De allerleukste pyjama trends van 2020

Nachthemd

Vaak is zondag een lekkere pyjama dag. Lekker op de bank, in je zachte, warme pyjama met een leuke Netflix serie. Zo kom jij de dag wel door toch? Gewoon lekker niks doen, ontbijten, lunchen en dineren doe je gewoon lekker in je pyjama. Maar ook door de weeks is het heerlijk om een pyjama aan te trekken na een lange dag of fanatiek sporten, maar wat zijn eigenlijk de pyjamatrends voor het nieuwe jaar? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

Deze pyjama moet jij echt in je kast hebben

Niets is leuker dan een lekkere, warme en zacht huispak. Wij hebben ze beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Tegenwoordig slapen we niet alleen meer in een pyjama, maar doen wij de pyjama ook al aan als we thuiskomen na een lange werkdag. Dit is een van de pyjama trends van 2020. Het is natuurlijk hartstikke fijn om in zo’n zacht stofje op de bank te chillen. Wanneer kom jij een pyjama kopen?

Doorknoop herenpyjama

Het komt heel vaak voor dat de heren geen pyjama’s dragen, maar hoe leuk is het als ze een doorknoop pyjama gaan dragen? Dat is een pyjama met een blouse met knoopjes en een bijpassende broek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een blauwe pyjama met blokjes, maar we hebben nog veel meer patroontjes. Is zo’n pyjama veel te warm voor een man? Zorg er dan voor dat je het aantrekt als je lekker gaat chillen, want het is zeker een aanrader.

Nachthemd

Wat dacht je van een nachthemd? Het is natuurlijk heerlijk om in een nachthemd te slapen als je het altijd warm hebt. Heb je het vaak wat kouder? Dan zou ik toch echt voor een huis pak gaan. Die is lekker zacht en erg warm. De nachthemden hebben wij ook in verschillende kleuren en maten, maar ook hebben wij een nachthemd assortiment voor mannen. De satijnen stof is daarnaast ook helemaal hip. Met deze stof kom jij ook nog eens sexy voor de dag in jouw pyjama.

Nu ben jij weer op de hoogte van de trends in pyjamaland. Het belangrijkste is, kijk goed naar wat jij lekker vindt zitten en of je het snel warm krijgt of een koukleum bent. Als je hier rekening mee houdt, zit je altijd goed!

Online shopping

Wat zijn stalen armbanden en zijn ze ook voor heren?

Er zijn een paar misvattingen over stalen armbanden. Sommige mensen geloven dat ze alleen voor vrouwen zijn, terwijl anderen geloven dat ze exclusief voor mannen zijn. In werkelijkheid kunnen stalen armbanden door beide geslachten worden gedragen. Ze kunnen ondersteuning en bescherming bieden in tijden van stress of letsel, en ze zijn een uitstekend cadeau voor […]

Read More
herenmode items
Online shopping

Deze 5 herenmode items zijn deze zomer een must

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dus dat je meer bekijks trekt en dat je er dus ook beter je best voor moet doen om er als man goed uit te zien. Of je nu door de straten dwaalt of op de boulevard flaneert. Het is altijd zaak om te zorgen dat je […]

Read More
De perfecte bh voor grote maten
Online shopping

De perfecte bh voor grote maten

De zoektocht naar de perfecte bh is altijd een struggle, want er zijn zoveel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent vaak uren bezig met passen en dan nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een bh die er leuk uitziet. Vrouwen met grote maten […]

Read More