Begin de dag goed met een bedrukte mok

Als je je afvraagt wat je je relaties dit jaar moet schenken, dan zit je hier goed! Wij zullen je vertellen wat een goede keuze is. Vraag je eerst eens af: hoe beginnen de meeste mensen hun dag? Nou weet je het? De meeste mensen beginnen de dag met een heerlijk kopje thee of koffie. Hoe kun je iemands dag nou nog beter maken dan met een bedrukte mok van jouw bedrijf!

Meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf

Ook op de werkvloer beginnen de meeste mensen de dag met een kopje thee of koffie. Ook hier komt jouw bedrukte mok dan goed van pas. Voor de één is het gewoon onderdeel van de routine en voor de ander echt een geluksmomentje. Bovendien zorgt mokken bedrukken en als geschenk weggeven voor meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf! 

Mokken bedrukken als cadeau 

Vergeleken met gewoon een bedankje sturen per email, is dit natuurlijk een veel leuker cadeau. De persoon vind het niet alleen veel leuker, maar herinnert jouw bedrijf ook beter. Een mok gaat namelijk lang mee en elke keer wanneer de persoon jouw mok gebruikt komt de herinnering aan jouw bedrijf terug. Een bedankje per email of brief wordt één keer gelezen, maar daarna ook weer snel vergeten. En zeg nou zelf, dat is ook wel erg standaard toch. Wie zit er nou nog te wachten op een bedankmail?

Bedrukte mok goedkope marketing

Daarnaast is het bedrukken van producten een goedkope vorm van marketing. De goedkoopste mok bij https://www.bedrukken.nl/ is 65 cent, dat is toch niks! Vergelijk dat maar eens met bijvoorbeeld een Facebook advertentie. Zo’n advertentie komt vluchtig voorbij en is voor de klant ook niet functioneel. De mok is dus goedkoop, handig voor de klant en blijft langer in gebruik en dus jouw merknaam in de herinnering.

Naast deze redenen is het toch ook gewoon veel leuker om iets weg te geven. Het is namelijk bewezen dat mensen blij worden van cadeaus geven aan anderen. En de ander krijgt gelijk een gevoel van waardering!

Online shopping

Wat zijn stalen armbanden en zijn ze ook voor heren?

Er zijn een paar misvattingen over stalen armbanden. Sommige mensen geloven dat ze alleen voor vrouwen zijn, terwijl anderen geloven dat ze exclusief voor mannen zijn. In werkelijkheid kunnen stalen armbanden door beide geslachten worden gedragen. Ze kunnen ondersteuning en bescherming bieden in tijden van stress of letsel, en ze zijn een uitstekend cadeau voor […]

Read More
herenmode items
Online shopping

Deze 5 herenmode items zijn deze zomer een must

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dus dat je meer bekijks trekt en dat je er dus ook beter je best voor moet doen om er als man goed uit te zien. Of je nu door de straten dwaalt of op de boulevard flaneert. Het is altijd zaak om te zorgen dat je […]

Read More
De perfecte bh voor grote maten
Online shopping

De perfecte bh voor grote maten

De zoektocht naar de perfecte bh is altijd een struggle, want er zijn zoveel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent vaak uren bezig met passen en dan nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een bh die er leuk uitziet. Vrouwen met grote maten […]

Read More