmaken? En nog 5 andere weetjes over lopers

Lopers zijn een geweldige manier om een vleugje stijl en comfort aan je huis toe te voegen. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, patronen en materialen, zodat je de perfecte kunt vinden die bij je inrichting past. Maar wist je dat er bij lopers meer komt kijken dan je op het eerste […]

Read More
Blogs Overig

4 tips om komende winter gasverbruik te besparen

De dagen worden al kouder, de zomer is ten einde. We gaan richting de herfst en daarna komt de winter eraan. We weten dat het met de stijgende energiekosten belangrijk is om te kijken naar mogelijkheden om energie te besparen. En richting de winter wordt dat extra belangrijk. Want hoe zorg je ervoor dat je […]

Read More