Begin de dag goed met een bedrukte mok

Als je je afvraagt wat je je relaties dit jaar moet schenken, dan zit je hier goed! Wij zullen je vertellen wat een goede keuze is. Vraag je eerst eens af: hoe beginnen de meeste mensen hun dag? Nou weet je het? De meeste mensen beginnen de dag met een heerlijk kopje thee of koffie. Hoe kun je iemands dag nou nog beter maken dan met een bedrukte mok van jouw bedrijf!

Meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf

Ook op de werkvloer beginnen de meeste mensen de dag met een kopje thee of koffie. Ook hier komt jouw bedrukte mok dan goed van pas. Voor de één is het gewoon onderdeel van de routine en voor de ander echt een geluksmomentje. Bovendien zorgt mokken bedrukken en als geschenk weggeven voor meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf! 

Mokken bedrukken als cadeau 

Vergeleken met gewoon een bedankje sturen per email, is dit natuurlijk een veel leuker cadeau. De persoon vind het niet alleen veel leuker, maar herinnert jouw bedrijf ook beter. Een mok gaat namelijk lang mee en elke keer wanneer de persoon jouw mok gebruikt komt de herinnering aan jouw bedrijf terug. Een bedankje per email of brief wordt één keer gelezen, maar daarna ook weer snel vergeten. En zeg nou zelf, dat is ook wel erg standaard toch. Wie zit er nou nog te wachten op een bedankmail?

Bedrukte mok goedkope marketing

Daarnaast is het bedrukken van producten een goedkope vorm van marketing. De goedkoopste mok bij https://www.bedrukken.nl/ is 65 cent, dat is toch niks! Vergelijk dat maar eens met bijvoorbeeld een Facebook advertentie. Zo’n advertentie komt vluchtig voorbij en is voor de klant ook niet functioneel. De mok is dus goedkoop, handig voor de klant en blijft langer in gebruik en dus jouw merknaam in de herinnering.

Naast deze redenen is het toch ook gewoon veel leuker om iets weg te geven. Het is namelijk bewezen dat mensen blij worden van cadeaus geven aan anderen. En de ander krijgt gelijk een gevoel van waardering!

Online shopping

Waarom is vandaag besteld morgen in huis zo populair?

In onze razendsnelle wereld is tijd van onschatbare waarde geworden, zelfs als het gaat om online winkelen. Een opvallende trend die de afgelopen jaren een ware revolutie heeft teweeggebracht in de wereld van e-commerce, is de ‘Vandaag Besteld, Morgen in Huis’ service. Deze belofte om binnen 24 uur na bestelling te leveren heeft de harten […]

Read More
Online shopping

Waarom is achteraf betalen zo populair?

In een wereld waar gemak en keuze hoog in het vaandel staan, heeft een nieuwe trend zich op de voorgrond gewerkt binnen het betalingslandschap: achteraf betalen. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun aankopen pas na ontvangst te voldoen, in plaats van direct af te rekenen tijdens het winkelen. Deze evolutie roept de vraag op: […]

Read More
Online shopping

Slim kiezen bij online shoppen: 5 tips voor een geslaagde aankoop

Online shoppen biedt een breed scala aan mogelijkheden en gemakken, maar het kan ook best lastig zijn. Met zoveel opties beschikbaar, is het belangrijk om slim voor de beste keuze te gaan en ervoor te zorgen dat je de beste aankoop doet. Lees hier vijf handige tips om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens het online […]

Read More