Begin de dag goed met een bedrukte mok

Als je je afvraagt wat je je relaties dit jaar moet schenken, dan zit je hier goed! Wij zullen je vertellen wat een goede keuze is. Vraag je eerst eens af: hoe beginnen de meeste mensen hun dag? Nou weet je het? De meeste mensen beginnen de dag met een heerlijk kopje thee of koffie. Hoe kun je iemands dag nou nog beter maken dan met een bedrukte mok van jouw bedrijf!

Meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf

Ook op de werkvloer beginnen de meeste mensen de dag met een kopje thee of koffie. Ook hier komt jouw bedrukte mok dan goed van pas. Voor de één is het gewoon onderdeel van de routine en voor de ander echt een geluksmomentje. Bovendien zorgt mokken bedrukken en als geschenk weggeven voor meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf! 

Mokken bedrukken als cadeau 

Vergeleken met gewoon een bedankje sturen per email, is dit natuurlijk een veel leuker cadeau. De persoon vind het niet alleen veel leuker, maar herinnert jouw bedrijf ook beter. Een mok gaat namelijk lang mee en elke keer wanneer de persoon jouw mok gebruikt komt de herinnering aan jouw bedrijf terug. Een bedankje per email of brief wordt één keer gelezen, maar daarna ook weer snel vergeten. En zeg nou zelf, dat is ook wel erg standaard toch. Wie zit er nou nog te wachten op een bedankmail?

Bedrukte mok goedkope marketing

Daarnaast is het bedrukken van producten een goedkope vorm van marketing. De goedkoopste mok bij https://www.bedrukken.nl/ is 65 cent, dat is toch niks! Vergelijk dat maar eens met bijvoorbeeld een Facebook advertentie. Zo’n advertentie komt vluchtig voorbij en is voor de klant ook niet functioneel. De mok is dus goedkoop, handig voor de klant en blijft langer in gebruik en dus jouw merknaam in de herinnering.

Naast deze redenen is het toch ook gewoon veel leuker om iets weg te geven. Het is namelijk bewezen dat mensen blij worden van cadeaus geven aan anderen. En de ander krijgt gelijk een gevoel van waardering!

Brievenbuspakje
Online shopping

Zo verstuur je veilig je pakketje

Vandaag de dag  worden er steeds meer pakketjes verstuurd. Niet alleen bestellen mensen steeds meer online waardoor webshops, winkels en andere bedrijven steeds meer pakketten versturen, ook particulieren sturen steeds vaker pakketten naar familie en vrienden of naar winkels. Dit komt aan de ene kant omdat mensen veel pakketten terug sturen naar online winkels waar […]

Read More
laptop, website
Online shopping

Een WordPress website maken in vijf stappen

Een WordPress website laten maken is eenvoudiger dan je denkt. In feite kun je in slechts vijf stappen een volledig functionerende website live op het internet hebben. Alles wat je nodig hebt is een domeinnaam, hosting en een beetje tijd. Blijf lezen om te leren hoe je een WordPress website maakt in vijf eenvoudige stappen. […]

Read More
Online shopping

De nachtmode deze herfst

De meeste mensen zijn vast al bekend met de begrippen nachthemd dames. Sommige mensen zijn echter misschien minder goed geïnformeerd over de beste manier om nachtkleding te dragen in de herfst en winter. De sleutel tot het vinden van de juiste nachtkleding voor de herfst is comfort. Je moet op zoek naar een outfit die […]

Read More