De mogelijkheden van neon verlichting

bloggen-inside.nl

Je kunt bij neon verlichting uitgaan van verschillende mogelijkheden, zowel voor binnen gebruik als voor buitengebruik voor particulieren en ondernemers die aandacht willen trekken op een stijlvolle manier. Ga direct door met lezen als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van neon verlichting.

Neon verlichting

Als we het hebben over neonverlichting, dan gaat het om een soort kleurloos gas dat wordt gebruikt voor het produceren van een duurzame, aantrekkelijke en opvallende soort verlichting. Deze neon verlichting is al jarenlang populair is en vooral te vinden is in winkels, scholen, restaurants en hotels, maar steeds vaker ook in de woningen van particulieren.

Waarom kiezen voor deze soort verlichting?

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom je voor neon verlichting zou moeten kiezen, waaronder:

  • Deze soort verlichting is in een groot kleurenspectrum verkrijgbaar, waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleurencombinaties, vormen en afmetingen.
  • Je kunt een aparte sfeer creëren die onderscheidend is en er komt een professionele uitstraling kijken bij deze soort verlichting.
  • Deze soort verlichting is voor zowel binnen gebruik als voor buitengebruik toepasbaar.
  • Deze soort verlichting geeft warm en uitnodigend licht af.
  • Het gaat om een duurzame en energiezuinige soort verlichting.
  • Je kunt van zowel betrouwbaarheid als van een lange levensduur uitgaan.
  • Het oud glas kan op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt.
  • Je kunt veel aandacht trekken, zowel als lichtreclame als in het interieur of als kunststuk.
  • Deze soort verlichting is onderhoudsvriendelijk.

Je moet echter niet vergeten dat er giftige stoffen vrij kunnen komen als het glas breekt en dat na verloop van tijd de buizen kunnen gaan verkleuren vanwege de verschillende weersomstandigheden waaronder langdurige kou.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met neon verlichting zijn vrijwel eindeloos. Hierbij ga je kunnen kiezen uit meerdere glas diameters, in verschillende groottes en verschillende kleuren. Deze soort verlichting kan zowel in of op een doos worden geproduceerd, maar ook een ander contour. Je kunt kiezen voor het laten produceren van logo’s, teksten, vormen, afbeeldingen en dergelijke.

Buitengebruik

Eén van de mogelijkheden deze neon verlichting is als gevelreclame, vooral vanwege de hoge attentiewaarde en het laag energieverbruik. Hierdoor wordt de aandacht van voorbijgangers gauw getrokken. Je kunt klanten en bezoekers op een eenvoudige manier aangeven waar je bedrijf gevestigd is door je bedrijfsnaam en logo te plaatsen op de voorgevel en in hoeverre je open of gesloten bent op dat moment. Ga echter wel na of je een vergunning moet aanvragen voor gevelbelettering.

Verlichting binnenshuis

Ook binnenshuis kan je kiezen voor neon verlichting. Velen kiezen voor het plaatsen van gepersonaliseerde kunstwerken van deze soort verlichting, maar ook voor leuke quotes tegen de muur, afbeeldingen en dergelijke. De mogelijkheden hierbij zijn groot aangezien deze soort verlichting diverse kleuren licht kan uitzenden. Hierdoor kan je zelf bepalen wat voor uitstraling je wilt geven aan je interieurstijl. Laat je verlichting maken op maat, of het nou gaat om particulier of om zakelijk gebruik. Door te kiezen voor productie op maat weet je zeker dat je kiest voor een gepersonaliseerd item die past bij je huidige stijl, budget en situatie.

douche
Huis & Tuin

De voordelen van een mobiele douchecabine bij verbouwen

Het is misschien wel tijd geworden om de badkamer te verbouwen. Misschien omdat deze verouderd is, of misschien omdat je hem niet meer mooi vindt. Het is dan ook goed om te weten dat er altijd het nodige werk bij zal komen kijken. Het is dan ook belangrijk om voor een goede voorbereiding te zorgen. […]

Read More
Huis & Tuin

Hoe vind je de beste koffiemachine?

Nederlanders zijn van nature koffiedrinkers. Gemiddeld drinken we zo’n 2,4 koppen koffie per dag. Er even van uitgaande dat niet alle Nederlanders koffie drinken, maakt dat de koffiedrinkers onder ons dit echt wel zeer frequent doen. Dat maakt Nederlanders tevens tot één van de grootste koffieleuten ter wereld. Bizar! Het is dan ook niet zo […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

Welke print past bij mijn interieur?

Wanneer je bezig bent met het inrichten of decoreren van je woning loop je vaak meerdere keren tegen de vraag aan; welke print past bij mijn huis? Of nou gaat om behang, de gordijnstof of een nieuw tafelzeil voor op tafel, iedere keer weer kom je voor de keuze te staan. Sommigen weten precies welke […]

Read More