De perfecte bh voor grote maten

De perfecte bh voor grote maten

De zoektocht naar de perfecte bh is altijd een struggle, want er zijn zoveel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent vaak uren bezig met passen en dan nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een bh die er leuk uitziet. Vrouwen met grote maten hebben ook enorm veel problemen met het uitzoeken van een bh, want welke bh’s zijn geschikt, bieden voldoende steun en boosten je zelfvertrouwen? In onze blog vertellen we meer over de perfecte bh voor grote maten. 

Voldoende steun

De regel bij het uitzoeken van een bh voor grote maten is dat het kledingstuk voldoende ondersteuning moet bieden. Grote borsten plegen een aanslag op je lijf en het is niet zo gek dat veel vrouwen met grote maten en grotere borsten veel klagen over rug- en nekklachten. Met een bh die voldoende steun biedt kun je hoop van deze klachten voorkomen, wegnemen of op z’n minst verzachten. Leuk en aardig, maar nu weet je natuurlijk nog niet welke bh’s dan in aanmerking komen.

Volop keuze in bh voor grote maten

Je hebt in ieder geval genoeg keuze. Daar hoef je jezelf echt geen zorgen over te maken, maar de bh moet natuurlijk naar smaak zijn en ook lekker zitten. Dus een bh passen is altijd de beste manier om uit te vinden of het kledingstuk ook geschikt voor je is. Dat is natuurlijk iets lastiger als je online winkelt, maar dan nog kun je wel een geschikt model vinden. Met de handige tips die wij voor je hebben.

Medium, high of extreme support

Bh’s zijn eenvoudig te classificeren als bh’s voor medium, high of extreme support. Natuurlijk is de mate support afhankelijk van hoe groot je borsten zijn en hoeveel last je van de je nek en rug hebt. Ook hoe intensief je beweegt speelt een rol in de keuze. Bij een actieve baan heb je bijvoorbeeld veel meer aan een bh met high of extreme support. Ook als je intensief sport zijn bh’s met meer steun wenselijk. Doe je aan rustig sporten of je beweeg je in mindere mate? Dan zou een bh met medium support al voldoende kunnen zijn.

Bh voor grote maten met of zonder beugel?

De grote vraag is natuurlijk of je voor een bh met of zonder beugel kiest en veel vrouwen kiezen voor een bh met beugel voor een maximale ondersteuning. Toch kunnen beugel bh’s minder comfortabel zijn en dan is de keuze voor een bh zonder beugel toch logischer. Ook bh’s zonder een beugel kunnen een perfecte keuze zijn als bh voor grote maten, want bepaalde modellen geven voldoende ondersteuning terwijl de hulp van een beugel niet nodig is. Het blijft een feit dat een bh met beugel nog altijd de meeste ondersteuning biedt en zeker kan bijdragen aan het verhelpen van nek- en rugklachten.

Vraag het de expert!

Twijfel je nog steeds over welke soorten bh’s je het beste kunt kopen en welke bh voor grote maten de beste ondersteuning bieden? Vraag dan vrijblijvend advies aan de specialist. Zij kunnen je helpen om tot de beste keuze te komen en voor de zekerheid kun je ook altijd verschillende soorten bh’s bestellen en de ongeschikte bh’s weer retourneren.

Online shopping

Waarom is vandaag besteld morgen in huis zo populair?

In onze razendsnelle wereld is tijd van onschatbare waarde geworden, zelfs als het gaat om online winkelen. Een opvallende trend die de afgelopen jaren een ware revolutie heeft teweeggebracht in de wereld van e-commerce, is de ‘Vandaag Besteld, Morgen in Huis’ service. Deze belofte om binnen 24 uur na bestelling te leveren heeft de harten […]

Read More
Online shopping

Waarom is achteraf betalen zo populair?

In een wereld waar gemak en keuze hoog in het vaandel staan, heeft een nieuwe trend zich op de voorgrond gewerkt binnen het betalingslandschap: achteraf betalen. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun aankopen pas na ontvangst te voldoen, in plaats van direct af te rekenen tijdens het winkelen. Deze evolutie roept de vraag op: […]

Read More
Online shopping

Slim kiezen bij online shoppen: 5 tips voor een geslaagde aankoop

Online shoppen biedt een breed scala aan mogelijkheden en gemakken, maar het kan ook best lastig zijn. Met zoveel opties beschikbaar, is het belangrijk om slim voor de beste keuze te gaan en ervoor te zorgen dat je de beste aankoop doet. Lees hier vijf handige tips om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens het online […]

Read More