De opvouwbare scootmobiel biedt uitkomst

opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel is een scootmobiel waar u eenvoudig een pakketje van kan maken. Zo kunt u een inklapbare scoot eenvoudig meenemen in uw auto vanwege het compacte formaat. De meeste scootmobielen zijn in enkele stappen tot een pakketje te maken. U kunt de mobiel ook heel eenvoudig weer in elkaar zetten. Daarnaast zijn er ook een heleboel andere voordelen die een opvouwbare scootmobiel biedt. Er zijn een aantal dingen belangrijk bij de aankoop van een uw medische hulpmiddel. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat u het product kan uittesten, bijvoorbeeld in uw eigen omgeving. Gebruik een scootmobiel keuzehulp om te bekijken wat bij u past.

Voordelen inklapbare scootmobielen 

Ook de afmetingen van de opvouwbare scootmobiel is van belang. Door naar de afmetingen van een scooter te kijken weet u of het bijvoorbeeld gemakkelijk achter in de auto past. Andere belangrijke dingen waar u het beste op kan letten bij de aankoop van een scootmobiel zijn de maximale afstand die u op een volgeladen accu kan afleggen en de snelheid van de verschillende modellen. De garantie van de inklapbare scootmobiel is ook erg belangrijk. Wij raden u daarom goed te kijken naar de garantievoorwaarden die u bij uw opvouwbare product krijgt. Ook is het vaak mogelijk om een proefrit aan te vragen bij de leverancier of winkel, of een thuisdemonstratie te regelen.

Waarom een opvouwbaar model kopen?

Een opvouwbare scootmobiel kent vele voordelen. Hieronder staat een overzicht met de belangrijkste voordelen. U kunt zelf bekijken welke pluspunten u het meest aanspreken. Dit kan per persoon verschillend zijn. Tip: laat u altijd goed informeren door een expert voordat u een aankoop doet; zo weet u zeker dat het product goed bij uw wensen aansluit. 

  1. Een opvouwbare scooter is makkelijk mee te nemen in een auto (Let daarom bij aankoop van een scootmobiel op de afmetingen).
  2. Een inklapbare scoot is zeer compact voor op vakantie (bijvoorbeeld in vliegtuig mee). Zo kunt u overal gebruik maken van de ondersteuning. 
  3. Een op te vouwen scootmobiel is een goede aanvulling op een niet-opvouwbare scootmobiel. Men kan het dus naast elkaar gebruiken. 
  4. Een opvouwbaar model is een stuk lichter dan een niet-opvouwbare scootmobiel.
  5. Flexibele producten zijn eenvoudig te bedienen met een pook of stuur.
  6. Inklapbare modellen kunnen vanwege hun compacte formaat vaak ook binnenshuis worden gebruikt.
  7. Het is gemakkelijk op te bergen in huis. Past in praktisch elke kast of onder het bed. 
  8. De prijzen zijn vaak erg concurrerend ten opzichte van vaste modellen.

Blogs Overig

Waar let je op als je een website laat maken?

Je bent al een tijdje ondernemer en je wil graag een website laten maken. In deze digitale wereld zoeken mensen alles online op, dus een website kan zeker niet missen. Of misschien heb je als ondernemer al heel lang dezelfde website en is het nu tijd voor iets nieuws. Je weet zelf niet goed waar […]

Read More
Overig

Kan je lopers makkelijk schoonmaken? En nog 5 andere weetjes over lopers

Lopers zijn een geweldige manier om een vleugje stijl en comfort aan je huis toe te voegen. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, patronen en materialen, zodat je de perfecte kunt vinden die bij je inrichting past. Maar wist je dat er bij lopers meer komt kijken dan je op het eerste […]

Read More
Blogs Overig

4 tips om komende winter gasverbruik te besparen

De dagen worden al kouder, de zomer is ten einde. We gaan richting de herfst en daarna komt de winter eraan. We weten dat het met de stijgende energiekosten belangrijk is om te kijken naar mogelijkheden om energie te besparen. En richting de winter wordt dat extra belangrijk. Want hoe zorg je ervoor dat je […]

Read More