4 meubels en accessoires die passen binnen een industrieel interieur

Sweetlivingshop

Ben jij ook helemaal weg van het industriële interieur? Houd jij wel van die moderne look met robuuste, stevige meubels? En vind jij die ‘lelijke buizen’ zoals iedereen ze noemt juist ontzettend gaaf en houd jij die graag zichtbaar binnen jouw interieur? Maar weet je niet zo goed welke meubels en accessoires nu eigenlijk passen bij zo’n industrieel interieur? Lees dan even verder! Want in deze blog gaan we hier dieper op in.

Robuuste eetkamertafel

Een robuuste eetkamertafel met een houten blad en stalen poten is vaak toch wel hét pronkstuk binnen een industrieel interieur. Hoe groter, hoe beter. Mits de ruimte er zich natuurlijk voor leent. Het zijn vaak rechte, lange eetkamertafels waar je al snel met een man of zes of acht aan plaats kunt nemen. Ronde tafels komen iets minder vaak voor binnen het industriële interieur. Om ze te onderscheiden van de landelijke stijl, hebben ronde industriële tafels vaak gekruiste poten. Hierdoor ogen ze stoerder en robuuster. Iets wat perfect past binnen deze stijl!

Grote leren hoekbank

Ook een grote leren hoekbank mag natuurlijk niet ontbreken. Het liefst één met zwarte stalen poten en een donkere kleur bekleding. Denk bijvoorbeeld aan donkerbruin of grijs. Leer is een zeer populair materiaal binnen het industriële interieur omdat het een stoere uitstraling geeft. Heb je toch liever een stoffen hoekbank? Ga dan voor een stof met een wat grovere structuur.

Open stalen stellingkast

Een open stalen stellingkast voldoet perfect aan alle eisen waar industriële meubels en accessoires aan moeten voldoen: robuust, stoer en functioneel. Staal geeft de stellingkast een stoere en robuuste uitstraling. Door de open achterkant kun je de ruwe muur er mooi doorheen zien. Daarnaast is zo’n open stellingkast puur functioneel. Geen overbodige achterwand en ook geen deuren die toch alleen maar in de weg zitten. Puur een handige opbergruimte dus waar je veel in kwijt kunt!

Mooie industriële wandklok

Om je industriële interieur af te maken kun je een mooie wandklok industrieel ophangen. Dit zijn vaak grote metalen klokken met romeinse cijfers. Daarnaast hebben veel industriële wandklokken een open uurwerk waarvan je de radertjes ziet bewegen. Ze zijn vooral te verkrijgen in donkere kleuren als zwart, antraciet en donkergrijs, maar ook kleuren als messing en goud zijn mogelijk. 

Ben jij ook benieuwd geworden naar de verschillende industriële wandklokken die vandaag de dag te koop zijn? Neem dan een kijkje in de webshop van Sweet Living Shop. Zij hebben een groot assortiment aan industriële wandklokken, alsook andere meubels en accessoires die perfect staan binnen een industrieel interieur.

Groepenkast
Huis & Tuin

Wat is er handig aan een groepenkast?

Een groepenkast is een elektrische installatie die ervoor zorgt dat stroom vanuit het elektriciteitsnetwerk op een veilige en efficiënte manier naar verschillende punten in een huis of gebouw geleid kan worden. De groepenkast is een onmisbaar onderdeel van elke elektrische installatie en is verantwoordelijk voor het verdelen van stroom naar alle stopcontacten, verlichting en andere […]

Read More
Blogs Huis & Tuin

Dit zijn de beste raamdecoraties voor je badkamer

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in ons huis. Het is de plek waar we ons kunnen ontspannen en opfrissen na een lange dag, en daarom is het belangrijk dat deze ruimte zo aangenaam mogelijk is. Een van de manieren om de badkamer aangenamer te maken, is door de juiste raamdecoratie te kiezen. […]

Read More
Huis & Tuin

Alles wat je moet weten over gras

Het lijkt een vanzelfsprekend onderdeel van iedere tuin, totdat je het niet meer hebt: gras. Lees hieronder alles wat je moet weten over gras en hoe je een gezonde grasmat kan krijgen! Inzaaien Als je graag een gezonde groene grasmat in je tuin wil krijgen, is de beste optie om de grond met graszaad in […]

Read More