De perfecte bh voor grote maten

De perfecte bh voor grote maten

De zoektocht naar de perfecte bh is altijd een struggle, want er zijn zoveel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent vaak uren bezig met passen en dan nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een bh die er leuk uitziet. Vrouwen met grote maten hebben ook enorm veel problemen met het uitzoeken van een bh, want welke bh’s zijn geschikt, bieden voldoende steun en boosten je zelfvertrouwen? In onze blog vertellen we meer over de perfecte bh voor grote maten. 

Voldoende steun

De regel bij het uitzoeken van een bh voor grote maten is dat het kledingstuk voldoende ondersteuning moet bieden. Grote borsten plegen een aanslag op je lijf en het is niet zo gek dat veel vrouwen met grote maten en grotere borsten veel klagen over rug- en nekklachten. Met een bh die voldoende steun biedt kun je hoop van deze klachten voorkomen, wegnemen of op z’n minst verzachten. Leuk en aardig, maar nu weet je natuurlijk nog niet welke bh’s dan in aanmerking komen.

Volop keuze in bh voor grote maten

Je hebt in ieder geval genoeg keuze. Daar hoef je jezelf echt geen zorgen over te maken, maar de bh moet natuurlijk naar smaak zijn en ook lekker zitten. Dus een bh passen is altijd de beste manier om uit te vinden of het kledingstuk ook geschikt voor je is. Dat is natuurlijk iets lastiger als je online winkelt, maar dan nog kun je wel een geschikt model vinden. Met de handige tips die wij voor je hebben.

Medium, high of extreme support

Bh’s zijn eenvoudig te classificeren als bh’s voor medium, high of extreme support. Natuurlijk is de mate support afhankelijk van hoe groot je borsten zijn en hoeveel last je van de je nek en rug hebt. Ook hoe intensief je beweegt speelt een rol in de keuze. Bij een actieve baan heb je bijvoorbeeld veel meer aan een bh met high of extreme support. Ook als je intensief sport zijn bh’s met meer steun wenselijk. Doe je aan rustig sporten of je beweeg je in mindere mate? Dan zou een bh met medium support al voldoende kunnen zijn.

Bh voor grote maten met of zonder beugel?

De grote vraag is natuurlijk of je voor een bh met of zonder beugel kiest en veel vrouwen kiezen voor een bh met beugel voor een maximale ondersteuning. Toch kunnen beugel bh’s minder comfortabel zijn en dan is de keuze voor een bh zonder beugel toch logischer. Ook bh’s zonder een beugel kunnen een perfecte keuze zijn als bh voor grote maten, want bepaalde modellen geven voldoende ondersteuning terwijl de hulp van een beugel niet nodig is. Het blijft een feit dat een bh met beugel nog altijd de meeste ondersteuning biedt en zeker kan bijdragen aan het verhelpen van nek- en rugklachten.

Vraag het de expert!

Twijfel je nog steeds over welke soorten bh’s je het beste kunt kopen en welke bh voor grote maten de beste ondersteuning bieden? Vraag dan vrijblijvend advies aan de specialist. Zij kunnen je helpen om tot de beste keuze te komen en voor de zekerheid kun je ook altijd verschillende soorten bh’s bestellen en de ongeschikte bh’s weer retourneren.

Brievenbuspakje
Online shopping

Zo verstuur je veilig je pakketje

Vandaag de dag  worden er steeds meer pakketjes verstuurd. Niet alleen bestellen mensen steeds meer online waardoor webshops, winkels en andere bedrijven steeds meer pakketten versturen, ook particulieren sturen steeds vaker pakketten naar familie en vrienden of naar winkels. Dit komt aan de ene kant omdat mensen veel pakketten terug sturen naar online winkels waar […]

Read More
laptop, website
Online shopping

Een WordPress website maken in vijf stappen

Een WordPress website laten maken is eenvoudiger dan je denkt. In feite kun je in slechts vijf stappen een volledig functionerende website live op het internet hebben. Alles wat je nodig hebt is een domeinnaam, hosting en een beetje tijd. Blijf lezen om te leren hoe je een WordPress website maakt in vijf eenvoudige stappen. […]

Read More
Online shopping

De nachtmode deze herfst

De meeste mensen zijn vast al bekend met de begrippen nachthemd dames. Sommige mensen zijn echter misschien minder goed geïnformeerd over de beste manier om nachtkleding te dragen in de herfst en winter. De sleutel tot het vinden van de juiste nachtkleding voor de herfst is comfort. Je moet op zoek naar een outfit die […]

Read More