De voordelen van een flexwerkplek

flexwerkplek

Werk jij veel thuis sinds de coronaperiode, maar begin je dat langzamerhand ook zat te worden? wellicht heeft jouw baas voorgesteld om een combinatie van thuiswerk en werken vanuit kantoor aan te houden. De ene persoon vindt dit erg fijn en de andere persoon is toch graag volledig op kantoor aan het werk. Wil je de stilte (of juist de drukte) thuis ontvluchten? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek. Hieronder de voordelen van een flexwerkplek.

Andere gewoonte

Ben je het thuiswerken wel zat? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek bij jou in de buurt om de sleur te doorbreken. Bij een flexwerkplek zijn er organisaties of bedrijven die ruimtes beschikbaar stellen die je kunt huren om te werken. Dit kan ook een koffietentje bij je om de hoek zijn waar je aan een leestafel met je laptop plaats kunt nemen. zo werk je even vanaf een andere omgeving, wat je wellicht weer nieuwe inzichten en motivatie biedt. 

Minder afleiding

Heb je kinderen of huisdieren? Dan ben je thuis wellicht snel afgeleid en wil je graag eens een aantal uur ongestoord kunnen werken of een aantal online meetings kunnen volgen zonder telkens je kinderen tussendoor te horen of bezig te moeten houden. Ook dan is een flexwerkplek een uitstekend alternatief. 

Netwerken

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en je netwerk uitbreiden? Dat kan ook op een flexwerkplek. Vaak vind je hier gelijkgestemden of andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe connecties of bedrijven om hun kennis en kunde uit te breiden of om lekker te kunnen brainstormen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een flexwerkplek in Utrecht? Kijk dan eens op Flexwerkplek.nl of elders online rond. Vrijwel in elke stad zijn tegenwoordig flexwerkplekken te vinden. 

Voordelig 

Wil je geen kosten kwijt zijn aan het vast moeten huren van een kantoor per maand? Dan is het af en toe boeken van een flexwerkplek prima. Je bent alleen kosten kwijt als je gebruik maakt van de plek en soms zijn er zelfs gratis flexwerkplekken mits je op de locatie enkele consumpties nuttigt.

Overig

Elektrische handschoenen, maar wat is de juiste keuze?

De elektrische handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen en voor verschillende activiteiten. Denk aan skiën, snowboarden, fietsen, wandelingen en motorrijden. Al deze bezigheden doe je in de koude wintertijd of kan je blijven doen in de koude wintertijd. Zo zijn er handschoenen en wanten. Single Heating en Dual Heating. Er zijn fietshandschoenen, deze zijn Dual […]

Read More
Overig

Oprijplaten aanhanger

Oprijplaten voor een aanhanger zijn draagbare hellingen die aan de achterkant van een aanhanger worden bevestigd. Oprijplaten, zoals aluminium oprijplaten, worden gebruikt om het laden en lossen van zware voorwerpen of voertuigen, zoals auto’s, motorfietsen of machines, gemakkelijker te maken. Met behulp van oprijplaten kan je voertuigen of voorwerpen gemakkelijk de aanhanger oprijden, zonder dat […]

Read More
Overig

Tips bij het kiezen van een prepaid simkaart voor je telefoon

Wil je meer dan alleen via WiFi internetten met je smartphone, dan zul je al snel een simkaart nodig hebben. Bij het aanschaffen van een prepaid simkaart komen een aantal zaken kijken. Denk hierbij onder andere aan prijzen en verschillen tussen providers. In dit artikel lees je drie tips die je helpen bij het kiezen […]

Read More