De voordelen van een flexwerkplek

flexwerkplek

Werk jij veel thuis sinds de coronaperiode, maar begin je dat langzamerhand ook zat te worden? wellicht heeft jouw baas voorgesteld om een combinatie van thuiswerk en werken vanuit kantoor aan te houden. De ene persoon vindt dit erg fijn en de andere persoon is toch graag volledig op kantoor aan het werk. Wil je de stilte (of juist de drukte) thuis ontvluchten? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek. Hieronder de voordelen van een flexwerkplek.

Andere gewoonte

Ben je het thuiswerken wel zat? Werk dan eens vanaf een flexwerkplek bij jou in de buurt om de sleur te doorbreken. Bij een flexwerkplek zijn er organisaties of bedrijven die ruimtes beschikbaar stellen die je kunt huren om te werken. Dit kan ook een koffietentje bij je om de hoek zijn waar je aan een leestafel met je laptop plaats kunt nemen. zo werk je even vanaf een andere omgeving, wat je wellicht weer nieuwe inzichten en motivatie biedt. 

Minder afleiding

Heb je kinderen of huisdieren? Dan ben je thuis wellicht snel afgeleid en wil je graag eens een aantal uur ongestoord kunnen werken of een aantal online meetings kunnen volgen zonder telkens je kinderen tussendoor te horen of bezig te moeten houden. Ook dan is een flexwerkplek een uitstekend alternatief. 

Netwerken

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en je netwerk uitbreiden? Dat kan ook op een flexwerkplek. Vaak vind je hier gelijkgestemden of andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe connecties of bedrijven om hun kennis en kunde uit te breiden of om lekker te kunnen brainstormen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een flexwerkplek in Utrecht? Kijk dan eens op Flexwerkplek.nl of elders online rond. Vrijwel in elke stad zijn tegenwoordig flexwerkplekken te vinden. 

Voordelig 

Wil je geen kosten kwijt zijn aan het vast moeten huren van een kantoor per maand? Dan is het af en toe boeken van een flexwerkplek prima. Je bent alleen kosten kwijt als je gebruik maakt van de plek en soms zijn er zelfs gratis flexwerkplekken mits je op de locatie enkele consumpties nuttigt.

Overig

Bokalen: van praktische beker tot hoogste eerbetoon

Niet iedereen zal de term direct herkennen maar bokalen zijn de meest luxe en vaak grootste sportbekers die worden uitgereikt. Ze worden dan ook vooral uitgereikt tijdens de meest prestigieuze en grootse evenementen aan teams of individuen die uitblinken in hun vakgebied. We kennen bokalen vooral van de sport maar ook in de kunst, de […]

Read More
Overig

Wat is een backlink?

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is er één term die voortdurend opduikt: backlinks. Deze kleine, maar krachtige elementen spelen een cruciale rol bij het bepalen van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google. Of je nu een doorgewinterde online marketeer bent of pas begint met het begrijpen van de basisprincipes […]

Read More
Overig

De voordelen van tijdregistratie software en timesheet software

Tijdregistratie software en timesheet software spelen een essentiële rol in moderne bedrijfsomgevingen. Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om nauwkeurig en efficiënt de tijd bij te houden die werknemers besteden aan verschillende taken en projecten. Deze softwareoplossingen hebben veel voordelen en kunnen de productiviteit verhogen, de loonadministratie vereenvoudigen en inzicht verschaffen in de werkefficiëntie. In dit […]

Read More